Motorize26 Gaz Kesmiyor...

Selamlar.Hepinizin bildiği gibi , 2 hafta önceki 300 km maceralarımızdan sonra dün de yine durdurak bilmeden , kendimizi kaptırıp , Kütahya yoluna çıktık.
Daha sonra Kütahya'ya az mesafe kala MAGNEZİT madenlerinden İnönü yoluna saptık.Yol üzerindeki ilk benzincide biraz mola verdikten sonra devam ettik.
İnönüye 3 km kala , Eskişehir sapağından tekrar döndük , burada mangala uygun biryer ve devamında afiyetle karnımızı doyurduk.Tabiki her zamanki gibi köfteleri ızgaradan düşürmeyi beceren "ben" :p
Ardından İnönü'deki sefamızdan sonra , Çukurhisar'dan geçip ve Merkeze geri döndük.

Özel misafirlerimiz de vardı. :) O yüzden herkese haber vermeden bir kaçamak daha yapmış olduk..:cyclopsan :mrgreen:

130520060060qg.jpg

130520060074da.jpg

Fotolar sonra gelecek...

güzel gezi olmuş. gezilerinizin devamının olması dileğiyle.

Yaw fotoğraflar murat ta.Onun evdeki NET bağlantısı kesildi.Bir ara atar fotoları ...

viper yanlış yola girmişsiniz o resim cekindiğiniz yerden sağa köylere ayrılan yol vardır o yolu takip etseydiniz cok cok güzel yerlerden geccektiniz ve inönüye cıkacaktınız.....resimleri bekliyoruz güzel geziler yapıyosunuz tebrikler.

evwt o gün herşey gerçekten çok güzeldi buradan abime ve diğer katılımcılara çok teşekkür ediyorum...

barışçı26 tavşanlı da ne yapıyorsun

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
toronaga' Alıntı:

AVUKATI;
öğrenci anadolu lisesinde okuyor abi sen taktın eskişehire hayola memleket burasımı az zaman öncede ilk mesajını eskişehir (mt)atımışsında onun için soruyorum:cherry:

kanunisultan' Alıntı:
AVUKATI;
öğrenci anadolu lisesinde okuyor abi sen taktın eskişehire hayola memleket burasımı az zaman öncede ilk mesajını eskişehir (mt)atımışsında onun için soruyorum:cherry:
barışçı26 eskişehirli olduğu belli ne iş yaptığını merak ettim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim 3 mesejınıda eskişehir mt ye yazdın bende eskişehirde ÖĞRENCİ dedim işde bu arada hoşgeldin tekrardan eskişehirlimisin sayın abin...

bu gezi benim ilk gezimdi ve çok eglendim bu gezide motor kullanmaya basladım ve artık üstünden inmiyorum bende sizden oldum yani :queen: artık tüm gezilere bende gitcem:D

ewwet kanuni sultan ESKİŞEHİRLİ'YİM barışçı 26 nın tavşanlı -kütahya adresli olduğunu görünce ne iş yaptığını merak ettim .Çünkü bende o taraflarda çalıştım.

motorize26 cılar motorumun ustası internetin acemisiyim anladığım kadarıyla çoğunuz gençsiniz benim gibi kırklıklara internette çok şey öğretebileceğinizi zannediyorum eskişehir civarı tüm gezilerden haberdar olmak istiyorum sizler gibi güzel fotolar gönderecek tekniğe ve bilgiye sahip değilim asya 150 t 1 im var ( siyah )
yine benim yaşlarımda scoter ve racıng sport motorcu arkadaşlarım var ama çoğu sizler gibi internetçi değiller net aracılığıyla gezilerden haberimiz olursa katılmaya ve gurubu büyütmeye imkan yaratabiliriz.
tüm ( teker üstü açık mekan ) tutkunlarına selamlar

Son düzenleme:
selam dostlar, izmirde yaşayan bir eskişehirli olarak sizlere selam yolluyorum. gezilere devam edin. bol resim çekip siteye koyun ve özlemimizi giderin. izmire gelirseniz de MT izmir olarak sizlerle de bir gezi yaparız. rüzgarınız bol olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.
sevgilerle

SLM komsu il ben KÜTAHYA'DAN madiso fatograf galeriniz çok güzel olmuş Kütahya gezinizdeki fotolarda ilk resimde babamın resmini de gördüm ve çok gurur duydum bunun içinde ayrıca teşekkür ederim bobam 49 yaşında motosiklet binmeye başladı ve benden önce böyle güzel bi ekiple birlikte fotografı internette yayınlanıyo sizlere ve bütün MT cilere hayırlı ramazanlar.::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar