moto(R)siklet değil ! motosiklet !

Motosikleti
Mondial Virago 50i
yaa bende de istiap haddi 1 kişi yazıo :silent: ben önüme geleni alıorum arkama :mrgreen: :queen:

evet türkçem pek bi ehver-i şer :mrgreen: :queen:

Sen yine de konuşmanı, yazmanı 'ekmeliyyet' hale getirmeye çalış. :) Bozuk karakterli insanlardan da uzak dur, kaale alma. :wiinkk:

yaa bende de istiap haddi 1 kişi yazıo :silent: ben önüme geleni alıorum arkama :mrgreen: :queen:

evet türkçem pek bi ehver-i şer :mrgreen: :queen:

istiap haddi şöför hariç taşınabilecek yolcu adedini belirtir. ama siz gene de önünüze geleni almayın arkanıza...malum kask+koruma önemlidir.

Yok ciddiye almıorum zaten,kendi kendine takılıo o.Sende farkındasın zaten.Önemli olan burda lütfen anlayalım bunu.Motorsiklet değil , motosiklet.
Hem sadece ben değil, yılların motorcuları da benim gibi düşünüo.Bilmiorum belki de yazar kızı olmamdan kaynaklanıo.
Beni ilgilendirmez burda sohbet ederken birşey yerine bişi,zaten yerine saten,ve yerine we yazılması vs.Beni tutkunu olduğum alet ilgilendirio.Gerisi banane...:wiinkk:

aynısını yazmak için girmiştim :)

polemiğe hoşgeldiniz :queen:

Ve hiç okumadan hemen yazmışsın. Zira okusaydın kelimenin aslının Fransızca olduğunu görürdün. Ortada polemiklik bir şey de yok zaten. Kelimenin kökeni bellidir, Türk Dil Kurumu'nun ne dediği de bellidir.

@dishy, belki "ve" yerine "we", "bazen" yerine "basen" yazılması ilgilendirmez ama beni ilgilendiriyor. Ben kısa mesaj yazarken bile kelimeleri kısaltmam. Dilim 1 kontörden ucuz değildir benim.

İstiap haddinden ne kastetiğimi okumadınız herhalde. Adamınkinde 4 yazıyormuş.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ruhsat işi tam bir facia, benimkinde cinsinin motorsiklet olması bir yana istiap haddi 4 kişi :)

Seninki tam fiyasko. hem motorsiklet hem 4 kişilik. O zaman motosiklet diiil.....
Aman benimki gibi dizel olmasında......

Konu amacına ulaştımı hala farkedemedim...... Motosiklet arkadaşlar motosiklet.
bilmeyenlerede duyuralım lütfen.......

Bende rahatsız oluorum :queen: :queen: :queen:

@dishy, belki "ve" yerine "we", "bazen" yerine "basen" yazılması ilgilendirmez ama beni ilgilendiriyor. Ben kısa mesaj yazarken bile kelimeleri kısaltmam. Dilim 1 kontörden ucuz değildir benim.

Valla water'cım bir de onlara karışırsam hep birlikte topa tutarlar beni.
Hayır içinden haklı olduğumu düşünüp,sırf kıllık olsun diye laf çarpan akıllılar var,onlara gıcık oluyorum. :wiinkk: :wiinkk:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hayır içinden haklı olduğumu düşünüp,sırf kıllık olsun diye laf çarpan akıllılar var,onlara gıcık oluyorum. :wiinkk: :wiinkk:

Sen onlara karış biz sana gerektiğinde kalkan oluruz ki sen tek başına da yetersin o bilinçsiz gevreklere. Türkçemize kalkan ellere vurmak, yanlış yapanları uyarmak renklisu ile benim ölene kadar görevimiz. Öyle değil mi renklisu? Fikirdaşım benim. :)

Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için gibi oldu bu :)
Bende varım tabiii :cat: Ama sizde bana kadın haklarında arka çıkın, tek başıma zor oluo :salut:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Karşılıklı menfaatler söz konusu yani, tamam öyle olsun ben zaten kadın/erkek eşitliğine inanan bir insanım. 'Asenalığa' varmadıkça sorun yok. :)

Kadın erkek eşittir. Yalnız kadın ve erkek görünümünde olan insan dışı mahlukatlar var, onları karıştırmayın.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

sana kıllık yapan tarkandan beter olsun.....:queen: :queen: :queen: Bizim kıllıtarkan hariç......

Sadece biraz takılmak hoş vakit geçirmek bişeyleri paylaşmak amaç.:rendeer: :rendeer:

Eleştiri açarken de eleştirilmeye açık olmalıyız kızmamalıyız. dip not....:rendeer: :rendeer:

MotorLu BisikLet'ten türetiLmiş bir keLime yanıLmıyorsam;Motosiklet...

O kişinin hayatı sadece bi adam etrafında döndüğü için dilimizle ilgilenmesin boşverin.Sonra o bu konularla ilgilenirken sevgilisini kaparlar filan,amann maazallah.Bulmuş kaptırmasın.....

Hahahaha.. Akşam akşam vallahi cok eğlendim.. Kedi, ciğer ikilemesinin MT versiyonu sanırım.. Allah sana da nasip eylesin diyorum bir seveni, ama bu şekilde yaptığın sürece çok zor Tuğba çoook...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar