Motor Kullanmaya Yeni Başlıyacak Biri iÇin Tavsiye Edebileceginiz SuperSport Motor

ama racing istiyom ben başka bildiğin varmı model marka falan ybr lerin bazılarında miğfer bile yok :pale:

ne sorunu çıktı
bence siz abartıyonuz
ben bi tek işe gidip gelirken kullancam arada gezerim o kadar.daha bende alcam işte

Zaten sorunda bu bazı racerlar galeriden sıfır alıp evinize gidene kadar sorun çıkartıyor ben yaşadım,14 km yolda vites 1den-2 çok zor geçti 2den yukarısına geçemedi ertesi gün servisteydim.Dahası var arka frene bastığımda (bu semptom 2.haftada ortaya çıktı) garip bir ses ve garip bir titreşim geliyordu.Ev iş arası ,gezinmek için zaten,(kaldı ki gezinirken bir arkadaşınız başka bir motorla size eşlik ediyor veya artıçınız biraz şehirdışı uzak bir yere gidelim dedi kendinizi riske atmaya değer mi?) racerla yarışmak Penguen'de kapak konusu olmak demek.Ben eski bir kullanıcıyım racer almayın.Zaten bir alırken birde satarken yüzünüz güler o kadar.Bu kadar kişi alma diyorsa mutlaka bir bildikleri vardır ben eski kullanıcı olarak diyorum almayın.Paranıza yazık.

o zaman yamaha ybr 125 en mantıklısı dediğinize göre yada başka marka verin daha ilk başlıyacam.

ama racing istiyom ben başka bildiğin varmı model marka falan ybr lerin bazılarında miğfer bile yok :pale:

Kafa grenajlı olan YAMAHA YBR CİTY ler var tür olarak COMMUTTER olarak geçer, onlar mesela güzel onlara bakabilirsin. Ama yok ben illede tam anlamı ile Racing istiyorum ve 4.000 ytl param var diyorsan aklını başına, altına CBR al derim !!! :cat:

CBR125 güzel alet yeni başlayacak biri için hatta motoru ilerde büyütürsün ama şehiriçi kolaylığı,benzin sarfiyatı açısından cbrdan kopamazsın 2. motor olarak kalır.

1,85 boyunuz varsa kesinlikle enduro motosiklet öneririm
BMW F-650 veya KAWASAKİ KLR 650
Aprilia pegaso 650 ya da HONDA africaTwin
Yamaha tenere-super tenere gibi
motosikletlerin 1992-1998 model aralığınıda
bir seçim yapmanızı tavsiye ederim....kesinlkle bu makinalardan
memnun kalırsınız yaşı büyük olsada az problem çıkarırlar.....hayırlısı olsun

1,85 boyunuz varsa kesinlikle enduro motosiklet öneririm
BMW F-650 veya KAWASAKİ KLR 650
Aprilia pegaso 650 ya da HONDA africaTwin
Yamaha tenere-super tenere gibi
motosikletlerin 1992-1998 model aralığınıda
bir seçim yapmanızı tavsiye ederim....kesinlkle bu makinalardan
memnun kalırsınız yaşı büyük olsada az problem çıkarırlar.....hayırlısı olsun

Bravo yeni başlayacak biri için olayı çözdünüz bence biraz daha koysun zzr1100 alsın!! Bahsettiğiniz makinalar oyuncak değil dakar rallilerine katılmış kendilerini ispatlamış aletler bunları yeni başlayacak birine vermek çocuğun eline oynasın diye dolu pompalı tüfek vermektir.Bu bir.
İkincisi ise böyle aletlerle başlamak yeni başlayacak birini soğutur.Ufak bir sorununda parça sıkıntısında motora bineceğine parça arar.,
Tamam hepsi güzel aletler ama motorla uğraşmaktansa(neticede eski motor ilgi ister) binmeyi yercih ederim.
Ben motor tamirinden anlamam anlasaydım ve şuanda dediğiniz modelleri düşünürdüm.Ama ben azda olsa tecrübeliyim yeni başlamıyorum

Bravo yeni başlayacak biri için olayı çözdünüz bence biraz daha koysun zzr1100 alsın!! Bahsettiğiniz makinalar oyuncak değil dakar rallilerine katılmış kendilerini ispatlamış aletler bunları yeni başlayacak birine vermek çocuğun eline oynasın diye dolu pompalı tüfek vermektir.Bu bir.
İkincisi ise böyle aletlerle başlamak yeni başlayacak birini soğutur.Ufak bir sorununda parça sıkıntısında motora bineceğine parça arar.,
Tamam hepsi güzel aletler ama motorla uğraşmaktansa(neticede eski motor ilgi ister) binmeyi yercih ederim.
Ben motor tamirinden anlamam anlasaydım ve şuanda dediğiniz modelleri düşünürdüm.Ama ben azda olsa tecrübeliyim yeni başlamıyorum

Yav işte biz anlatıyoruz ama dinleyen yokki....

Güzel kardeşim Ya YBR ya CBR al birine de kapansın konu sende kurtul biz de :)

ybr 125 city yazan da miğfer var dimi tamam ben en iyisi onu alayım varmı elinde satılık olan ybr city 125 lik mavi yada gri varsa konuşalım :)

ybr 125 city yazan da miğfer var dimi tamam ben en iyisi onu alayım varmı elinde satılık olan ybr city 125 lik mavi yada gri varsa konuşalım :)

Var Şirinevler; Yamaha Aydın Motor
Muhattap olacağın kişi; Yusuf Usta 0535 402 78 62
Ara konus gerekirse biz araya girer yardımcı oluruz sana pişman olmazsınhem şimdi daha da ucuzlamıştır tamam mı kardeşim

Ybr güzelde nedense ben kafa grenajı olanı pek sevemedim.Ama her açıtan alınır.

saolun arkadaşlar.ben sıfırları ne kadar bi araştırayım
düşünmediğim için bakmamıştım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar