motorsiklet te ön kaldıramıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
debriyaf kullanrak kaldıracaksın başka çaren yok..3 ayda bi debriaj hlata 5 ayda bir debriyaf balatası deiştireksin:D

yokuş yukarı giderken totonu arkaya kaydır biraz redline girmedende salto atabilirsin.Başarılar dilerim :p

şimdi okudum internette. yamaha türküye için önü kalkık gezen YBR125 fly modelini yapmış. anahtar teslimi tek teker geziyor. Ama fiyatı 8000YTL gibi bir rakammış. Bunun 3500 YTL si motor gerisi bireysel kaza ve sağlık poliçesi masrafıymış.

yaw dalga geçen geçene haha (çok komik) sayılmaz ama napcan neyse sen kendini hafif arkaya ver debryajı sık gazı tam aç debryajı birden brak ama brakırkene de motorun önünü kendine çekmeyi unutma

:pr:Ya sen önce iki teker yapmayı ögren sonra onuda halledersin.
eger daha hızlı ön kaldırmak istersen birinci vites yerine kalkmadan oldugu yerde 1-2-3 yap öyle bırak debriyajı:)))
Sen MT ye neşe verdin ALLAHta sana versin tek teker yaparken gülesin :)

Bu bizim milletimizin aklına sanırım cüneyt arkınlı Tarkan filmleriyle girdi! Kurt da yanında bi yere saldırmadan önce artiztik bi şekilde atın önünü kaldırıyoduya! :) Pardon atı şaha kaldırıyodu ya! Eeee napıcak bizim millet şimdi, at da kalmadı şaha kaldırcak, motor var bari onun önünü kaldıriyim modern zaman uyarlaması olsun dediler heralde! O zaman da acaba kahvede büyüklere mi sorulurdu böyle şeyler... " Alparslan abi! Yeni at aldımda şaha kaldırmayı nasıl yapıyoz... Hayır yarın aşşaoba köyüne gitcemde çeşme başındaki kızların yanında alengirli bişey yapmam lazım! Ben de şaha kaldırırım atı diye düşündüm ama yapamıyom! Bi yardımcı olsan" mı diyolarmış! :)

Harika yaa, ara sıra böyle başlıklar açılmalı, mizahi beyin fırtınası oluyor resmen. Buna bayıldım mesela, beynine sağlık.:mrgreen:

Bence sen ugraşma hazır önü kalkmış bir motosiklet al :queen:

Bu da süper. üstelik de 25 karakter:queen:

şimdi okudum internette. yamaha türküye için önü kalkık gezen YBR125 fly modelini yapmış. anahtar teslimi tek teker geziyor. Ama fiyatı 8000YTL gibi bir rakammış. Bunun 3500 YTL si motor gerisi bireysel kaza ve sağlık poliçesi masrafıymış.

Al işte bi tane daha müthişsiniz yav....:mrgreen:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
hangi önden bahsettin? anlamadım ki. motosiklette ön kaldırmak iyi bişey değildir ki.

125YBR'yle ön kalkmıomu???
yha arkadaşlar lütfen nası kalkmıo eğer kalkmıosa bn bu yaz 6. işimden nasıl kowulabilrdim.....

vay be ne zamandır boyle keyifli topic okumamıştım arkadaş önünü kaldırdı mı bilmem ama MT ayağa kalkmış benimde karnım ağrıdı gülmekten:)

arkadaş galiba kaldırmış ama iniş takımlarında sorun çıkmış galibada şu an bilgisayar başına gelemiyo....
bi gelsede hani kaldırdımı kaldırmadımı yoksam hazır kalkmışmı buldu :queen:bi örensek hiç fena olmaz

:mrgreen:

Triumph_TigerCrash-001.jpg

Bakınız yukarıdaki foto....
Ön kaldıranların hali ortada.
Ön kaldıralım derken arkadan oluyorlar.:queen:

Başlıgı açan arkadaştan halen haber yok ne oldu kaldırdımı önünü biri kamuoyunu aydınlatsın lütfen :)

Flas flash flas
başlığı açan arkadaş önerilen teknikleri kullanarak ön kaldırma denemesinde bulunmuş fakat bunu gören tekteker arif ve oğlu " ya biz niye yıllardır bu sıfatla gezdik YBR de bile ön kaldırıyorlar bırakacam bu işleri" diyerek arkadaşa sitemde bulunmuş. Arkadaş da Arif in elini öpüp " abicim pirimiz sensin ne haddime" demiş ve motosikleti satmış

Arkadaş iyi ön kaldırdı herhalde hala ön tekeri indiremedi baksanıza fırsatını bulsa
topikte başına gelenleri anlatacak ama tektekerde hala biri el atsa yavf::sos::::dalga::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar