motorlarımızı nereye koyuyoruz

F54

ben apartamanda bodruma koyuyorum artı arkaya kilit ön disk e kilit direksiyon kilidi en son da bodrum kapısını kilitliyorum hırsız a kilit dayanmaz ama benimkini çalacak olan biraz uğraşsın açarsa zaten yapacak birşey yok zaten çalmaya uğraşırken işi uyanırsam o zaman işler değişir çifte ile domuz kurşunu sıkmazsan adam değilim

20ztxrk.jpg

nd25x3.jpg

Resimler anlatmıştır heralde :) Köpek olduğu sürece problem yok

Bencede ufak bi garaj yapman daha iyi olur İlkay abi.
Ben eski motorum için garaj yapmıştım 2008'de, ama maliyeti düşük olsun diye saçtan yapmıştım, o zaman 250 tl'ye maal olmuştu, yagmur yagdıgı zaman paslanmasın diye birde boyamıştım, köşeleride plastik silikon ile doldurmuştum, içine su girmesin diye, toplam 300 tl'yi bulmuştu, şimdide en fazla 400 tl olsun, bencede uygun bi yer bulabilirsen kendi garajını yapman daha mantıklı İlkay abi.

sinan abi istanbulda nereden nasıl yaptırabilirim bu tarz birşey. yardımcı olabilirsen sevinirim açıkçası
benimde aklımda olan şey bu çünkü ilk başta betondan yapmaya kalksam binada sonra anlaşmazlık çıktımı verdiğin paraya yazık demiri satarsın geri en azından.

Yalova'dayken evin içerisinde duruyordu :)
Şimdi Kapalı Otoparkta duruyor; aylık 50 Lira :)

senin tuzun kuru olm
yalovadaki evi bilmezmiyim turuncu hyoyu çıkartana kadar akla karayı seçtim umarım kalas kırılmaz vs diye ...

Merdiven boşlugunda 3 Zincirle kilit+Disk kilidi Malum hırsız çok birde üstünü kapatıyorum :)

waLLa evimin önündeki açık oToparkTa binadaki araçLarın arasına bırakıyorum. akLım kaLmıyor değiL ama yapacak bişey yok.
Bugünde branda aLdım TakTım, o dakkadan beri haLa yağıyor mübarek =))

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sinan abi istanbulda nereden nasıl yaptırabilirim bu tarz birşey. yardımcı olabilirsen sevinirim açıkçası
benimde aklımda olan şey bu çünkü ilk başta betondan yapmaya kalksam binada sonra anlaşmazlık çıktımı verdiğin paraya yazık demiri satarsın geri en azından.

İkitelli organize sanayi bölgesi, Metal iş sanayi sitesinde yaptırabilirsin İlkay.
Veya Esot sanayi sitesinde de yaptırabilirsin.
Adamların işi sırf demir ve saç üzerine :cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bizim aparmanın duvarına balkon altına korkuluklara kilitliyorum :farao:

189517_187070964670136_100001017014281_451727_2963333_n.jpg

dukkana koyuyorum evin altında eskiden garaja koyuyordum artık koyamıyorum indirip cıkartırken biraz sıkıntı oluyor ama alıstık

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam :))))
Bizim anadoluda bi laf vardır ya ısıracak it dişini göztermez diye :)))

Bu motorun yanındaki köpek höt desen.... kaçar pek güvenme sen buna....:)))

Valla hocalar köpek ordan kimseyi geçirmez videolu anlatımda yaparım hani biri geçerken yoldan kendini yırtıyor görünüşe bakmayın siz :)

sinan abi şu saçtan garaj olayında kaç mm'lik saç kullandın birde kaynak işini nasıl yaptın senmi yaptın yoksa onlar parçaları getirip kendilerimi yaptı? birde iskelet kurmak gerekmiyormu öncelikle sağlam olması için ?

İlk başta mecburen bırakıcaz dedim kendi kendime ama iyi ki de kapalı garaja koymuşum. Garajda herkesin kendine ait bir dolabı var. İçine motor kullanırken ya da bakım yaparken kullandığınız eşyaları koyabiliyorsunuz. Bir de aklım dışarıda kalmıyor. Ha gitti ha gidecek diyene kadar helal olsun her ay bayıldığım 50 liraya :queen::queen:

beyler benimki apartmanın kapalı garajında motorda bir disk kilidi bir adet asma kilit ve direksyon kilidi var. Garajın kapısıda zincirle kilitli ama genede tırsmıyor degilim

bu konuda biraz şanslıyım koskoca kapalı garajda tek başına duruyo benim ufaklık :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar