moto GP gold bilet bedeva şaka diil

ben yarın sıralama turlarına gidicem biletimi de kapayım bitmeden :)

tamamda bilet sayısı 2000 kişi o sayının üstüne çıkarsa ne olacak bari bunlarıda sorsaydın

onuda sordum,bu konu hakkında bilgim yok dedi,şimdi mail atıcam oğrenicem dedi,yrm saat sonra arayabilirsiniz dedi.

tahminimce başvuru yapıp oraya gidip bilet alan ilk 2000 kişi.

bileti söyle alıyosunuz isim soyad ve referans numaralarının yazılı olduğu bi dosya var siz telefondaki mesajı gösterip bileti alıyorsunuz. gold tribünün karşısından alınıyor bilet. bende var ordan biliyorum.

Son düzenleme:
merak ettım tum bas vuranlar aldımı bılet?yoksa kapıdan donen oldumu?

Bizim arkadaş aldı.... Zaten ana tribüne girmek çok kolaydı ve bomboştu... Bende başka biryerden gelen davetiye vardı... 125 cc'yi ana tribünden izledikten sonra silver 7'ye geçme kararı aldık... Ve iyiki geçmişiz... Silver 7 süper bir tribündü , 250 cc'de lorenzo'nun 1.lik mücadelesini ve Gp'de Pedrosanın düşüşünü en yakından izleme şansını yakaladık...

abi şimdi okudum yaa kahroldum offff.izledik tribün 3 den rezil anlamadık bişi yarsıtan bida ya gold ya tw

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm ark.lar
moto gp yarışlarını bedava hemde gold tirübünden seyretmek istermisiniz,hemen aşağıdaki linki tıklayın
http://www.garanti.com.tr/ana_sayfa/garantiyi_taniyin/garantiden_haberler/kampanyalar/h_87.html
buraya tıklayın.bedeva biletiniz cep telefonunuzda!!!
( garanti bank müşterisi olmak koşulu var ) bir pc den ve bir cep nosuna sadece 1 bilet alınabiliyor,acele edin
ben 19.04.2007 itibariyle 1680 ciyim ,bilet kontenjanı 2000 :cat:

Arkadaşım teşekkür ederiz. Sayende gold tribünde izledik.

Bu arada ben önce ana tribüne gittim, seyirci yoksa içeri alırlar gidip ana girişten bilet almakla uğraşmamyayım dedim ama olmadı. Yani biletsiz içeri giriş mümkün değildi.

Benim garantiden gelen numaram 39.. kusurdü ve aldım bileti, merak edenelr için.

necropolis yazmasaydın bari bizde dergilerin verdigi yerden asfalt izledik güneşin altında ama dersimi aldım.:)

garanti.com un bedava gold bilet kampanyası geçekten bedavaydı

merak ettım tum bas vuranlar aldımı bılet?yoksa kapıdan donen oldumu?

ben öğlen 12 civarı ist parktaydım,VİP girişindeki garanti bank yetkilisi arkadaştan biletimi aldım,benim adımı ararken tüm sayfaları görme şansım oldu,acı ama gerçek şu ki en fazla 30 kişi gelmiş biletini almıştı,yetkili arkadaş tribün girişin de size süprizlerimiz de var dedi,ben de bi uğradım,:rendeer: çok güzel-kapaklı bi termos ve araba için de koku hediye ettiler,yanlarındaki kolilerin de hemen hemen hepsi doluydu,form dolduranlar nie gelmes anlamak güç.:silent: daha sonra gold tribüne girdim yarı yarıya boştu,tüm yarışları 125-250-800 çok yakından seyredebilme şansım oldu,göremediğimiz virajlarıda büyük ekran tv den izledik
ayrıca yanımdaki ispanyol turistler lede tanıştık ben üşüyen bayana montumu verdim,kocasıda bana kocaman çukulata hediye etti,
harika bir yarışı bedava izledim :queen: rüyamda görsem inanmazdım:queen:
buradan garanti.com a teşekkür ederim,seneye de inşallah böyle bi fırsatımız olur:cat:

moto gp yarışlarını bize gold tribünden izleme imkanı veren tüm garanti.com ailesine tskler,ayrıca o kadar karmaşa için de yardımcı olan görevli bayan bay ark larada tskler,bileti veren vip girişindeki ark ın resmini çekmeyi unuttuğum için özür

Son düzenleme:
Ben dergi kuponuyla neredeyse rezil olup olay çıkartmak üzereyken işler rast gitti de girdim.

Bi dahamı dergi kuponu tövbe..Seneye olursa ya garanti den alırım ya parasıyla alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar