Motor sevdanız nasıl başladı ?

ben istanbul trafiginde sefakoy-goztepe trafiginde 3 saat gecirdigim bir gun yanımızdan vızır vızır gecen motorları gorunce, aha iste budur dedim:) is yerinde yeni motor almıs diger arkadaslarla da konusunca iyice karar verdim. yaklasık 3 aylık ehliyet bekleyisi sonrasında sezon mezon demeden 3 hafta once ilk motorumu aldım. halbuki ben motorun cok tehlikeli ve uzak durulması gereken bir seytan icadı oldugunu dusunurdum:) oysa simdi motora alıstıkca artan oranda zevk alıyorum ve daha cok binmek istiyorum:)

Dedem (rahmetli :salut: ) 50 yıllık motor kullanıcısı idi. Çocukken motorun üstünde otururduk kardeşimle ama öyle pek hevesli değildim. 3 yıldır da bi motsiklet firmasında çalışıyorum ki buna ragmen kullanma hevesi pek yoktu. Arada kardeşim kullanırken artçı olarak binerdim. Sonra klasik olacak belki ama MT ye üye oldum ve buraya üye olduktan sonra daha çok istedim motoru tabi buraya üye olmadan önce ehliyetimi almıştım ama motorum yoktu. :cherry: veeeee dün bi motor aldım :) çok şeker bişi ama daha trafiğe çıkamam :):)

ne tesadüftürki mubarek bizim sülade bi bende var motor hastalığı bitane bile çıkmazmıya. ayrıca motosiklet gibi birhastalığım olduğu için çok mutluyum

arkadaşımın kanıma giremesiyle başladı ::baaas:: ve artık durduramıyorum içimde ki bu motor aşkını :queen:

ilk motosiklete bindiğimde sanırım 3-4 yaşımdaydım her halde (1965-66)...
Babam İsviçreden izine gelmiş ve bir Horex almış.....evet sadece tatil süresince kullanmak için ve bu motosikletin türkiyedeki sayısı her halde bir elin 5 parmağında sayılabilirdi o dönemlerde.......
daha sonra tüm aile Almanya ya göç ettik ve benim hız tutkum babamın süratli araba ve motosiklet kullanmasıyla devam etti....16 yaşımda ilk 50cc Kreidler Flory'me sahip oldum....allaaaah dünyalar benim oldu ilk hafta beni kimse ve sokamadı....yaptığı son sürat yaklaşık 35-40km/s idi ama benim için fırtına gibi....motor açıldıkça 55-60'ı buldu ama yetermi?evet böyle başladım ve devam ediyorum...devam edeceğim ömrüm ve sağlığım imkan verdiğince.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
on iki yaşımda mobiletle başladım
sonra kepezde tt arif in arkasına artcı olarak bindim ve sonrası malum motor manyağı olduk cıktık

Arkadaşım Sucu'da Çalısıyodu Bisan pasific 150 vardı ver la bi tur biniyim dedim bi daha bindim binmemle motor aşkı damarlarıma işledi sonra motor aşkı başladı ve motosiklet.net'e üye oldum ve çok mutluyum seneyede kymco agility 125 alcam hayırlısıyla kazasız belasız cezasız..... :)

otobüs alışkanlığım yoktu babamda araba vardı ama ne zaman bana araba lazım olsa eve gelirdim araba yok motora hevesim vardı fakat almıyordum bigün akşam eve gelirken bi mağzada kinetik scooter gördüm gittim konuştum ogün akşam alıp eve gittim evdede baktım bişey diyen yok 9 sene oldu bırakamadım 5 ayda bir motor değiştiririm sadece ona laf ediyolar ama allah korusun dikkatli kullanmaya çalışıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar