motora binmezseniz

hava kötü die bi kacgündür binemiodum dün gece dayanmadım yagmur yagarken bindim nası mutlu oldum eve döndüm sanki masaj yapmıslar :) huzur icindeydim .. Allah motorumuzdan ayırmasın..

Geçtiğimiz kasım ayında 4 tane karın ameliyatı geçirdim.5. ameliyatımı ağıustos ayında olacağım.Şu an karnımda çelik korse ile yaşamak zorundayım çünkü iç karnım hasarlı ve koca bi fıtıkla yaşıyorum.Üstelik sindirim organlarımda da yara var.Şimdi ben bu halimle hastanede motosiklet dergileri okuyordum :)
Hiçbişey kaldırmamam gerekirken her fırsatta motorumla uğraşıyorum.Hatta tüm elektrik tesisatını bu halimle yeniledim.Haftada en az 150 km yol da yapıyorum.Sizce bu nasıl bi hastalık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu saatten sonra motorsuz bir hayat düşünemiyorum bu virüsü kapan bir daha vazgeçemez .

Ben o kadar motosiklet delisi bir insan değilim. 4-5 gün binmezsem, binmemiş olurum yani. Ha bu bende bir sıkıntı yaratırmı, hayır çünkü 4-5 günde binmeyivereyim canım aaaa.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim geçmiş olsun seni anlıyorum Allah yardımcın olsun .

hic unutmam 1 aralik 2006da kaza yaptim
bacagim kırıldı.. 3 ay motorumdan ve sahne'lerden cok uzaktım
motor var ama gozunun onunde oldugu halde binemiyorsun gercekten cok acı birsey hele onu deliler gibi seviyorsan..
ama geri donusum mukkemele yakın oldu cunku.. her hafta sonu uzun yollar
herhafta ici gezmeler etmeler motorun tepesinden inmedim 1 daha :cherry:

valla motor benim mekanik aşkım hatta bazen karıyla bile papazlık oluyoruz acaba motorunu benden daha mı çok seviyorsun diye hayıflanıyor bana birkaç gün süremesem bile yanına uğrar tozunu falan siler biraz sohbet ederim onunla beni anlar hiç itiraz etmez her zaman bana hak verir daha ne isteyimki çok iyi dost çok

Süper Moderatör (BBRR)
Motorun hastalık derecesine gelmesi iyi değildir kanımca..şartlar binmememi gerektiriyosa binmem ..zaten çevremde motora binemiyorum diye ağlayanıda hiç görmedim ..

Motorun hastalık derecesine gelmesi iyi değildir kanımca..şartlar binmememi gerektiriyosa binmem ..zaten çevremde motora binemiyorum diye ağlayanıda hiç görmedim ..

abi ole diyorsunda.. benimkisi motor askı orasına da birsey diyemessin bence..
onunla yatıp onunla kalkıyorum hemen hemen.. hic yayan gezdigimi hatırlayamıyorum su 1senedir..
bu arada hic unutmam daha ben dogru dusgun yolda yuruyemesken yani bacagım alcıdan yeni cıkmıstı atladım motorumun tepesine motor hastası olmasak buralarda işimiz ne

Ümmet Perkitan a en içten selamlar.
bendenizde de nefes alamama durumu var gerçekten. Artık kesinlikle Belediye Otobüslerine binemiyorum:pale: Fenalık geliyor. Mecbur kalırsam taksiye biniyorum, o zamanda gözüm Motorun geçeceği boşluklara, yada yanımızdan pervasızca geçip giden motorlara takılıyor. :silent: gerçekten Motordan sonra başka araç ile seyehat gerçekten daraltıcı:cat:

Herkese kazasız belasız sürüşler.

vallaaa gecenin bi yarısı kalkıp motorumu kontrol ediyorum artık siz düşünün 4-5 gün binmediğimi :):)

valla bende aramıyorum ama kışın dahi cıkarıyorum bini yorum sorana da akü bitmesin diye şarj ediyorum diyorum:queen::queen::queen::queen:

karLı yollarda race sürüyodum o bırak zor:queen:
:cat:

valla hiç de zor değil...:p

Yedigoleer gezimiz... Forumda aratabilirsiniz...

HPIM3716Small.jpg

HPIM3708Small.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Binmeyenin motoruna binerler..Bu böyledir değişmez....Varsa biniceksin....

2 km de olsa binemezsem kendimi eksik hissediyorum erzuruma gidip geldim 1 hafta binemedim küstü bana motorum jikle kolunu kırıdım.
arayı soğutmamalı.

hava, yağmur, çamur kar (yok :p),
en az haftada birkere 100 km'yi aşmazsam
büyük bir eksiklik hissediyorum
bu yüzden her haftasonu mutlaka birkere yoldayım :cat:

Merhabalar.
Ben bugün katıldım.Kazasız ve keyifli sürüşler diliyorum.Ya siz de benim gibi sadece uzun yolda binmek zorunda kalsaydınız... İşim nedeni ile 4 tekere mecburum.Keyfe ise çok az zaman kalıyor.Koşullarımızın kıymetini bilelim derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar