- Motosikleti
- Ns200 15"
Abi al bir V-Strom sende rahat et bizde.
Goldwing'i r1300rt ile kıyaslamak bana tuhaf geldi. K1600GT ile kıyasalanabilir goldwing.arkadaslar yeni goldwing kullanmak nasıl bişey biraz anlatsanıza ya
mesela r1300 rt vs goldwing desek ?
ulen şu honda bi bmw olamıyor istediğimiz motoru test edelim.
belki alacam ? goldwing i denemeden 2 milyon mu verecem ?
sacma..
Goldwing'i r1300rt ile kıyaslamak bana tuhaf geldi. K1600GT ile kıyasalanabilir goldwing.
Bir arkadaşım yıllarca goldwing kullandı, çok güzel çok konforlu ama kısa yola gelmiyor diyordu. Hatta gökçeada'da kamp için buluşacağımız zaman eşiyle birlikte çanakkaleden kamp malzemelerini pcx'e yükleyip gelmişti, bu virajlı dağ yollarında goldwing hararet yapar, otoban motoru o demişti.
Goldwing'i satıp Tiger 1200 ve oğluna da 125cc başlangıç motoru almıştı, sonra tiger 1200'den de memnun kalmadı, avrupalı motor alınacaksa ancak GS alırım artık demişti.
evet tabi goldwingin asıl karşılığı k1600.
fakat rt serisi gt den daha populer bir tur motoru.
yani k serisi ve goldwing in yapıp, rt nin yapamadığı ne olabilir ki hep merak ettim.
azıcık boxer titreşimi vardır..rt nin de daha hafif ve kıvrak olması gibi devasa avantajları var.
3+1 ile 4+1 daire arasındaki fark kadar bir fark vardır ancakevet tabi goldwingin asıl karşılığı k1600.
fakat rt serisi gt den daha populer bir tur motoru.
yani k serisi ve goldwing in yapıp, rt nin yapamadığı ne olabilir ki hep merak ettim.
azıcık boxer titreşimi vardır..rt nin de daha hafif ve kıvrak olması gibi devasa avantajları var.
Yakın zamanda sanmıyorum.Harley'e dön
Aynı Afica gibi Xr da 75-80bin km yi geçtimi kimse yüzüne bakmıyor , hele 100.000 i geçtiğinde ikiside çöp muamelesi görüyorXr’a binmek isterim ama xr sahibi arkadaşım alma gs’te kal telkininde bulunmuştu geçtiğimiz aylarda. (Yüksek km çevirirsen satması en zor bmw, sen geziyorsun demek suretiyle)
Evet teknik olarak yok son dişli var, ancak servis bile daha fonetik buluyor olacak ki bunu bu şekilde yazmış faturaya, son dişli kutusu yağı şeklinde değil10bin km bakımına 10bin tl verdiysen o servis bayağı uygunmuş.
Şu an düz rodaj bakımına 12.500TL alıyor Borusan, R1300GS veya R12 fiyat bu.
Lafı da geçmişken BMW'nin diferansiyel olmayan parçaya diferansiyel demesine deli oluyorum, isyan ediyorum isyan.
İşsizlik zor şey.
Ben 12 ay biniyorum abi. Soğukta daha rahatım hatta. Sıcağın çaresi yok, soğuk havanın var.
Evet teknik olarak yok son dişli var, ancak servis bile daha fonetik buluyor olacak ki bunu bu şekilde yazmış faturaya, son dişli kutusu yağı şeklinde değil