Ktm duke 250 mi cb250r mı

Motosikleti
Rs200
Selamün aleyküm hayırlı günler dilerim
Önceden motor tecrübem var ama o kadar fazla değil 1 yıl kadar kullanıp satmayı düşünüyorum 2022 model duke 250 bütçeme uyuyor ve bilerek lc4 yerine ktm motorlu olanı almak istiyorum dayanıklılığından dolayı ama parça ve 2. El piyasası olarak üzeceğinide biliyorum cb250r ise parçası ucuz ömürlük ve değer kaybetmeyen motor olduğunuda biliyorum ama bi duke 250 hissiyatı zevki verecek kadar torklu keyifli bir motor mu onu bilmiyorum duke’deki apaçiliği cb250r’da yapabilir miyim onuda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Motosikleti
Suzuki SV650A
Tek silindir 250'lik 2 motor arasında o kadar da fark yok, Duke 250 ile 300 basarken CB250R ile tırlardan selektör yiyecek değilsiniz. Bi de Duke 25 tork CB250R 23.4 tork... 1.6 torkun nesini anlayacan ya al Honda gitsin bitsin tipi daha güzel zaten.

Motosikleti
Rs200
2022 sonrası Cb 250R !
Neden böyle düşündüğünüzü bana açıklar mısınız bilgi sahibi olmak adına soruyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden böyle düşündüğünüzü bana açıklar mısınız bilgi sahibi olmak adına soruyorum

Cb250 r çok beğendiğim bir motosiklettir.

Tek silindir 250'lik 2 motor arasında o kadar da fark yok, Duke 250 ile 300 basarken CB250R ile tırlardan selektör yiyecek değilsiniz. Bi de Duke 25 tork CB250R 23.4 tork... 1.6 torkun nesini anlayacan ya al Honda gitsin bitsin tipi daha güzel zaten.
Aslında açıkcası tork olarak duke daha çok hissettiriyor çünkü gaz tepkisi yakıt karışımı ani patlamaya yüksek yönelik bir yazılımı var tip olarak duke’nin yeni jenerasyona kıyasla evet bencede cb ama eski kasa duke olarak baktığımda şahsen benim için duke ön planda görünüş olarak ama onunda ekranı hesap makinesi gibi cb’ye kıyasla

Gözüme hoş görünüyor. Ayrıca KTM yedek parçalarına daha zor ulaşıldığına ve pahalı olduğuna dair yorumlar okudum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar