evin ufak tuvaletinde
küçük öyleyse büyüğünü düşünemiyorum...:queen:
gerçi sana anca ama..........:queen::queen::queen: :cat: :rendeer::rendeer::rendeer:
evin ufak tuvaletinde
sinan abi şu saçtan garaj olayında kaç mm'lik saç kullandın birde kaynak işini nasıl yaptın senmi yaptın yoksa onlar parçaları getirip kendilerimi yaptı? birde iskelet kurmak gerekmiyormu öncelikle sağlam olması için ?

peki bir şey daha soracağım :mrgreen:
bunun taşıma işlemini nasıl yaptırdın ? parçaları getirip oradamı kaynak yaptılar yoksa orada hazır hale getirilip kamyonet ilemi getirdin ?
ek olarak bizim otoparkta bunu yaptıracağım alanın zemini toprak. sanırım öncelikle altına böyle taş döşemem veya çimento ile kapatmam gerekecek gibi. ve biraz daha büyük birşey yaptırmayı planlıyorum ben bakım aletlerimide içine koyabileceğim ve ek olarak 1 motor daha içine sığdırabileceğim![]()
İlkaycım benim eski çalıştıgım yerde büyük araba vardı.
O yüzden nakliye parası vermedim, o arabayla taşıma işini kendim yapmıştım.
Zemin toprak olursa yere sabitleyemezsin, böylece kuvvetli bi rüzgarda garaj devrilir, içinde motor oldugunu düşünürsek motorda zarar görürale:
ben bina duvarına yaslayıp duvardan destek almayı düşünüyorum o konuda.sanırım tepeden gelecek o uzantılara köşebent deniliyordu :silent:
fikir vermek için linki veriyorum. herhangi bir ticari bagım yoktur.
http://www.motopark.biz/anasayfa.html
gayet şık bir tasarım. görüntü kirliligide yaratmaz ihtiyacı olan için sanırım iyi bir çözüm.
Usta motoru satsak bu garajı alamayız.
7500 TL fiyatı var bunun.
Geçen sene satışa sunuldugunda araştırmıştım.
valla o kadar fiyatı oldugunu düşünmemiştim. geçen sene sahibinden.comda dolaşırken benzer bir goldwing garajını 1800 e satıyordu adam.
7500 hakikaten ciddi para.
ancak şu yapılabilir fiber işinden anlayan bir arkadaş bu tasarımı inceleyip benzer bir uygulama yapsa inanın maliyet 1500 lirayı geçmez.
Haklısınız.
7500 TL gerçekten deli para.
sahibinden.com'da gezerken o goldwing garajını bende görmüştüm. Hatta içine elektrik çekip akünüzü şarj etme imkanınız bile vardı o garajda.
Motopark'ın böyle bir özelligi yok, sadece bildigimiz garaj, neden bu kadar ciddi para istemişler veya nasıl bir malzeme kilit sistemi kullanmışlar tahmin edemiyorum. 2000-2500 TL olmuş olsaydı düşünülebilirdi...
walla ben 24 saat açık olan bir yere bırakıyorum.
yürüme mesafesi var biraz ama naparsın işte göz nuru birşey olmasın diye her ay 130 lira bayılıyoruz..
İlkaycım benim eski çalıştıgım yerde büyük araba vardı.
O yüzden nakliye parası vermedim, o arabayla taşıma işini kendim yapmıştım.
Zemin toprak olursa yere sabitleyemezsin, böylece kuvvetli bi rüzgarda garaj devrilir, içinde motor oldugunu düşünürsek motorda zarar görürale: