Motorlu Motorcu Prometheus

hayırlı uğurlu olsun sana güzel şans getirsin..kazasız belasız güzel sürüşler diliyorum sana..

Arkadaşlar motorun resmini göremedik henüz fakee haber olmasın bu acaba :p :queen:

pro sen motoru aldın yıne kar yağdı dün gece:mrgreen:

yapma lütfen ayıp oluyo:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
just_life' Alıntı:
Arkadaşlar motorun resmini göremedik henüz fakee haber olmasın bu acaba :p :queen:

kesin fake :)
ama ben bi motor ile gördüm Prometheusu , benim falan dedi ama :)
doğrudur herhalde :)

2move' Alıntı:
pro sen motoru aldın yıne kar yağdı dün gece:mrgreen:

yapma lütfen ayıp oluyo:)
İlk gün binmedim, ertesi gün 10 km falan bindim. Dün de Kızılay'a toplantıya gidip geldim 20 km işte; toplamda 30 km yol yapmış oldum :) Hiç binmeden kar yağsa içime otururdu :p

Yaw bi hayırlı olsun diyecem sayfa sayfa yazılar dolmuş.:rendeer:
İnsanın yeniden gidip motorsiklet alıp burayada heyooo motorsiklet aldım diyesi geliyor :queen: :queen: :queen:

F650NNN kask, mont, eldiveni motor gelmeden 1 ay önce tamamlamaya başladım millet dalga bile geçti :p

Fuut haklısın bayağı dolmuş ancak sevinç paylaşması bir başka güzel oluyor be dostum :)

kardeşim hayırlıolsun kendim almış gibi sevindim artık geziler yaparız inşallah ankaragurubuolarak kazasız belasız sürüşler dilerim:rendeer: :queen:

Bu arada Onurcum, son günlerde seni msn'de de online goremiyorum. Galiba motorun ile gezilerin bizleri sana unutturdu. Nerdesin dostum yahu.. Biraz anlat motorunu ve neler yaşadığını.. Heyecanla bekliyoruz hepimiz... Bu arada gonderdigim videolardaki gibi yatabiliyor musun bakiyim sen motorunla :)

ooooooo hayirli olsun

Onurcum merhaba
Valla twister aski falan derken parasizlik insani CBR ye de bindiriyormus degil mi? Valla hayirli olsun abi. Herseyden once honda olmasi yeter.
Temkinli ve bilincli biri oldugun icin gozum hic arkada degil. gule gule kullan.
sevgiler

Geçen sene hissettiklerimi hissediyor olmalısın Prometheus. Güle güle kullan motorunu, hep heyecanla ve sağlıkla.. :)

Teşekkür ederim size de :) Aslında asker dönüşünü beklesem Twsiter da alırdım ama dayanamadım daha :) Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...

onur dostum;
topicini henüz yeni görüyorum ve inan bir anda yumruğumu sıkıp, işte buuu... diye bir refleks yaptım.
çok sevindim. güle güle kullan. kazasız belasız güzel günlerin, hatıraların olsun.:rendeer:
koruma, kıyafet, vs muhabbetine girmeye, gerek görmyorum bile... :)
aramızda en fazla sabredenlerden birisin. sonunda taş-maş kalmadı :cherry:

gurzan koruyucu kıyafetler 1 ay öncesinden hazırlandı, hatta bu konuda çok dalga geçildi ama olsun :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar