Şöyle bir gerçek var ama hiç bir araba motosiklet kadar yüz güldürmüyor,
Durum bundan ibaret.
Çok yaşa pilli süpürge
Şöyle bir gerçek var ama hiç bir araba motosiklet kadar yüz güldürmüyor,
akşam saati moralini bozmak gibi olmasında 350.000 verdiler mi senin motora , bak benim Africa alma niyetim olsa kilometresine bakmam senin motoru alırım tertemiz makina canlı gördüm ama malum TR piyasası![]()
En ucuzu buydu galiba![]()
Biraz zevk biraz beceri, ben 400HP manuel araca malik olamıyorum. 40 yaşında günlük araba kullanmaya başlayan ve ona rağmen öncelikli aracı motosiklet olan biri için hayal onu hakkını vererek kullanmak. E39 ile gazlamaya cesaret edemedim. 10km Ekmek aldım geldim; ancak bu.Bu işte biraz zevk meselesi. E39 M5 varken yüzüne bakmam o kaç ton olduğunu unuttuğum, haram beygirli, sıkışınca yanlış aksa güç gönderen şeyin. Hoş M5 zaten hep biraz falso M olmuştur, ister istemez ağır. E46 M3 atın üstüme, hangi pass'ta patlarsam oraya gömersiniz =))
Katılıyorum, zira aynı şeyi küçük yaşından itibaren - bugün 55 civarı - bir abim de söylüyor bayağı zamandır. Neye biniyor dersen, 2009 E63 650i.Abi şöyle bir sıkıntı var BMW hissini almak için artık M serisi almak gerek. Eskiler öyle değildi işte.![]()
Bunu ilk kez gören Belçika'da yaşayan arkadaşım Yiğit, ki o bayağı "anne - baba" demeden "araba" demiştir, hasta arabacıdır. Beni görüntülü aradı bu ne yaa bu nee diye. Ben de pek sevdim.Peki buna ne diyeceksiniz he sizi BMWciler?!!?!?!?
![]()
Godzilla...Ayrıca göründüğünden çok büyük
MX5, GR Yaris (Japonya'dan araba bile söylenemedi asjdhasdahsdas
Supra desek, ilki kırılmayan bir motordan başka hiç bir şeyi olmayan bir cihaz(?), ikincisi desek BMW'nin otomobil dünyasına son armağanı..
Kabul LFA çok güzel. Ama bari satmayıp 3 tane üretseydiniz de ürettiğinizde üretseydiniz. Araba tasarlanırken ilk mühendisler emekli oldu ya..
Yapıyolar abi bu işi ya.. Şu jant, renk, arka spoyler vsvs. Liv Tyler gibi araba.Bunu ilk kez gören Belçika'da yaşayan arkadaşım Yiğit, ki o bayağı "anne - baba" demeden "araba" demiştir, hasta arabacıdır. Beni görüntülü aradı bu ne yaa bu nee diye. Ben de pek sevdim.
O zaman eski güzel günler için gelsin.Liv Tyler gibi araba.
Bunların içinde kullandığım en zevklisi mx-5 ile rx-7 olmuştu, motorunu yapacak eleman bulurmusun soru işareti. S2000 önünü tutabilirsen sürersin. Evo ile wrx başka dünyanın elemanları. Type-R sanayide kaportacıdaki çocuklar kıçlarına bir teneke koyup sürerler ya aynen öyle ama gidişi iyiydi. 300-240 yani.MX5, GR Yaris (), R32-33-34, 300ZX, 240SX, S2000, EVO 9-6, RX7, Integra TYPE-R, WRX STI, 350Z, Silvia, NSX. LFA zaten bambaşka bi mevzu, tamamen "biz de yapıyoruz alın aq" demek için yapıldı yani. Adamlar öyle bi şey yapmak istedi ve yaptılar. Jeremy Clarkson bile "bugüne kadar üretilmiş herhangi bir arabadan 1 adet seçme şansım olsa Laci bi LFA alırım baba" diyor...
Yine var abi bi şeyler ya, kıyas ne tabi bilmiyom da. Yukarıdaki arabalardan da sadece S2000 ve Evo 9'un içinde bulundum bu arada, tecrübem de yok. BMW'den 1M Coupe kafa karıştırırdı bu arada, yalan yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yapıyolar abi bu işi ya.. Şu jant, renk, arka spoyler vsvs. Liv Tyler gibi araba.
Şurada harcadığın emeğe üzüldüm, buradan sarıp bulaşayım bari.
2013-14-15 civarından itibaren sattıkları arabalar B*W'den saymıyor olduğun için bunu dediysen gözlerinden öpücem. Yoksa anlatmak istediği şeyi çok iyi anlamış çok da katılan biri olarak spesifik bu örneğe, gözlerim dolarak itiraz edicem. Boka çevirdiler yeni arabaları. E87 verip F20 aldığım gün bu iş bitiyor demiştim, sattım 7 sene dayanmışım.. Şimdi sıra E90'ını satan @initial-D 'de........ üzgün gülücük
Ayrıca @Nikkfurie 2002 Turbo diye bir şey yoktur.
obruT'tur o =))))
Ignore et rahatsız ediyorsa. Biz de ergen tavırlarını çekmeyiz.motosiklet forumunda araba konuşuluyor midem bulandı kahvaltıdan kalktım.
Forumun en faydalı özelliği...Ignore et rahatsız ediyorsa. Biz de ergen tavırlarını çekmeyiz.
Hangi RS? 2-4-6-8???Abi zaten sen Mercedes seviyorsun, bana ne bakıyorsun o benim
Kendime kızdığım bir konudur, eski bir E36-46 alıp bakmaya yemedi. Gerçi nyietlendiğimde abuk subuk paralar başlamıştı.
Bir de, RS'i aldıktan sonra biraz.. iyice iplemez oldum araba işini =))
Hala bmw hissi olan bir otomobillerdi. F30'da F20'de öyle. E9x'larım gibi değillerdi tabii. Yenileri o kadar beğenmiyorum ve heves etmiyorum. Bir bmw alırsam X3 falan olur. O da tanıdık bildik marka diye. Sıfır zaten almam/alamam. Parasını vermek verememek değil mevzu, bir taşıta o parayı bağlayacağıma dağ başında tarla alır unuturum.
MX5, GR Yaris (), R32-33-34, 300ZX, 240SX, S2000, EVO 9-6, RX7, Integra TYPE-R, WRX STI, 350Z, Silvia, NSX. LFA zaten bambaşka bi mevzu, tamamen "biz de yapıyoruz alın aq" demek için yapıldı yani. Adamlar öyle bi şey yapmak istedi ve yaptılar. Jeremy Clarkson bile "bugüne kadar üretilmiş herhangi bir arabadan 1 adet seçme şansım olsa Laci bi LFA alırım baba" diyor...
Yine var abi bi şeyler ya, kıyas ne tabi bilmiyom da. Yukarıdaki arabalardan da sadece S2000 ve Evo 9'un içinde bulundum bu arada, tecrübem de yok. BMW'den 1M Coupe kafa karıştırırdı bu arada, yalan yok
Yapıyolar abi bu işi ya.. Şu jant, renk, arka spoyler vsvs. Liv Tyler gibi araba.
Biraz zevk biraz beceri, ben 400HP manuel araca malik olamıyorum. 40 yaşında günlük araba kullanmaya başlayan ve ona rağmen öncelikli aracı motosiklet olan biri için hayal onu hakkını vererek kullanmak. E39 ile gazlamaya cesaret edemedim. 10km Ekmek aldım geldim; ancak bu.
Ama bizim fotodaki G30 rakamlara bakınca ürkütücü gelse de kullanması gerçekten korkutmuyor. 600ps ama beygir olarak değil tork eğrisine bakınca iş değişiyor 750 Nm / 1800 rpm... Bunu da tork konvertörlü 8 vites şanzıman üzerinden 4 tekere dağıtınca mis. Hafif bir understeer hissi var araçta ama benim gibi sıradan bir şöför bile gayet güvenli gazlıyor.
660 =))Forumun en faydalı özelliği...
Hangi RS? 2-4-6-8???
Eti Madene calistinmi hic ?Abi numaramı atacağım bana katalog gönderir misin? Bi görüşelim. Yer üstü madenlere çalışıyorum genelde ben. Kırma Eleme ve Kategorilendirme benim işim. Batarya kısmı hiç anladığım bir branş değil. Bizim kısımda yok dolayısıyla. Ama teklif ederim. Gerekirse bilgilerini paylaşırım.
Bu arada geçmiş mirasın devamı ya da nostalji bizi mutlu eder? Niçin hep geçmişten bir şeyler ararız?
Çünkü nostalji bize güven verir. Mutlu eder. Kim çocukluğunun şimdikinden daha iyi olmadığını söyleyebilir mesela? Sıkıntı çektiysek bile bildiğimiz dayanabildiğimiz sıkıntılardır. Ya da yaşı daha fazla olan abilerimiz için çocukluk demeyelimde gençlik yılları diyelim? 20 yaşında şimdikinden daha iyi hissettiğinizi düşünmüyor musunuz? Yüzde gülümseme oluşturan bu tanıdık hissiyattır Muzocuğum. Senin Africa'dan vazgeçememe sebebinde aynı. Geçmişten gelen bağından dolayı kopamıyorsun. Senin için güvenli liman.
Daha şahsına münhasır makineler kullanmalısın. Tek düze değil.
Gelen bir mailden bir ss ile cevaplayayımEti Madene calistinmi hic ?
2008 - 2017 arasinda Kirka ve Emet fabrikalari ile yogun sekilde calistim. Hatta Kirkada kirma eleme tesislerindeki ingilizlerin kurup da calistiramadigi kirici üzeri metal konveyör sistemini de ben devreye almistim. Oralarda karsilasmis bile olabiliriz.
Hemen her şeye alınma yaa.motosiklet forumunda araba konuşuluyor midem bulandı kahvaltıdan kalktım.
2008 - 2017 arasinda Kirka ve Emet fabrikalari ile yogun sekilde calistim. Hatta Kirkada kirma eleme tesislerindeki ingilizlerin kurup da calistiramadigi kirici üzeri metal konveyör sistemini de ben devreye almistim. Oralarda karsilasmis bile olabiliriz.
Evet benim fanboyluğuma denk geldi birazYaw ben abarttım tabii ki biraz, ama saydığın arabalardan bir çoğunda da yanlış aksta güç var, o yüzden elerim onları da
Ama orijinal NSX'e laf edecek halim yok elbette. Sanat eseri.
Bu arada listede görünce bir an hatırladım. 350Z en büyük hayal kırıklıklarımdan biri olmuştu, şimdiki Tuzla Auto-Drom'da o zamanlar otomobil etkinlikleri yapılırdı, test günü yapmışardı. Sürüş pozisyonu, oturuştaki ergonomi direksiyon falan.. "Reina arabası yapmışlar bu ne be" diye laf etmiştim.
Midemi bulandıran birkaç husus var: Bunlardan en önemlisi motorun şehir içi kullanım karakteri; gerçekten de şehir içinde mutlu olacak bir şey gibi durmuyor bu arkadaş. Mesela aşağıda bir inceleme videosu var:Yapıştır bir tane Stelvio @Cyan dostum. Takım elbise gibi cuk olmuş sanaUfak tefek şeylere takılma, her güzelin bir kusuru vardır derler. Servis ve yedek parça işini yolda bir kez İtalya yapar, Guzzi'nin direk ocağında çözeriz, hiç merak etme
![]()