Benim ailem icin hicbiri gercek olmadi.
Babama 17 yasında motor ehliyeti alacagımı soyledim okey al ama motora ben yasadıgım surece binemezsini ekledi. Dalga geciyo sandin ama ehliyet kursuna kendi yazdırdı. tabi motora binemeyecegim icin ehliyetide almadim 2 yıl babamı ikna etmeye calıtım ama banamısın demedi 2 yıl arabanın koltuguna oturmadım umursamadi. 19 yasında motosiklet egitimiyle beraber ehliyete kavustum(ehliyetide kursuda biliyodu hatta parasını fazla fazla verdi ) ama babam yine hayir dedi 21 yasında ben biriktirdigim parayla motor alıyorum dedim babam evden kovmaktan beter etti beni. 22 yasında en sonunda aileden tamamen gizli motoruma kovustum 7 ay kadar ilk motorum olan 125cc de tecrubelendim ve "Kawasaki ER6n" ime kavustum ama Hala ailemin haberi yok(aileden uzak okudugum icin saklaması kolay) ailem evime ziyarete geldiginde montu kaskı eldiveni herseyi ortada biraktim niyetim soylemekti ama 2 gun boyunce bu kask ne diye bile sormadılar. Annem gidip ablama; 'soyle o kardesine motor fln aldıysa sakın babana bana soylemesin, babam kalpten gider' demiş.
Bende oyle yapıyorum. motora bindigimi herkes biliyo ama anneme babama soyleyemiyorum ve inanin ilk defa ailemden bisey saklıyorum oda sanırım onları dusundugumden. Sanırım 30 yasıma gelsemde saklamaya devam edicem =)
En çok içimde kalan ise onlara motorlu gezilerimi, almak icin ne kadar ugraştığımı, motor sayesinde ne kadar iyi insanlarla tanıştığımı anlatamamak...
Not: 23 yasındayım ailem o kadar iyi ki hayatım boyunca sebebini açıkladığım sadece ama sadece Motosiklet isteğime hayır dednildi. 15 yaşımdan beri babam 1 kere bile arabayı kullanma demedi. 18 yaşımda abla kendi arabasını bana verdi. 20 yaş dogum gunu hediyom 0km arabaydı...
Ben nasıl gidip bu aileye ben sizin tek izin vermediginiz seyi yapıp motor aldım 1 senedir biniyorum derim =)