motorcular!!motora yeni başlayanlara hangi motorları tavsiye edersiniz??

foruma yeni katıldım ve motor ehliyetimide kısmetse yakında alıyorum sonunda motor sahibi olucam umarım..Ama aklıma takılan konular var başta ben daha 17yaşında bir bayan olduğumdan bana uygun ve kullanımında rahat edebileceğim bir motor bulmak konusunda zorlanıorum malum motorlar ağır araçlar ve ist trafiğinde dur kalk yapma mecburiyetinden fren zamanlarında denge sağlama konusu sorun yaratıyor.hayalim hayabusa tabi ama hız motoru almam için daha çok ustalaşmam gerektiğinin farkındayım.Başlangıçta scooter bi modelle başlamayı düşünüorum kymcoyu araştırdım beğendimde forumdaki yorumlarda iyi xciting250 yada xciting500 düşünüorum ama başka hangi modelleri önerirsiniz ve bu dediğim kymco motora sahip arkadaşlar o motorun benm kullanımıma uygun olup olmadığı konusunda ve rahatlığı hakkında beni bilgilendirirlerse sevinirim..

merhaba aramıza hoş geldiniz .. küçük hacimli bir motosiklet gerçekten iyi bir başlangıç olmuş.. hiç degilse fikir olarak bu işe başlamış bulunuyorsunuz .. tavsiye olarak honda öneririm .. saglamlık ve kalite olarak sizi yarı yolda bırakmaz önerdiginiz markalar kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece düşüncem boyle ....

alacagın yeni motosikletinde başarılar diliyorum şimdiden ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elimde çok temiz kırmızı jinlun 125 var (bayandan :)
ilgilenirsen ...

motorcular!!motora yeni başlayanlara hangi motorları tavsiye edersiniz??

ben honda dylan tavsiye ederim sizinde hoşunuza gidecektir...

bayan olmasan viteslii motor derdim kanuni windy s ama bayanlar vitese alısık olmadığından genelde scoter tercih ediyor kanuni popcornlar vardı onlar ufak hemde atak

yok vites konusunda sıkıntı çekmiorum vitese alışığım bayan olmam sadece ağır ve büyük motorlarda denge kaybı yaşadığımda ve sürekli dur kalk yapmak durumunda kaldığımda sorun yaratabileceğinden aklıma takılıyor scooterıda ilk deneyim olsun die alıcam yoksa vitesliye geçicem zaten kesinlikle..

bayan olmasının motorun vitesli olup olmamasıyla bir alakası yok ...

önce küçük bir motorda trafiği ve motoru öğrenirsin ondan sonra vitesli motorda çok daha rahat olursun:cat:

boyun uzunsa denge problemi vitesli motorda dengeni daha iyi sağlarsın bende scoter var 125 lık arkadasta 125 lik vitesli bi motor var onun motoarda dengemi daha iyi sağlıyorum ama illaki scoter dersen honda nın bayağı bi bayan kullanıcılarını gördüm

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bayan olmasının motorun vitesli olup olmamasıyla bir alakası yok ...

önce küçük bir motorda trafiği ve motoru öğrenirsin ondan sonra vitesli motorda çok daha rahat olursun:cat:

:rendeer::cat::salut: :)
doğru diyo..
bak istersen gayet temiz bi motor var elimde :) bi düşün..
bayandan hem de. sen hesapla artık nasıl kullanıldığını motorun :bounce:

evet bende vitesli olmasının bi sorun yaratıcağını düşünmüorum zaten ama motorcu arkadaşlardan scooterla başlamamın daha kolay olucağını duymuştum.boyum 1.65 civarında çok uzun değilim yani aklıma takılanda bu işte o hayalimdeki dev motorları hiçbirzaman rahatlıkla kullanamıcam gibi görünüo ne yazıkki..

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen al bi kırmızı jinlun scooter proflaş onla.. hayabusa bile kullanırsın ondan sonra :)

çok dur kalk yapcam demişsin.. onun için scooter al bence de..vitesliye daha snra elbet geçersin..debriyaj sıkmaktan motorunu yakıcak raddeye geliyosun bi süre sonra..

bende 15 yasında basladığımda motora 170 filandı boyum bende scoterle basladım suan 1.82 ehliyetimi alınca bende vitesliye gecicem bastan vitesliyle baslasaydım diye pişmanım ama belkide scoterle anlamadan tecrübe kazandım bu arada 125 lık bi asya 125 t kullanıyorum 8 binde cin motoru olmasına rahmene herhengi bir sorun çıkarmadı

ilk başlarda vitesli motorla trafikte zorlanabilirsin ... trafiğe ve motora önce bi alış ... sonra vitesi işin içine sokarsın ... aynı boylardayız ... ilk başlarda kullanırken daha çok ayağını yere koymak isteyeceksin o yüzden alçak bir motorla yani scooterla başlaman senin için avantaj olacaktır ... ileride ayağını koymaya ihtiyacın başlardaki gibi kalmayacaktır ve bunla beraber trafik tecrübeni de kazanmış olacaksın ... o zaman daha yüksek ve vitesli motora geçebilirsin :wiinkk::cat:

sana bi cıbır iyi gider.hem öyle ağırda değil.bence scooter alma.bence...

Forumdan Uzaklaştırıldı
oğlan derken :)

sen al bi kırmızı jinlun scooter proflaş onla.. hayabusa bile kullanırsın ondan sonra :)

çok dur kalk yapcam demişsin.. onun için scooter al bence de..vitesliye daha snra elbet geçersin..debriyaj sıkmaktan motorunu yakıcak raddeye geliyosun bi süre sonra..

Motosiklete ne ile başlayacağım diyen bir arkadaşa aynı topic sayfasında 3 mesaj peş peşe atarak elindekini satmaya çalışmak pek hoş gözükmüyor arkadaş:farao:

showdownda ehliyet sınavına girmişti diye hatırlıyorum yani erkek anlamında kullanmıs huceyn arkadasım cbr mı demek istedin

scooterla başlamak uygun gelio banada başta trafiğe alışmam gerek güvenimi kazanınca sonuna kadar geliştiricem zaten vitesli bi motorla getiricem devamını sonralarıda hayalimdeki hız motorlarından inş..peki scooterda hangi markaları önerirsiniz?hafif kullanımı rahat güvenli sağlam fren tutuşuda iyi olmalı tabi ist trafiğine çıkacağımdan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar