motorsiklet te ön kaldıramıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:mrgreen:

Triumph_TigerCrash-001.jpg

abi bunun g.... kalkmış ya :queen:

kalkmaz mı ya...sen yapamıyorsan bilemem de...:p
en iyi örnek cbr125r:cat:...

anlatılmaz ön kaldırma iş...yaşaman lazım...bide kabiliyet olacak ...herkes ön kaldıra bilse bize kim tekteker der...debriyajı olan her motorla tekteker gidilir....

TEKTEKER_RAMÇO;824952' Alıntı:
anlatılmaz ön kaldırma iş...yaşaman lazım...bide kabiliyet olacak ...herkes ön kaldıra bilse bize kim tekteker der...debriyajı olan her motorla tekteker gidilir....

kim der?. :p
düzeltiyorum: Debriyajsız motorlarda da tek teker yapanlar mevcut. örneğin scooterlarda

yahu arkadaş önü kaldırmaya gitti galiba.. kayıp:mrgreen: 2gündürde yok galiba..

vitese tak devir 8 bin e gelince debriyaj ı bırak ama bunu yapmadan önce yeni zincir dişli setin hazır olsun:) işin gücün yokmu kardeşim ya düz yolunda git hadi racink olsa tamamda ybr ile ne zevki çıkar

arkadaşlar başlığı açan arkadaş sanırım ön kaldırıp sınırı geçip gitti... ses seda çıkmadığına göre...

hepimize geçmiş olsun... :)

bak nasıl kalkıyo:queen::queen:
[YT]zApldTqv0Pw&mode=related&search=[/YT]

bak nasıl kalkıyo:queen::queen:

linki düzelteyim demiştim....sanırım halletmişsiniz

buda iyimiş... rc dediniz mi akan sular durur benim için... paylaşım için teşekkürler.. bataryalarım şarzda hafta sonunu bekliyorum... :)

Son düzenleme:
benim bir önerim var eğer arkadaş önünü kaldıramassa sefeberik ilan edelim 10 kişi toplanıp ybr nin önünü elimizle tutup kaldıralım 1.vitese bi 10 m götürüp bırakırız hem arkadaşta güvenli bi şekilde hevesini alır.:bounce:hatta bunu gelenek haline getirip her ay bir yeni motorcunun önünü isteyenin arkasını kaldıralım bi hizmetimiz olsun dimi :cherry:

Bizim forumumuzda da benzer bir başlık var. O yüzden birkaç mesaj sonra başlık kilitlenecek ona göre :p ARAMA yapmayı öğrenmek lazım :p

hani kitliyodun len...maşallah topik almış başını gitmiş...:p

arkadaş halen 1.mesajda kaldırmak kolay değil...teori olmaz bu işlerde...pratik lazım...8000 devirde verecek vitesi şahlanacak motur olay bu...ilk denemede arkaya yapışırsa sakatlık çıkar ama önce yarım ön kaldırılır...yavaş yavaş...

pro nerede kaldı başlık tanışma topiğinde onu görmedi hadi geyik çok uzadı bunuda görmedi adam ortadan kayboldu bunuda fark etmedi 2 ihtimal var ya elemanı çalıştırıyor ya eleman bunu ezdi :mrgreen:metehanı bekliyordur diye tahmin ediyordum metehanda ( geyiklerin efendisi ) geldi topiği onayladı şereflendirdi daha ne kaldı sabah işe giderken balık ı gördüm kavakta yuva yapıyordu

pro nerede kaldı başlık tanışma topiğinde onu görmedi hadi geyik çok uzadı bunuda görmedi adam ortadan kayboldu bunuda fark etmedi 2 ihtimal var ya elemanı çalıştırıyor ya eleman bunu ezdi :mrgreen:metehanı bekliyordur diye tahmin ediyordum metehanda ( geyiklerin efendisi ) geldi topiği onayladı şereflendirdi daha ne kaldı sabah işe giderken balık ı gördüm kavakta yuva yapıyordu

aman efenim teveccühünüz...ben misyonum gereği burdayım...maluk epmek aslanın ağzında...:wiinkk:

benim bir önerim var eğer arkadaş önünü kaldıramassa sefeberik ilan edelim 10 kişi toplanıp ybr nin önünü elimizle tutup kaldıralım 1.vitese bi 10 m götürüp bırakırız hem arkadaşta güvenli bi şekilde hevesini alır.:bounce:hatta bunu gelenek haline getirip her ay bir yeni motorcunun önünü isteyenin arkasını kaldıralım bi hizmetimiz olsun dimi :cherry:

eheheh nerden geldi aklına bu yav...güvenli tekteker modeli...:queen:

Son düzenleme:
bende çok yorgunum ayağımı kaldıramıyorum banada bi çare bulun :p

bende çok yorgunum ayağımı kaldıramıyorum banada bi çare bulun :p

bir hafta istirahatlisin yat dinlen :queen: ben sana izmirden 2 kız yolluyorum yemeklerini yapsın rusyadan 2 kız yolluyorum seni tedavi etsin :cat: 2 de moldovalı yolluyorum kaldıramadığın ,,,,,,,:wiinkk:ayağını kaldırsın bunlarla idare et şimdilik:queen::queen::queen:

Topic kitlenmemiş :) Kapanmadan yazmazsam rahat edemem , duramadım vallahi özür dilerim :)

1- Bence motorunuz bozuk hemen servise götürün
2- Deneme çalışmalarında sağlık bilgisi olan bir arkadaşınız bulunsun
3- Kızların önünde tek teker yapacaksan motosikletin üstünde kalacagından emin ol karizma cizilmesin
4- Kızlar etkilenirmi bilmem
5- İki teker üstünde sağlıklı kullanan bir sürücü olmanızı dilerim

Yazdım ohhhhhhhh :p:queen::bounce:

...:wiinkk:

eheheh nerden geldi aklına bu yav...güvenli tekteker modeli...:queen:

Metehan bey size ve teorilerinize hayran olduğumu ek olarak belirtir , kitap haline getirmenizi dilerim :mrgreen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar