Motor fareleri

Bu sabah kalkıp okuluma gitmek için hazırlandım, kaskımı elime aldım, apartmandan çıktım ki ne göreyim ?

Motorumun 2 aynasının yerinde yeller esiyor. Daha önce sadece sol aynamı almışlardı, sineye çekmiştik. Bu sefer bayağı sinirlendim. Kapımın önünden ki sokağın iki ucunda güvenlik mevcut gündüz saatinde (sabah babam herşeyin yerinde olduğunu söylüyor) aynamı işe giden onca insanın gözü önünde sökmeyi başarabilmiş bu hırsız.
Motorcuya sıfırı fiyatına bile satmayı başarabilse kazanacağı 60 lira paradır. 60 lira uğruna böyle bir riske nasıl bir insan girer? Ben onu yakalarsam dünyanın tüm micro cerrahları, estetik cerrahları toplansa eski haline getiremeyecekken 2 ayna buna değer mi düşünüyorum.

Sonuç olarak bu şeref konusunda eksiklik çeken arkadaşı daha fazla doyurmamak için gittim çıkma ybr aynası aldım kazalı motordan onu taktım. Estetik açıdan biraz bozulma olmadı değil tabi ama kapalı otopark olmadığı sürece yapılabilecek birşey yok. (Branda kullanmak çözüm olur mu onu da düşünüyorum )

Sizlere önerim hiçbir zaman burası işlek bir cadde, şurada güvenlik var , burada insan var vb. düşüncelere kapılıp gereksiz bir güven duygusu içerisine girmeyin. Her zaman elinizden gelen tüm korumalarınızı aktif tutun.

Süper Moderatör (BBRR)
aynı şey geçen biladerin başınageldi kapının önündeki motorun iki aynasını araklamışlar ..sirkeciden istedik çifti 20 ytl .. değermi.. yakalasa bilader seni komaya sokar ... bi araba dayak yemeye değermi ... yuh diyorum .. Allah ıslah etsin bölelerini ne diyim .. sanada geçmiş olsun .. 60 ytl çok bi bak sirkeciye uygun yollu bişiler bulursun

Saol Barış abi, gittim ybr den çıkma bir çift aldım 15 lira verip. Ama benzer birşey olursa bu sefer hırsımı güvenliklerden alıcam.

Geçmiş olsun.
Branda kullanmayı düşün bence, en azından dikkat çekici olur, onu çıkarıp da aynaları sökmeye cesaret edemez belki hırsız.

Süper Moderatör (BBRR)
Saol Barış abi, gittim ybr den çıkma bir çift aldım 15 lira verip. Ama benzer birşey olursa bu sefer hırsımı güvenliklerden alıcam.

kimsenin günahını almamak lazım ama o güvenlik ne iş yapar .. bu tip olaylarda hele hele güvenliklibir yerse güvenliğin işin içinde olması ihtimali yüksek .. sen o güenliği bir yerlere şikayet et.. sor bakalım neden para alıyomuş ...

Aynalara verdiğim para ile en kral alarm sistemini yaptırmıştım :p
Branda olayında da benim suçum var hakikaten az da olsa caydırıcılığı olabilir ama tak çıkar bayağı zor oluyor.

O güvenlikler ile ilgilenicem abi sen hiç merak etme

ask

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi aynayla olayı atlatmışın moto kasko şart bu zamanda...

gecmıs olsun...butun bunlar devamlı kapımızda bır rısk olarak her an kapımızı calmak ıcın beklıyor bızı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar