Motorlu Motorcu Prometheus

Hocam hiç inanasım gelmiyo ama öylediyorsan öyledir. Artık bu yaz motorla bi Ankara yapmak şart oldu.

-Bravooo vallahi. Sonunda başardın.Güle güle kullan Onur. CBR yakışır sana. En iyisini yaptın.

-Kazasız belasız güzel günlerde sevdiklerinle bin (Wee-Strom)-bu sözü çok sevdim.ödünç aldım....

Eeeh sonunda motorlandın sende demek.Şimdi daha iyi oldu.Şu Ankara versiyon bilmemkaç toplantılarını da daha iyi organize edersin artık dostum.

Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanman dileğiyle...:rendeer:

güle güle kullan dostum, toplantılara katılamasamda (ki tamamiyle iş yoğunluğundandır.) yaz gelince umarım hep beraber turlarız Ankara yollarında.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim,Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin.Rüzgarın bol olsun kardeşim:rendeer:

Umarım hepimiz kazasız ve keyifli süreriz motorlarımızı. Ankara'da havalar düzeliyor sanki :) Hadi hayırlısı :)

kardeşim hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin. umarım askerliğin ankara ya çıkar da çarşı izinlerinde binebilirsin motoruna :)

Motorun elinin altında ve sen eğitimin bitmeden binmiyorsun.
BRAVO!iRADENE HAYRAN KALDIM.
Ben sırf bu yüzden ehliyet işlemleri bitene kadar motor almayı erteliyorum.
Umarım gezilere de çıkarız ilerde.Yolun açık olsun!
+100000

Motosikleti
Su Motoru
Pro hayırlı olsun kardeş çok sevindim :). Güle güle güzel günlerde kullanırsın inşallah ...

Süper Moderatör (BBRR)
Vay be motoru almışsın sonunda dayanamadın aldın CBR ı ne diyelim askerden dönünce yükseltirsin artık gt250r mı olur er5 mi olur nese salla :p
hayırlı olsun :wiinkk:

hayırlı olsun. artık ankara motosiklet.net toplantısına motosikletli biri de katılacak demek ki :)

onur kaça aldın o motoru bizde o motrodan arıoruz varsa bildiğin başka bize de bilgi ver ok

bu arada hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim sana

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ÇOK ACIKLI bir hayat hikayesi...gözlerim doldu...:salut: :salut: :salut:

Onur,yeni okuyabildim benden başka herkes kutlamış,hayırlamış ulem 2 gün giremedik siteye neler oluyor yaf.Hadi hayırlı ossun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin, tüm camiamıza.Artık adanayada gelirsiniz ankara ekibi olarak burda güzel bir misket oynarız(gulle değil):queen: ehu ehu

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
motorun hayırlı uğurlu olsun.güle güe kullan.:rendeer: bi tane daha motorlu motorcumuz oldu ha.:salut: (gözyaşları sevinçten)hadi darısı diğerlerinin başınada:bounce:

onurjuım hayırlı ugurlu olsun kardeşim ,kazasız belasız baş agrısız günlerde kullan ,askere giderken emanet edecek biri var hazırda bilesin ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar