Motorsiklet almak neden bu kadar zor ???

caner22 valla en çok koyan o ya kask yatıyor evde hemen arkamda simsiyah kask bana bakıyor, delirtiyor beni
ama kafamda sizinde yardımlarınızla bazı planlar oluştu, bu işi başarırsam hemen sizinle paylaşırım, ya da illegal yollara girersem tabii ki paylaşamam, yakalanma riski :) ama tabii yapmam ben öyle şey :queen:
valla moralimi düzelttiniz baya bi o melankolik tavrım geçti, ama bu işi başarırsam ödül istiyorum benim durumum harbiden bayaaa bi zor çünkü

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes bende 17 yasındayım motorcu olunca manitam oldu benim motorsuz manitanın önemi yok motoru aldım en güzel dikkat motorla çekilir motorla bir kaç drift atıım dolandım ondan sonra manitam olduu motoru seviyorum motorculuk sanattır

hahaha benim bi tanıdıgım anı durumda. gilera nexus 500 aldı. kız arkadasına ben alıyorum ne yaparsan yap dedi. ailesinede solemedi.. saklıyo =)

Babam ve abim halihazırda motor sahibi insanlardı. Benim geç bile kaldığımı düşünüyorlardı. Annem de güvenlik ekipmanları içerisinde görünce içi ferahladı. "Sen dikkatli sürersin hız yapmazsın zaten" dedi. Yine de geçici bir heves olarak görüyor.

Yine de yarış motoru alsaydım tepki görürdüm.

uzun bir aradan sonra açtığım bu foruma bi uğradım, son mesaj açısından
gv250 mi aldım yalova festivaline gittim, erdek gezisi yapıp denize girdim, 1500 km i devirdim, bir kere yavaşça düştüm :) herşey güzel gidiyor yani
nasıl mı oldu, kız arkadaşımdan ayrıldık, aileme haber vermedim
tek çözümü buymuş
herkese yardımları için teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
uzun bir aradan sonra açtığım bu foruma bi uğradım, son mesaj açısından
gv250 mi aldım yalova festivaline gittim, erdek gezisi yapıp denize girdim, 1500 km i devirdim, bir kere yavaşça düştüm :) herşey güzel gidiyor yani
nasıl mı oldu, kız arkadaşımdan ayrıldık, aileme haber vermedim
tek çözümü buymuş
herkese yardımları için teşekkürler

İnanılacak gibi değil.
Motorun hayırlı uğurlu olsun.
dernek başkanlığına seni aday gösteriyorum:)
http://www.motosiklet.net/forum/mot...arkadasi-ile-darilanlar-dernek-kursunlar.html

Son düzenleme:
ben motosiklet nedeniyle kız arkadaşımdan ayrıldım hem motora hem kız arkadaşa zaman ayırıp ilgi gösteremedim ikisi arasında tercih yapmam gerekti motorumu seçtim

Mersin İl Temsilcisi
bildim bileli motora biniyorum, bildim bileli de karşılar ama evimin civarında çok daha dikkatli kullanıyorum, korumalıklarım olmadan çıkmıyorum... bir keresinde dizliğimi takmayacaktım annem uyardı... yani dikkatli ve ciddi yaklaşımlar gösterisen ve bu sitedeki gezi yazılarını ve fotolarının da deteğini alabilirsen eminim sorun çözülecektir.

yenge konusuna gelince ona de ki ( daha önce nişan yüzüğü almaya giderken yolda motosiklet alıp dönen biri olarak söylüyorum) - o senden önemli değil, ama sen benim için hep ilk sırada olacaksın. biliyorum benim iyiliğimi istiyorsun ama bu güzelliği seninle yaşamk istiyorum- de.... ama yok çok inat ediyorsa da eşin değil, bugün var belki yarın yok( seviyenizi bilmiyorum) ama hayatında tam yer etmemiş biri için de özgürlüğünden olma... nicelerini gördük.... zaten o kadar çok sevse seni desteklerdi....

Forumdan Uzaklaştırıldı
bildim bileli motora biniyorum, bildim bileli de karşılar ama evimin civarında çok daha dikkatli kullanıyorum, korumalıklarım olmadan çıkmıyorum... bir keresinde dizliğimi takmayacaktım annem uyardı... yani dikkatli ve ciddi yaklaşımlar gösterisen ve bu sitedeki gezi yazılarını ve fotolarının da deteğini alabilirsen eminim sorun çözülecektir.

yenge konusuna gelince ona de ki ( daha önce nişan yüzüğü almaya giderken yolda motosiklet alıp dönen biri olarak söylüyorum) - o senden önemli değil, ama sen benim için hep ilk sırada olacaksın. biliyorum benim iyiliğimi istiyorsun ama bu güzelliği seninle yaşamk istiyorum- de.... ama yok çok inat ediyorsa da eşin değil, bugün var belki yarın yok( seviyenizi bilmiyorum) ama hayatında tam yer etmemiş biri için de özgürlüğünden olma... nicelerini gördük.... zaten o kadar çok sevse seni desteklerdi....

Tebrikler.Akıl ve genç yaşta edinilmiş tecrübenin mükemmel uyumunu buluyorum bu tesbitte.

Ben de naçizane katkıda bulunmak isterim.
Geçmişte ve halen extrem hobileri olan 17 yıllık,19 yıllık Hukukçu evli bir erkek olarak şunu söyleyebilirim:
Motosiklet ve deniz tutkusu birbirine çok benzer.
Eski denizciler"teknede insanın kıcı bir ıslanmaya görsün; ya ömür billa binmez,ya üstünden inmez,ya da bu sevdayı unutamaz" derler.

Motorun bundan ne farkı var? sorarım size ustalar,tecrübeli arkadaşlar.

Hobilere engel olan bir kız arkadaş yada eş karşısındakine ve kendisine kötülük ettiği kadar acizliğin zirvesine gelmiştir.Erkeğiyle arasındaki bağın güçsüzlüğüne inanmış ve sürekli bahane üretir.
Binlerce bahane bulunur
Erkek daha ağzını açmadan " ev alınacak,araba alınacak,bankaya para konulacak,tatile gidilecek",düşersin,yaralanırsın,ölürsün,sakat kalırsın,......., gibi basit engelleme ifadeleri kadar yoğun duygu sömürüsü de hiç bitmez.
Bu engelleme zaman içinde artan şiddette döner dolaşır, kendisine çarpar,yerle bir eder.

Bakın Eralp AKKOYUNLU kendi tecrübelerini aktarıyor bu konuda :
Bu değerli abimiz tek başına 9 yılda yaptığı tekneyle Dünya denizlerine nam salmış cesur ve saygın bir denizci,ABD üniversiteleri'nde kürsü başkanlığı yapıp emekli olmuş bir Matematik profesörü ama en önemlisi gönül adamıdır.
Eşiyle beraber deniz yolculuklarını anlattığı DENİZ ÇİNGENESİ adlı kitabını okursanız oradaki kadın ve adamın hayata bağlılığını ve mutluluğu nasıl yakaladığını göreceksiniz.

""Şuna inanıyorum ki; Eğer insanın içini yanıp tutuşturan bu tür bir istek varsa,
bunu gerçekleştirmek için bütün zorlukların yok olmasını beklemek gerçekçi değil.
İnsan hayatında almış olduğu kararla kendini bir dereceye kadar bağlar.
Geçmişte seçtiği bir yol başka yolları kapamıştır.
Bunu kabullenip yaşamda bir süreklilik sağlamak her halde bir orta yaş krizi geçirip her şeyi yıkmaktan,bedelini yakın çevresine ödetmekten daha mantıklıdır".

şimdi ben"kıssadan hisse" derim ki o kıza:
-hadi bugün engelledin, yarın engelledin,adamı bunaltırsın,en geç 15 sene sonra biriktirdiği tüm engellemeleri sana teslim eder ve sonra kapıyı çeker,davayı açar boşanır.
Sen çok çok üç beş çeyiz.biraz dünya malı ve nafaka alırsın.
O ise hayattan sensiz alabileceği her keyfi.
Sonrasında senin arkadaşların"eski kocanın aniden gençleştiğini,süper bir adam haline geldiğini olduğunu" filan anlatmaya başlayacaktır.
Sınırlarını zorlamak için de "O'nun yeni kız arkadaşını" da çekiştirdiklerinde
sen için sızlayarak " kendim ettim,kendim buldum" dersin içinden.
Kendini tamam zannederek,zaman içinde olgunlaşmak yerine bayatlamayı tercih edenlerin sonu hep hüsran ve yalnızlık olmuştur.
Ben böyle bilirim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Slm arkadaşlar 15 gün içerisinde motor dünyasına girmek için hazırlanıyorum fakat sorunlardan ne heyecan kaldı ne istek
Ailem karşı çıkıyor, kız arkadaşımla ayrıldık gibi ( belirsizliğini koruyor :( motorcu olmayan kimse beni anlamıyor , daha almadan bıktım bu dertlerden, sizde bunları yaşadınız mı daha önemlisi nasıl aştınız...:pr::pr::pr:

kandil gecesini beklemelisin :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar