Birde bu TÜRKİYE deki yolların durumuda berbat bir çukurdan kaçarken birine yakalanıyorsun bazen sürücünün dengesini alt üst ediyor. malesef.
Birde bu TÜRKİYE deki yolların durumuda berbat bir çukurdan kaçarken birine yakalanıyorsun bazen sürücünün dengesini alt üst ediyor. malesef.
tırlar mahvediyor yolları
bence beledıye calıışmaları ve yamalar
Ne sevgi, Ne saygı Nede Egitim...
Hayvandan farklı kılan insanı tek sey inanctır.
Okumak cahilligi alır esseklik bakidir. O esseklik ise sadece inancı olan bir insanda olmaz..
Arabanın markası ne olursa olsun,
Yolda giderken bir motorlu veya baska araclı birisinin hayatına kastedmesi icin bir insanın, insan vasfından cıkmıs olması lazımdır.
Kurye vs ne oldugu hiç onemli degil karsındaki insanda bir insan ve bir can tasıyor.
Acaba bu insanların canlarını hice sayarlarken hiç dusunuyorlarmıdır ;
- Bu adam evine ekmek parası goturmek icin calısıyor..
- Coluk cocuguna aksam eve birşeyler goturebilmek adına canı pahasına yollarda yazı kısı demeden ugrasıyor.
- Ben bu adamın hayatını riske atarsam evdeki ailesine coluk cocuguna kim bakar ?
- Ben bu adamın canından saglıgından edersem hayatının bundan sonra ki kalan kısmına nasıl devam eder ?
- Onu riske atarsam acaba duserde bir yerleri kırılır, koparmı ?
vb seyleri dusundurecek tek sey Allah korkusudur.
O da olmazsa bir insanda zaten hayvanın onde gideninin dik alasıdır.
Buradan o hayvanlara tek soyleyecegim sey ALLAH SIZI ISLAH ETSIN....
Ne sevgi, Ne saygı Nede Egitim...
Hayvandan farklı kılan insanı tek sey inanctır.
Okumak cahilligi alır esseklik bakidir. O esseklik ise sadece inancı olan bir insanda olmaz..
Arabanın markası ne olursa olsun,
Yolda giderken bir motorlu veya baska araclı birisinin hayatına kastedmesi icin bir insanın, insan vasfından cıkmıs olması lazımdır.
Kurye vs ne oldugu hiç onemli degil karsındaki insanda bir insan ve bir can tasıyor.
Acaba bu insanların canlarını hice sayarlarken hiç dusunuyorlarmıdır ;
- Bu adam evine ekmek parası goturmek icin calısıyor..
- Coluk cocuguna aksam eve birşeyler goturebilmek adına canı pahasına yollarda yazı kısı demeden ugrasıyor.
- Ben bu adamın hayatını riske atarsam evdeki ailesine coluk cocuguna kim bakar ?
- Ben bu adamın canından saglıgından edersem hayatının bundan sonra ki kalan kısmına nasıl devam eder ?
- Onu riske atarsam acaba duserde bir yerleri kırılır, koparmı ?
vb seyleri dusundurecek tek sey Allah korkusudur.
O da olmazsa bir insanda zaten hayvanın onde gideninin dik alasıdır.
Buradan o hayvanlara tek soyleyecegim sey ALLAH SIZI ISLAH ETSIN....
Bizim neslimiz tükenmez hatta gün geçtikçe artıyor.Dikkat edenler farkına varmıştır.Bundan 5-10 yıl önce sokakta kaç tane motor görüyordunuz ki?
bu trafik magandalarının çocukları bigün motor sevdasına düşerlerse ozaman anlıycaklar yaptıkları hatayı ama biraz değil bayağı bi geç olucak