- Motosikleti
- 2024 Duke390
- Konu Yazar
Yanlış anlaşılacak veya alınacak gücenilecek bir durum yok. Benim foruma dahil olma ana nedenim benden çok daha deneyimli abilerle kardeşlerle tanışmak, fikirlerini almak ve yol gösterici olması. 40 yaşında motorla ilk tecrübelerimi yaşıyorum burada 17 yaşında belli deneyimi olan birinin fikirleri de benim için çok önemli 60 yaşında bir sürücününde.
Uzun yolun şimdilik bana göre olmamasının sebebi nedir?
Sadece Tommy değil açtığım konuya benim yanıtlarım hariç 20den fazla fikir tavsiye gelmiştir herkesi dinliyorum. Herkesin verdiği bilgiler benim için çok kıymetli, ona göre hazırlanacağım ve bu bilgileri kulağıma küpe yapacağım. Dinlemeden öğrenemem, öğrenemeden daha iyi sürücü olamam
Uzun yolun şimdilik bana göre olmamasının sebebi nedir?
Kardeş yanlış anlama ama bu uzun yol bence şimdilik senlik değil. Risk alma derim.
Sadece Tommy değil açtığım konuya benim yanıtlarım hariç 20den fazla fikir tavsiye gelmiştir herkesi dinliyorum. Herkesin verdiği bilgiler benim için çok kıymetli, ona göre hazırlanacağım ve bu bilgileri kulağıma küpe yapacağım. Dinlemeden öğrenemem, öğrenemeden daha iyi sürücü olamam
Tommyi dinle ziktir et daha öğrenmen lazım