motorcuların nesli tükenecekmi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dogal ve güzel olan herseyı yoketmesıyle meşur ınsanoglu trafiktede gordugu motorcuları hice sayarak neslini tüketmeye calısıyor galıba ARKADASLAR BUGUN KAC KAZA HABERI ALDIK SAYABILDINIZMI ACABA ? BİRDE TURKIYEDE KAC MOTOR KULLANICISI VAR ona gore KAC YILDA NESLİMİZ TÜKENECEK onu hesaplıcam .... iyi aksamlar

Motosikletçilerin nesli asla tükenmez elbet bir gün yola gelecek bu trafik magandaları..

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

TUKENMEZ, ama bugun yenı motorumu almıs gelırken, aksam ustu yıne motosıklet kazası gordum neysekı motosıkletlıye bısey olmadı, maddı hasarla sonuclandı.
Biraz daha dıkkat edelım, sadece kendımızı degıl, arkadakı bekleyenlerımızı uzmeyelım

ne olacak bilmiyorum yenı baslayan bırı olarak sureklı kaza haberlerı gormek benı cok rahatsız ediyor yonetıme bu haberler ana sayfaya cıkmasın dıye mesaj atmıstım ama cevap gelmedi maalesef...

valla artık motosiklet kazası haberi çıkınca hemen kanalı falan deiştiriyorum ebeveylerimde bilmiş bilmiş kafa sallıyorlar mecbur. motosikleti sevdirme aşaması çok zor olacak anlaşılan

Forumdan Uzaklaştırıldı
bugun 5 6 tane kaza duydum cogu ölümlüü böle giderse tükenecek arkadaslar hic merak etmeyın bazen biz delimiyiz acaba dıger insanlarmı haklıydı dıe düşünüorum bu haberlerı gordukce yola cıkınca her an kaza yapacak gibi hissedıorum bı gunde 5 6 motor kazası olurmu yaaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 AM ----------

türkiyede kac motorcu war bilgisi olan warmı

valla artık motosiklet kazası haberi çıkınca hemen kanalı falan deiştiriyorum ebeveylerimde bilmiş bilmiş kafa sallıyorlar mecbur. motosikleti sevdirme aşaması çok zor olacak anlaşılan

eskiden motorsiklet sürmek çok kolaydı çünkü trafikte fazla araç yoktu,hemde acemi direksiyon şöförü fazla yoktu haliyle kazalar daha azdı.ama şimdi ben bile korkar oldum .orta şeritte gidiyorum vatandaş sağ şeritten sinyal filan vermeden bir bakmışsın a oda ne araç senin önünde.ne yapmalı bunları ?

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
2 teker... rüzgarla dans... doğayla cilveleş... özgürlüğünün tadını çıkar... akşama kadar usanmadan parlat... bilmediğin yerleri keşfet... ivlemen... zıpla ve çamura bulan... ezgostunla notalar çıkar... operasyondasın, eldivenlerini giy... toplaş, senden olanlara katıl... aynandan hayatın ve yolların akışını seyret... kaskının içinde gülümse... virajlarda süzül... mutluluğu motosikletinle yeniden tanımla...

Bunları yapabildiğimiz sürece bu zümre sürekli geleceğe taşınacaktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya bugun mahalle arasında gıderken tempranın bırı yanımdan öle bi gecdıkı 10 santımle felan gecdı yanımdan heralde rahat 100 km uzerı hızla şerfsiz heriff ah ulan şu tofaşcılar yokmuuuuuuuuu farketmeyıp hafıf sola kırmıs olsam ne olurdu acaba

hiçe sayıldığımız doğru, ama öyle şeyler düşünmeyelim iş iki tarafta bitiyo, dikkatli ve saygılı olunsa keşke

insanların birbirine saygısı olması lazaım ozaman herşey düzelir

Motosikleti
Hornet
Banada tükenmez gibi geliyor..Ama bazen motosiklet için bana kızanlarada hak vermeye başladım gibi:pr:Sen istediğin kadar dikkatli ol her an karşına ehliyetsiz trafik magandası veya sarhoş sürücü çıkabilir ben bunu gördüm bunu söylerim birazda şans işi:pr:

Neden kaza yapmayan Motosiklet sürücüsü yok:pale:

motorsiklet kazası olacak tabi sizler çin markalarının girmseyile satılan motorsiklet sayısını biliyormusunuz kaç bin tane satılmışdır .. belkide türkiye son 20 yılda sattığı kadar motoru şu son 3 yılda satmışdır .. haliyle bu kadar çok motor böyle motorsiklet için uyumu olmayan ve hiç bir zaman motorsiklet için tasarlanmamış yollara girince bu kazalar doğal

ama ölümle neticelenen motorlar bir fark varki super sport dediğimiz klasmman ağırlıklı ağırlıklı diyorum çünkü son zamanlarda ölümle neticelenen her 5 kazadan 3 ü racing motorlar aşırı sürat karşı tarafda hatalı tabiki ama aşırı sürat ne yazık ki can alıyor..

bununda nedeni pek çok insanın motorcu olmaması motor sürmeyi motorcu olmak zannetmesi scooter dan inip direk eğitim almadan koruma almadan ben artık motor sürüyorum deyip direk 600 lük 1000 lik yarış motorlarına geçen onlarca insan var bu arkadaşlara ben motorcu diyemiyorum

dikkat ederseniz insan diyorum arkadaş diyebilirim ama motorcu demem motor sürmek demek motorcu olmak demek değildir..

ne yazık ki hayatını kaybedenler de bu tür tarama mesafesi ne demek takip mesafesi ne demek gece özel sürüş tekniklerini bilmeden koruma giymeden doğru yerde doğru kıyafetleri giymeden ben motor sürüyorum diyen arkadaşlar..

o tip arkadaşlar için hava atmak etrafa kızlara güvenlik korumadan daha önemli cafe önüne motoru çekip onu bunu kesmek daha önemli koruma giymezler çünkü o dizlik bellik sırtlık komik görünür onlar vücut hatlarını belli edicek tshirler bodyler giyiceklerki havalı olsunlar arkadaşlar gelin bir hafta osnu sahile inin bu tip kendine motorcu diyen yüzlerce affedersiniz ama zibidi görürsünüz

bizim önce kendi içimizde bir iç mahkeme yapmamız lazım..

balta limanı yolunda kayıp düşen racing motorcu yiyicek ekmeği varmışki öndeki arabanın canıma yapışdı gözümün önünde kafada kask vardı ama alt kısım bom boş sanırım epey yeri kırıldı motorda parça pinçik oldu allahdan büyük bir şey olmadı çocuğa ama gözümün önünde oldu hatalıydı çocukk şimdi bunları göz göre göre görüpde sadece yoldaki şöförlere suç atmakda yersiz..

ne zaman ölümle neticelenen bir kaza duysam artık ilk motorun cinsine bakıyroum..

bana arkadaşlar gülüyorlar ne o robokop gibi olmuşsun diye.o kadar korkuyorsun arabana binsene diyorlar evden de aynı sözler.bazen kaza haberlerini gördükçe içimden azda olsa çekinmiyor değilim hani.ama motora devam yinede hayırlıcı duvamı edip biniyorum üstüne gerisi mevlama.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Banada tükenmez gibi geliyor..Ama bazen motosiklet için bana kızanlarada hak vermeye başladım gibi:pr:Sen istediğin kadar dikkatli ol her an karşına ehliyetsiz trafik magandası veya sarhoş sürücü çıkabilir ben bunu gördüm bunu söylerim birazda şans işi:pr:

Neden kaza yapmayan Motosiklet sürücüsü yok:pale:

sarhoşlardan daha tehlikeli bi grup var ankarada 18 25 yaş arası altındaki arabayı bı bok sanan müzigi acıp 3 5 kişi doluşup camları acarak gezerler ve sureklı gunes gozlugu takarlar arabalarının camlarında folyo yazılar vardır ve sureklı sataşıp başına bela olacak bırılerını ararlar şahının egzozu acıp aldıkları zırıltıyı motor sesı sanıp sureklı gazlarlar o sesı duymak ıcın ve trafıkde onlardan ufak olan her arac bi şekilde onların gazabına ugrar ozellıkle kendı aracından daha dıkkat cekıcı olan daha fazla ses veren motosıkletler baş düşmanlarıdır hemen tamponu tekerınıze dayayıp sizin onlara gore ezık oldugunuz kabul ettıgınız düşünerek eglence ararlar kendılerıne ani manevralar makas atmaya calısmalar........... işde trafıktekı en tehlıkelı grup bu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:46 AM ----------

tofaşcılar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:47 AM ----------

motorsiklet kazası olacak tabi sizler çin markalarının girmseyile satılan motorsiklet sayısını biliyormusunuz kaç bin tane satılmışdır .. belkide türkiye son 20 yılda sattığı kadar motoru şu son 3 yılda satmışdır .. haliyle bu kadar çok motor böyle motorsiklet için uyumu olmayan ve hiç bir zaman motorsiklet için tasarlanmamış yollara girince bu kazalar doğal

ama ölümle neticelenen motorlar bir fark varki super sport dediğimiz klasmman ağırlıklı ağırlıklı diyorum çünkü son zamanlarda ölümle neticelenen her 5 kazadan 3 ü racing motorlar aşırı sürat karşı tarafda hatalı tabiki ama aşırı sürat ne yazık ki can alıyor..

bununda nedeni pek çok insanın motorcu olmaması motor sürmeyi motorcu olmak zannetmesi scooter dan inip direk eğitim almadan koruma almadan ben artık motor sürüyorum deyip direk 600 lük 1000 lik yarış motorlarına geçen onlarca insan var bu arkadaşlara ben motorcu diyemiyorum

dikkat ederseniz insan diyorum arkadaş diyebilirim ama motorcu demem motor sürmek demek motorcu olmak demek değildir..

ne yazık ki hayatını kaybedenler de bu tür tarama mesafesi ne demek takip mesafesi ne demek gece özel sürüş tekniklerini bilmeden koruma giymeden doğru yerde doğru kıyafetleri giymeden ben motor sürüyorum diyen arkadaşlar..

o tip arkadaşlar için hava atmak etrafa kızlara güvenlik korumadan daha önemli cafe önüne motoru çekip onu bunu kesmek daha önemli koruma giymezler çünkü o dizlik bellik sırtlık komik görünür onlar vücut hatlarını belli edicek tshirler bodyler giyiceklerki havalı olsunlar arkadaşlar gelin bir hafta osnu sahile inin bu tip kendine motorcu diyen yüzlerce affedersiniz ama zibidi görürsünüz

bizim önce kendi içimizde bir iç mahkeme yapmamız lazım..

balta limanı yolunda kayıp düşen racing motorcu yiyicek ekmeği varmışki öndeki arabanın canıma yapışdı gözümün önünde kafada kask vardı ama alt kısım bom boş sanırım epey yeri kırıldı motorda parça pinçik oldu allahdan büyük bir şey olmadı çocuğa ama gözümün önünde oldu hatalıydı çocukk şimdi bunları göz göre göre görüpde sadece yoldaki şöförlere suç atmakda yersiz..

ne zaman ölümle neticelenen bir kaza duysam artık ilk motorun cinsine bakıyroum..

şu sacım bozulmasın dıe kask takmayan arkadaslar yanii ..... kesınlıkle katılıyorumm 100 km altındakı hızlarda meydan gelen ölüm olayları cok nadiri zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar