Bizim 80cc 96 model Kinetik marka bi scooter wardı yazlıkta duruyordu.
Babam abimlerin gençlik zamanında almış, ben küçükken babam da binerdi falan. İşte abimler oldukça arkalarında gezdirirlerdi. Böylelikle başladı tutkum.
O motoru 20metre kadar sürebilmek için (bana yeni yeni veriyordu abim) 100 metreden 5 kova su taşımışımdır, neymiş bizim çeşmenin suyu kireçliymiş orada daha az kireç varmış arabasında iz yapıyormuş kireç baq! baq! baq! :queen: :queen: :queen: (bu arada pişman değilim değil 100mt. 5 kova- 200mt. 20 kova taşırım)
Neyse ben o motorla her yere gidiyordum 2 zamanlıydı artık benzin parasını takar olmuştum falan 1-1.5 sene kullandım onu artık alışmıştım iyice motosiklete, düşmüştüm çok kez ama bizimkilerin tepkisi fazla değildi, satalım-yasak vb. olmadı. Düzelince binmeye devam ettim. VEEEEE birgün o motosiklet bozuldu :salut: (adı küheylan) sanayiye götürdük falan adam 500 ytl bulur dedi yok pistonlar yok gömlek falan derken o motoru bi arkadaşına verdi babam....

ale:
Babamda işi gereği yazlıkta pek fazla kalmaz annemle ben tek kalırız araba falan da olmaz. Babama en 1. bahane bu 2. bahane de öbürünü verdin bana mı sordun yaptırırdık falan diyerek motor aldırmaya çalıştım.
İlk başta annemde babamda motora yok dediler 1-2 seneye araba alırsın dediler, ben de arabayı ne yapayım araba istemiyorum benim istediğim motosiklet yanıtı veriyordum. O yaz İzmirden-Ankaraya gelene kadar yaklaşık 650 km
baba motor alıcaz dimi Sözünü milyonlarca kez söylemişimdir. Bu yol boyunca arada babam çok sert çıktı arada dalga geçti ne yaptıysa beni yenemedi ben devamlı motor alıcaz dimi. Ne zaman alırız. Rengi ne olsun gibi sözler kullanıyordum. Babam en sonunda pes etti işler kötü düzelsin söz alıcam dedi... :queen: :queen: :queen: :cat:
O sözden sonra sustum zaten fazla da bi yol kalmamıştı :cherry:
Abim ankarada Metroda satılan çin malı motorlardan 1 tane aldı. Babama hiç danışmadan tepki vermedi ??? :silent: Hafta sonları falan onla gezdim. Bana tepki var tabi surat 5 karış....
Bir sonraki yaz geldi söz tutma zamanıııı :cherry: :cherry:
Yazın ortalarında ben hani söz-motor falan gibi sözler söylemeye başladım. Babamda anneme ben karışmam sen kefil olursan alırım dedi annemde söz ver doğru düzgün kullanıcağına falan dedi, ben de güvenmiosanız hiç almayın dedikten sora ... annemin onayı ve MOTOSİKLET geldi...
O gün bayram günü oldu bana
Doğum günümü o gün kutlayacağım artık... :queen: :queen: :queen: :queen: