motorcuların nesli tükenecekmi ?

Birde bu TÜRKİYE deki yolların durumuda berbat bir çukurdan kaçarken birine yakalanıyorsun bazen sürücünün dengesini alt üst ediyor. malesef.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birde bu TÜRKİYE deki yolların durumuda berbat bir çukurdan kaçarken birine yakalanıyorsun bazen sürücünün dengesini alt üst ediyor. malesef.

ya ben hergun gecıdıgım yolda bıle hergun farklı farklı karadelıklerle suprızlerle karsılasabılıyorumm

Forumdan Uzaklaştırıldı
walla ciddi şekilde cross almayı düşünüom şehir icinde kullanmak icin :D

yok daha neler! birimizin yerine 10 tane eklenir.arsız bir bitkiyiz türüyoruz :cat: :wiinkk:

Ne sevgi, Ne saygı Nede Egitim...
Hayvandan farklı kılan insanı tek sey inanctır.
Okumak cahilligi alır esseklik bakidir. O esseklik ise sadece inancı olan bir insanda olmaz..

Arabanın markası ne olursa olsun,

Yolda giderken bir motorlu veya baska araclı birisinin hayatına kastedmesi icin bir insanın, insan vasfından cıkmıs olması lazımdır.

Kurye vs ne oldugu hiç onemli degil karsındaki insanda bir insan ve bir can tasıyor.
Acaba bu insanların canlarını hice sayarlarken hiç dusunuyorlarmıdır ;

- Bu adam evine ekmek parası goturmek icin calısıyor..
- Coluk cocuguna aksam eve birşeyler goturebilmek adına canı pahasına yollarda yazı kısı demeden ugrasıyor.
- Ben bu adamın hayatını riske atarsam evdeki ailesine coluk cocuguna kim bakar ?
- Ben bu adamın canından saglıgından edersem hayatının bundan sonra ki kalan kısmına nasıl devam eder ?
- Onu riske atarsam acaba duserde bir yerleri kırılır, koparmı ?

vb seyleri dusundurecek tek sey Allah korkusudur.
O da olmazsa bir insanda zaten hayvanın onde gideninin dik alasıdır.

Buradan o hayvanlara tek soyleyecegim sey ALLAH SIZI ISLAH ETSIN....

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben gittikden sona isder 10 gelsınnnn isder 100 gelsin :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 PM ----------

Okumak cahilligi alır esseklik bakidir. O esseklik ise sadece inancı olan bir insanda olmaz..

Yolda giderken bir motorlu veya baska araclı birisinin hayatına kastedmesi icin bir insanın, insan vasfından cıkmıs olması lazımdır.

Kurye vs ne oldugu hiç onemli degil karsındaki insanda bir insan ve bir can tasıyor.

- Coluk cocuguna aksam eve birşeyler goturebilmek adına canı pahasına yollarda yazı kısı demeden ugrasıyor.
- Ben bu adamın hayatını riske atarsam evdeki ailesine coluk cocuguna kim bakar ?
- Ben bu adamın canından saglıgından edersem hayatının bundan sonra ki kalan kısmına nasıl devam eder ?

++++++++:cat::cat:

Eğer birliğik ve beraberliğimizi geliştirirsek;bizim neslimiz değil magandaların nesilleri tükenir.Şunu asla demiyorum bir soykırım yapalım.Yukarıda okumuştum bi abimiz yazmış sadece hava atmak için kafe önlerinde takılan saçım bozulmasın diye kask takmayan; scooter dan atlayıp 600 lük bi makinaya atlayan eğitimsiz tekniksiz tipler 'Motorcu' değil ancak bizim arkadaşımız diye hitap edebileceğimiz kişiler olabilir.Gerekli eğitim (güvenli sürüş vs.)leri geçtikten sonra bunların yanına eklenen tecrübeyle asla bu kadar kaza olmaz diye düşünüyorum.Tabi motor sürücüsünden kaynaklanan kazalar dışında.Belki de bizi kurban olarak seçen magandalar bizim tecrübemiz ve zekamızla kedi tuzaklarına düşebilir...:cat:

amiiiinnnnnnnnnnnnn

bu trafik magandalarının çocukları bigün motor sevdasına düşerlerse ozaman anlıycaklar yaptıkları hatayı ama biraz değil bayağı bi geç olucak

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Bizim neslimiz tükenmez hatta gün geçtikçe artıyor.Dikkat edenler farkına varmıştır.Bundan 5-10 yıl önce sokakta kaç tane motor görüyordunuz ki?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bizim neslimiz tükenmez hatta gün geçtikçe artıyor.Dikkat edenler farkına varmıştır.Bundan 5-10 yıl önce sokakta kaç tane motor görüyordunuz ki?

batı icin gecerlı olabılır ama ankarada durum cok vahım ::salut: yollarda motorcu gorunce akrabamı gormus gıbı sewınıyorum :queen: gercı sadece kurye gorebılıosun yollarda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 AM ----------

bu trafik magandalarının çocukları bigün motor sevdasına düşerlerse ozaman anlıycaklar yaptıkları hatayı ama biraz değil bayağı bi geç olucak

anlamazlarr anlamazlllarrr onlarda anlıcak kapasite olsa bu halde 0olmazlar

anlamazdın anlamazdınnnn kaderede inanmazdıııınnnn :queen:

Tükenmez tükenmeye de bu gidişle daha çok canımızın yanacağa benzer malesef.

motosiklet sürücüleri olarak paranoyak olmuşuz artık. Kendi hatalarımızı sıfıra indirmiş diğer sürücülerin yapacağı umursamazlık veya dikkatsizlikten kaynaklanabilecek kaza ihtimallerini hesaplıyoruz. Ki buna rağmen hala kaza yine kaza. Umarım bir gün bu kazaların büyük bi çoğunluğuna sebep olan maganda dingükleri adam olur.

Magandaların elbet tükenecek bir gün bir yere gömücekler elbet :)

Ama bilinçli motosikletçilerin tükeneceğini sanmıyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar