Motorlu taşıtlar vergisi ne zaman verilir.

Sinir oldum arkadaşlar ya bu hafta sonu Açık Öğretim sınavı vardı. ve iki soru Motorlu taşıtlar vergisinden di ve önümde oturan arkadaş motoruyla gelmişti :pr: ben hem sorunun cevabını bilmiyorudum hemde arkadaşa sinir oluyordum :queen:

İçimden benimde motorum olsa bende bu soruyu yapardım diyordum!...:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Motorlu taşıtlar vergisi yolda kac defada alınır 1. soruydu diğeride hangi tarihlerde alınısrdı:queen:

bir soru daha vardı ama cevabını bilmemekle birlikte şıklar içinde Motosiklet vardı

Soru: III. sınıf taşıtlar içinde yer alırdı?

beminim burda herkez biliyor ama benim motorum yok bilmiyorum sinir oldum zaten kitabada bakmadım cevaplar nedir?

Türk vergi sistemi dersinin sorusuydu, ben o soruları yaptım :) 2 taksitte alınır, ocak ve temmuz.

III. Sınıf taşıtlarda ben deniz taşıtları şıkkını seçtim, öyle olması lazım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
motorlu taşıtlar vergisi yılda iki kere alınır ocak ve temmuz ayında.
fiyatıda, aracın motor gücüne ve yılına göre değişir..

Bak 2 kere daha uyuz oldum :pr: :pr: motoru olan nasil biliyor. Benim yok ki nerden bilim.

Hayata unutmam artık bunu :salut:

Peki motoru olan arkadaşalar vergiler ne kadardır??

Motorun Cc Göre Degişiyor Ben Gecen Yıl Ybr Ye 35+35 60 Yatırdım şimdi Degişmiş Ola Bılıır

şöyle Dıyım Motor 2003 Mart Ayında Cıkmış 2004 Ilk Nısan Ayında Verdım Sonra Aralık Ayında Bır Daha Verdım Nedeni 6 Ayda Birmiş Yanı 2 Kez Alınıyor

şimdi Bur Vergi Daha Cıktı Ama Tam Anlıyamadım Bu Adarada Gumruk Vergısı Son Zamanı Motorsıkletlerde 1050 Oldu Talep Yuksek Bu Zam Düşmez Busene Cıkar Gıne Eee Malum Buda Taşıt Vergısını Yansır

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar