Motorlu Motorcu Prometheus

Yaklaşık 1,5 yıl önceydi. Motosikletin ne olduğunu bile bilmeyen ben, bir otomobil sitesinde rsastladığım resimlerle girdim bu renkli dünyaya. Ve açtığım ilk başlık aşağıdaki olmuştu:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=690

Motorum olmadığı için yazdıklarımı pek kaale almayanlar oldu :) Bunun yanı sıra bana alacakları motoru danışanlar da... Elimden geldiği kadarıyla herkese kucak açtım, yardım etmeye çalıştım. Ve şimbi bir büyük sevincimi ve heyecanımı paylaşmak istiyorum sizinle:
Artık bir motorum var :) Bugün İzmirli birinden CBR 125 Repsol aldım. İşlemler bitti ve motor şimdi arkadaşımın kapıda. En kısa sürede yollarda görüşmek üzere...

Dostça kalın.. :rendeer:

Hayırlı Olsun Pro'cuğum. İnşallh kazasız belasız, hep iyi günlerde sürersin motorunu !

Tabii, seni kaale almamak ne mümkün :cherry: Ama diyosanki artık "sakalım" da var, daha bi can kulağıyla dinleriz bundan sonra hepimiz. :cat:

Gel gör ki Askere gidene kadar pek takılmıycaksın herhalde artık buralarda, " Yollarda görüşmek üzere, Dostça Kalın" falan dediğine bakılırsa...:cherry:

Son düzenleme:
pro kardeşim uzun uğraşlar sonucu artık sende motorize oldun vallahi kendime alımş gibi sevindim allah tepe tepe kullanmak nasip etsin kazadan beladan korusun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasil motorcu aladinmi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun

"Eskiden burda ilgi alanları yazıyordu" kısmını değiştirisin artık:)

Akira' Alıntı:
Hayırlı olsun

"Eskiden burda ilgi alanları yazıyordu" kısmını değiştirisin artık:)
Yok o Erhan'a inat kalcak :)
Hepinize çok teşekkür ederim, özellikle aranızdan bazıları neredeyse kendilerine motor alıyormuş gibi benimle birlikte uğraştılar, çok sağolun gerçekten.

Ayrıca bambametu'ye de motorumu getirdiği için ve kapısının önünde misafir ettiği için teşekkür ederim :)

ayyyyyyyyyyy çok sevindimmm ne güzel
kazasız belasız cezasız sürersin inşallah
gidene kadar inme bence üzerinden gez tozzz özlersinnnn sonraa :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Hayırlı Olsun ... İnşallh kazasız belasız, hep iyi günlerde sürersin motorunu !

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hayırlı uğurlu olsun kazası belasız güzel sürüşler:cat:
Motorumnu niye kendi kapına getirmedin yoksa kullanmayı bilmiyormusuuuuuun :mrgreen:
Motosikleti:
Bölümünü hemen değiş yoksa be değişirim eheh

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onurcum hayırlı uğurlu olsun bende çok sevindim sonunda omu bumu derken bir yerden başladın işte devamı gelir artık allah kaza bela vermesin rüzgarın bol olsun artık bir gün bir yerde buluşuruzz :wiinkk:

Motorunla hep güzel anların olması dileğiyle,
Umarım Bahar Düğününe katılıp görürüz motorunu
Darısı biz olmayanların başına!

Teşekkür ederim sizlere de :) (kusura bakmayın çok yazmasın diye toplu teşekkür ediyorum :p )açıkyol eğitim alıyorum bitmeden gelemem öyle :) Yani yine motorsuz geleceğim toplantıya. Ama bu hafta bitecek eğitim :cat:

ohh be.hayırlı olsun abi Ankara grubunun reis'inede reis bir motor yakışırdı ancak o zaman gezilere de başlama zamanının geldiğini düşünüyorum.

hido720' Alıntı:
ohh be.hayırlı olsun abi Ankara grubunun reis'inede reis bir motor yakışırdı ancak o zaman gezilere de başlama zamanının geldiğini düşünüyorum.
Reis felam bozar bizi, BBRR reis olsun :queen:

Fotosunu çekmedim daha, ama bu hafta içi hem çekerim hem de gezerim zannımca :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar