Motorlara Bi Baraj Gosterelim Dedik

Evet arkadaşlar gezi baya once oldu fakat fotoları daha yeni alabilidim gidilen yer karamana baglı fisandın koyundeki baraj bu gezi ddh nın yenı motorunun ilk gezisi sizi fotolarla başbaşa bırakmadan once katılanlar
1)fatihsevim(hondacgl125)
2)ddh(hasan)(kanuni elite100)
3)abidin(mondial125mt)

hep sokak serserileri yapacak değil ya bide ben yapayım:mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosikletin üzerine çıkmanı anlayamadım ama :)
umarım eğlenmişsinizdir

O depo şimdi çok pis ayak kokmuştur. Yolda giderken burnuna buram buram tüter....:queen:
Paylaşım için sağol. Kask yok mu kask!! En azından bu tür geziler yaparken takın yav... Neyse motorlarınıza sağlık.

motosikletin üzerine çıkmanı anlayamadım ama :)
umarım eğlenmişsinizdir

bende anlayamadım hani şairlere bir anda ilham gelirya o anda geldi bu fikir ve hemen hayata geçirdim eee baya bi eğlenmiştik o gun

yok bea depo fıstık gibi koktu ya kask var olmaz mı ama baragın asagısına koymuştuk ondan yoksa kasksız asla binmem ben

ddh

eğlendik eğlenmesine amaç şehir kalabalığından biraz uzaklaşmaktı kafa dinledik geldik biraz bundan sonra inşallah daha uzun mesafelere gideriz bu gezinin bir önemi var motorum 100. km yi bu gezide yaptı motorumu ilk defa zorladım bu gezide

06032008060yv0.jpg

Allah akıl fikir versin. :p

Paylaşım için teşekkürler.Amma ve lakin hiçbirinizde kask yok olsaydı enazından görürdük onca fotoğrafta.Önce kask.Biliyorsunuz kask kullanmayanlar sitemizde dışlanırlar.
Kazasız belasız sürüşler...:cat:

Paylaşım için teşekkürler.Amma ve lakin hiçbirinizde kask yok olsaydı enazından görürdük onca fotoğrafta.Önce kask.Biliyorsunuz kask kullanmayanlar sitemizde dışlanırlar.
Kazasız belasız sürüşler...:cat:

ya yazmıştım ama okumadın heralde kasklar aşağıda barajın yanındaydı yukarı hemencecik cıktıgımız için takmamıştık tekrar soluyorum ben kasksın kullanmam

Fatih çok güzel ve fotojenik çekimler yakalamışsınız..:p

Hele bide o performans filitreleri takıp bizimle fotoları
o zamanda paylaşım bi bakim..:wiinkk:

İyi ve kafası çalışan motorcu ayakkabısıyla motorunun üstüne çıkmaz.Bu arada senin ayakkabın yokmu yaaa.....Yoksa ben alayım....bu foto nedir...başka çektirecek poz bulamadın mı?Sana bir soru merak ettim..Gidonun üstünde amuda kalkabiliyormusun?(kaskını çıkart,ayakkabıyı çıkarttığın gibi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar