motor susturucu

arkadaşlar motor susturucuları varmış. aynı elektrikli bisikletteki ses gibi sessiz çalışıyormuş. bilgisi olan varmı?

Belki sen yanlış anlamış olabilirsin. Bazı motorlarda (600, 1000 cc vb.) daha fazla ses çıkarmak için takılan egzostlar var. Muayeneden geçmek için susturucu takıyorlar. Ama senin anlattığın gibiyse hangi mantıkla yapıyorlar anlamadım :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
cbf150 çok sessiz çalışıyor...

Eksoz patlatma aparatını duymuştum daha önce ama bunu ilk defa duyuyorum.
Bazi çok ses çıkaran eksozlaırn yanında verdikleri bir parça var. Takınca sesi yarıya iniyor ama elektriki bisiklet gibi değil. Yinede orjinal eksoz dan fazla çıkıyor.

Yada sizin bahsettiğiniz şey motorun kendi orjinal eksozu olmasın.

Arkadaşın anlatmak istediği şeyi ben de anlamadım.Ancak slincer aparatından bahsediyorsanız çok ümitlenmeyin derim.Maksimum 10 db indirir sesi.Genelde performans egzozların fazla gürültü çıkarmasını istemediğiniz zamanlarda takarsınız.Eğer normal bir motosikletin sesini elektrikli bisiklet gibi çıkaracaksak anlamı yok.:DBen gaz kolunu çevirdiğimde o filtredeki emişin sesini egzozdaki sesleri duymak isterim.Ve sanırım forumdaki arkadaşların %90'lık kesimi de bunu sever.:)

ben hiç sevmiyorum sesi çok gürültürülü. hiç değilse yarısına kadar inse bile iyi

Sana onu kim söylediyse buraya getirsene bi tanışalım arkadaşla :) + Sen yalancının yalancısı konumuna düşüyorsun. Sesi o kadar kesebilmek imkansız değil fakat motorun gidişinde çok büyük bi değişiklik olur. Motosiklet Egzozdan Sadece üflemez nefeste alır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar