Motor alacağım ama kasko bulamıyorum :)

45.000₺ fiyatı olan medley 150 için koalay' ın önerdiği unico sigortanın teklifi (sakın gülmeyin)26.721,47₺

Adam kısaca seni istemiyorum kardeşim demiş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------

Bayiden kaskoyu yaptırmadan çıkacağına iddiaya giresim geliyor nedense..
Sebebi kasko fiyatlarını gördüğünde ortaya çıkacak..
Yasin gençse birde.. Allah yardımcın olsun.

5500 fiyat aldım. 4000 altına düşmezmiş :)

Sanki Samet bildi gibi bir his var içimde.

Adam kısaca seni istemiyorum kardeşim demiş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------

Sanki Samet bildi gibi bir his var içimde.

Abi tecrübe hayatta yenen kazıkların bileşkesidir..
Hiçbir motosikletime kasko yaptırmadım ama.. sebebi ortada...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu kasko olayında normal otomobillere falan sigorta yaptıran acentelerde fiyat yüksek çıkıyor. Eşimin kardeşi sigorta ecenteliği yapıyor, yıllardır bizim arabanın trafik ve kaskosunu o yapar, zamanı geldi mi yeniler abi şu kadar tuttu der o kadar. Motor alınca ona da sordum hiç ben uğraşmayayım bize motorlar için yüksek fiyat çıkıyor, motosiklet sigortası üzerine uzmanlaşmış acenteler daha iyi indirimler alabiliyor, sen MRT sigorta ile devam et demişti.

Dün motorumu 2500 küsür liraya kaskoyu yenilettim. Arabanın kaskosu da bu aysonu, ne çıkar diye sorduğumda 700 kürü en fazla çıkar daha fiyat gelmedi diye cevap almıştım.

Bir iki yere daha sordum. Birisi 0 araçsa satışı gerçekleşmeden fiyat teklifi yapamıyoruz dedi. Diğeri de 2000-3000 arası olur tahmini dedi, ama araç satışından sonra faturanı verirsen netleşir dedi. Bajaj bayisi en az 3500 çıkar dedi.
3500'e kadar bir şekilde tamam ama 5500 çok, 0 almaktan bile vazgeçebilirim.

Yarın şu an kullandığım motor üzerinden kasko fiyatı alacağım, en azından taban fiyatını öğrenmiş olur oradan bir şey çıkarmaya çalışırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar