Sato8 Katılım 29 Tem 2007 Mesajlar 449 8 Eki 2007 Konu Yazar #1 moto gp crash [YT]y7ewq5J2OWk[/YT] . Son düzenleme: 8 Eki 2007
Tutkun22 Katılım 11 Tem 2007 Mesajlar 563 8 Eki 2007 #2 ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca..deermişim.. allah sahibine bağışlasın demek düşer bizede..
ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca..deermişim.. allah sahibine bağışlasın demek düşer bizede..
aYe Seni unutmayacağızNur içinde yat Katılım 7 Haz 2007 Mesajlar 3,875 8 Eki 2007 #3 Başlık için kötü bir zamanlama. Oturup ağlamayalım ama zil takıp oynamakta etik olarak doğru değil.ale:
Başlık için kötü bir zamanlama. Oturup ağlamayalım ama zil takıp oynamakta etik olarak doğru değil.ale:
Sato8 Katılım 29 Tem 2007 Mesajlar 449 8 Eki 2007 Konu Yazar #4 aYe' Alıntı: Başlık için kötü bir zamanlama. Oturup ağlamayalım ama zil takıp oynamakta etik olarak doğru değil.ale: Genişletmek için tıkla ... ama sen şimdi olayı yanlış yere çektin beni yanlış lanse ettin insanlara. yani ben çok seviniyorum:silent: en az senin kadar üzgünüm:salut::salut:
aYe' Alıntı: Başlık için kötü bir zamanlama. Oturup ağlamayalım ama zil takıp oynamakta etik olarak doğru değil.ale: Genişletmek için tıkla ... ama sen şimdi olayı yanlış yere çektin beni yanlış lanse ettin insanlara. yani ben çok seviniyorum:silent: en az senin kadar üzgünüm:salut::salut:
aYe Seni unutmayacağızNur içinde yat Katılım 7 Haz 2007 Mesajlar 3,875 8 Eki 2007 #5 Yok estafurullah niye öyle bir düşüncem olsun. Sadece bir anlık dalgınlığına gelmiş işte. Seni kırmak istemedim, özür dilerim.
Yok estafurullah niye öyle bir düşüncem olsun. Sadece bir anlık dalgınlığına gelmiş işte. Seni kırmak istemedim, özür dilerim.
Sato8 Katılım 29 Tem 2007 Mesajlar 449 8 Eki 2007 Konu Yazar #6 aYe' Alıntı: Yok estafurullah niye öyle bir düşüncem olsun. Sadece bir anlık dalgınlığına gelmiş işte. Seni kırmak istemedim, özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... riCa ederİm saoL. çOk ii bİ kiŞilikSin özür diLemeyİ biLioSun baŞkaSıydı belkide daha sert cevaplar yazabilirdi saol aye bende özür dilerim:rendeer::rendeer:
aYe' Alıntı: Yok estafurullah niye öyle bir düşüncem olsun. Sadece bir anlık dalgınlığına gelmiş işte. Seni kırmak istemedim, özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... riCa ederİm saoL. çOk ii bİ kiŞilikSin özür diLemeyİ biLioSun baŞkaSıydı belkide daha sert cevaplar yazabilirdi saol aye bende özür dilerim:rendeer::rendeer:
kartalizma1903 Katılım 20 Tem 2007 Mesajlar 181 8 Eki 2007 #7 13+2 şehit haberi üstüne üstün sitede sevilen bir abinin vefatı+kadir gecesi yapmayın lütfen yeri zamanı hiç uygun olmamış
13+2 şehit haberi üstüne üstün sitede sevilen bir abinin vefatı+kadir gecesi yapmayın lütfen yeri zamanı hiç uygun olmamış
E.Gülbeyaz Katılım 12 Tem 2007 Mesajlar 2,743 10 Eki 2007 #8 tutkun22= ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca + 25