- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhabalar, 6 ay önce büyük zorluklarla aldığım ilk motorumla bir kaza geçirdim ve sol uyluk kemiğim kırıldı. Malum 6 aydır karşı tarafın yaptığı ş*refsizce dönülmezden önüme kırıp çarpmamla evde yatıyorum ve motorumda doğal olarak perte çıktı. Fazla maddi değeri olmasa da sonuçta ilk motorumdu.. Truva TR-250 chopper 8 ay kullanmama rağmen hayallerimi gerçekleştirip almıştım ve kullanıyordum. Sonuçta öğrenciyiz 2000 TL'yi zar zor denkleştirip almıştım. Neyse gitti artık yok, yapacak bir şeyde yok maalesef. E şimdi 6 ay geçti halen daha tam olarak kemik kaynamasa da okul sebebiyle zorunlu olarak yürüyüşler falan başladı. İyileşiyoruz yavaş yavaş. Tabi şimdi iyileşme döneminin başlamasıyla ve bitmek bilmeyen motor aşkıyla, yeniden biriken 2000 TL'lik bütçemle motor alma arayışları başladı. Boşver alma artık bu saatten sonra bak bacağıda kırmışsın, bırak artık motor işlerini diyenleriniz de elbet olacaktır. Ama motor sevdası dinmiyor be bağımlılık gibi bir şey sanırım. Sonuç olarak gönül isterdi sağlamından bir Japon malı almak ya da son zamanların çok önerilen GV250' sinden almak. Fakat bütçe sebebiyle başladığım yere dönüp, Ramzey QM 250 gibi ucuz yollu beni götürüp getirecek, motor zevkini taddıracak, ufak tefek arızalarıyla çıldırtsa da motoru tanıyıp daha iyi öğrenmeme yardımcı olacak bir Chopper ile devam etmek istiyorum. Perte çıkan Truva'm ile bunları baya yaşadım ama kötüde olmadı tecrübe edindim baya. Sizce yeniden böyle bir başlangıç yapmalı mıyım ne dersiniz? Görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Moderatör tarafında düzenlendi: