motomax indirimi hakkinda

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
benim kargo teslim edilmiş ben Kayserideyim Bayram için ama
resepsiyona bırakmışlar mesaj geldi
sanırım sağ salim alışveriş tamamlandı :)
Bugun bakadan bildirim geldi
Kaskin ucretini motomax iade etmis
Boyle sacmalik olurmu sitelerindede teslim edildi çoklu sevkiyat gibi seyler yaziyor
Kargonun icine bakamadim ama sanirim sadece intercomu yollamislar

şikayet eden kişiler, yazdığı dilekçenin örneğini atabilir mi en güzel ne yazabiliriz
Chatgpt ye durumu anlat dilekçe yazmak istediğini söyle arzuhalci gibi yazar :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben tırnağı kırık kaskı bugün kullandım bayağı rahattı .Muhtemelen lavuğun biri kaskı almış interkom takamamış iade etmiş .İnterkom u takmaya çalışırken astarı ve rüzgarlığı aşırı zorlamış.

Motosikleti
Honda ADV-350
Bana bildirim vb gelmedi tüm siparişlerim iptal olmuş. Şikayet var ve buraya bakınca yüzlerce aynı durum. 15 gün faize koyup parayı vurdular mı naptılar. Üstelik iptal edilen ürünler hala satışta ve stoğu var.

Motosikleti
iade hakkında daha öncesinde size ulaşmışlar mıydı?
Kimse birşey yazmadi ama böyle keyfi uygulama olmaz burasida Muz Cumhuriyeti değil sonuçta bakalim yasak süreç nasil işleyecek haftaya donecegim ben istanbula donunce yaptiklarimi yazarim.

reo

Bana da bir miktar iade yapılmış. Siparişimdeki 4 ürünün 2 tanesi iptal olmuş, 2 tanesi kargolanmış demek ki.
Tahminimce siparişler aşırı fazla ve hızlı gelince stok kontrolü yapılamadı. Bunlar olağan durumlar e-ticaret yapan ufak firmalarda.

Motosikleti
Bana da bir miktar iade yapılmış. Siparişimdeki 4 ürünün 2 tanesi iptal olmuş, 2 tanesi kargolanmış demek ki.
Tahminimce siparişler aşırı fazla ve hızlı gelince stok kontrolü yapılamadı. Bunlar olağan durumlar e-ticaret yapan ufak firmalarda.
Abi ufak hata olur mu, sitene kural yazmak bu kadar zormu iki tane kod yazacaksin kampanyaya girmeden stok sayimi yapip siteye goreceksin zaten her alisveriste stok dusuyor stok bitince satisa kapatacaksin bunu zaten otomatik yapiyor bunlar stoklari saymadan yapmislar muhtemelen

bana da mail geldi. İndirim kuponu vermişler 19 hazirana kadar bari ay sonuna kadar olsaydı neyse.

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
1 mont 1 eldiven aldım mont aynı marka ama farklı bir ürün geldi iade ettim. 1 haftada geldi ücreti ama taksit için ödediğim ek ücretten ses seda yok illa uğraştıracaklar.

bugün 3 parça olarak kask, mont ve ayakkabı siparişimden kask ve montu teslim aldım. ayakkabı için iadesi gerçekleşti

27sinde sipariş vermiştim bugün geldi, normaldir yani hem yoğunluk hem bayram falan. montu iade ettiler zaten, kalan 2 parça ürün geldi.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
27 Mayıs'ta bot ve yağmurluk siparişi vermiştim.
5 Haziran'da botu kargoya verdiler, yağmurluğu iptal ettiler. Yağmurluktaki indirimi de hediye çeki olarak tanımlamışlar.
9 Haziran'da da 2. bir iade girmişler. Bu da sanırım faiz farkı.

Kampanya sürecini çok acemi yürüttüler ama hem hediye çeki hem de faizin iadesi güzel ve olması gereken bir hareket oldu.

tanımlanan hediye çekiyle aşağıdakileri aldım, inş bedenleri uyar da iade falan uğraşmam ya ve umarım 2-3 güne gelir :D

reo

Stok işi biraz şaibeli göründü bana da.
Kamyoncumemo'nun anlattığı senaryo mantıklı görünüyor.
Örneğin ben 4 adet ürün sipariş ettim; 1 yazlık pantolon, 1 yazlık eldiven, 1 kışlık eldiven ve bir softshel ceket.
Kışlıklar geldi, yazlıklar iade oldu.
Arkadaşların mesajlarından da anlaşıldığı kadarıyla firma satılma potansiyeli olmayan ürünleri göndermiş, revaçta olan ürünleri "Stok bitti" diyerek göndermemiş (olabilir). Üstüne üstlük parasını aldı ve 9 gün sonra iade etti. İndirim çekiyle de o parayı tekrar alma ihtimalini arttırdı. Ama ben almayacağım, bir süre bu firmadan uzak dururum artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada, Alpinestar ürünleri uzakdoğu üretimi imiş.

Motosikleti
D400
Arkadaşların mesajlarından da anlaşıldığı kadarıyla firma satılma potansiyeli olmayan ürünleri göndermiş, revaçta olan ürünleri "Stok bitti" diyerek göndermemiş (olabilir).

kesinlkle. eldiven mont vs. herşey iptal dizlik gelmiş sadece :D

Motosikleti
ben bugün bunları aldım 21bin küsür indirim tanımlamışlar R10 kaskın yerine ugraşmaktansa bunları alayım dedim açıkcası işime de geldi aldığım kaska ta 2024 yılında en iyi touring kask seçilmiş champion helmets te

3e2xapx.jpg

Arkadaşlar Held Tropic 3 mont almıştım ancak stokta olmadığı için iptal edildi. Kupon tanımladılar başka hangi montu önerirsiniz mont 10 bin liraydı bütçeyi biraz daha aşabilirim. Revit Eclipse 2 öneriliyor ama o da Motomax da yok.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Arkadaşlar Held Tropic 3 mont almıştım ancak stokta olmadığı için iptal edildi. Kupon tanımladılar başka hangi montu önerirsiniz mont 10 bin liraydı bütçeyi biraz daha aşabilirim. Revit Eclipse 2 öneriliyor ama o da Motomax da yok.
Paranızı geri alabiliyorsanız iade alın. Bu kupon tanımlama da yeni uyanıklık, stokta olmayanları satıp sonra kupon tanımlıyorlar ki başak bir şeyleri oradan alın diye. Direkt para iadesi yapmaları lazımdı aslında.

Revit markasını motospartan satıyor, hasanpaşa'da motomax mağazasının bir arkasındaki sokaktaki köşedeydi onların mağazası da, ben revit eclipse montumu oradan almıştım.

Son güncelleme
4 kask almıştık
Sadece Alpinestars rupertech r10’un biri geldi :)
Gülelim mi ağlayalım mı bilemedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar