Benim motor sevdam bundan 36 sene önce 14 yaşında iken mobilete binmekle başladı. Mobilet kesmedi O zaman Jawa ve CZ motorlar vardı onları kiralayarak gezmeye başladık... Daha sonra 16 Yaşında O zaman ankara da ki gençlik parkında bulunan lunaparkta motosiklet üstüvanesinde akrobat olarak çalışmaya başladım... O üstüvanede yer çekimine meydan okuyarak gözü kapalı Tek teker motosiklet kullanabilen bendim sadece...Yaşım küçük olduğu için kaçak çalışıyordum... 17 Yaşında bölge kros şampiyonu oldum. Yaşım tutmadığı için iptal edildi şampiyonluğum...Daha sonra Tekrar şampiyon oldum...Bu sefer iptal edemediler... O zamandan beri motora binerim... Yaş geldi 50'ye halen Motosiklet üstündeyim... İnanın motosiklet selesine oturmaktan, gidon tutmaktan ellerim ve oturma yerlerim nasır bağladı artık... Yaşadığım sürece de bineceğim motosiklete... 1972- 1976 dönemlerindeki Ankarada görev yapmış Trafikçi abiler beni iyi tanırlar az kovalamaca oynamadık Ankara sokaklarında
)) Nedense bi türlü ısınamadım arabaya... Ankara kışında bile binmeyi başardım motosiklete... Valla ister manyak desinler, isterlerse deli desinler büyük bir zevk benim için... Aileme kabul ettirmem pek kolay olmadı ama ettirdim azmin elinden ne kurtulur dimi?
)) Şu ana kadar da ufak tefek dışında ciddi kazam olmadı...