moto GP gold bilet bedeva şaka diil

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbul altunizadedeki capıtol alısveriş merkezindeki turkcell bayisine giden genc turkcelli ilk yüz kişiye 2 kişilik bilet bedavaymıs bilginize

haa iyi o zaman :) 2000 den fazalsı ne olucak acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
dun en son alanlardan biri benim sanırım bu biletleri bitti diye görmüşdüm dün 2000 davetiyede bitmiş olması lazım ?

bilgisi olan arkadaşlardan bu biletleri alacağımız noktanın açılış ve kapanış saatlerini öğrenebilirmiyiz? hiç gidip bilet alanınız oldumu böle elimizde referans nolarıylamı dolaşıp durucaz sonra sap gibi kalmayalım piyasada...

arkadaşlar ben gittim ve patladım sadece biletix gişesi vardı ve içerdeki garanti noktasına gitmek istediğimde de almadılar içeri antremanlar başladığı için falan kös kös döndüm o yolu çektiğimle kaldım sağlık olsun ne yapalım.

Arkadaşlar ben şimdi aldım referans nosunu 3954 ve şüphedeyim 2000 kontenjan var deniliyor,bu önce giden bilet alır mı demek acaba yoksa kotenjan dahamı fazla.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Kampanya 2.000 bilet ile sınırlıydı.
Artık kampanya sona ermiştir.

Son düzenleme:
Bir yandan dergiler bir yandan bankalar bilet dağıtıyor.

Hayırlısı olsun.:)

Yarış günü kameralar yarışı bırakıp "işte bilet mağdurları" diye bizi çekmezler umarım.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hammer bölündüm 2ye gülmekten :queen:
Skullhunter Bana dün de demişdi onu :silent:

Tühh ulan kaçırmışız kampanyayı. Garanti sağolsun her türlü ödeme borç vs. yi cep telefonumuza uyarı olarak gönderir. Böyle kampanya yaparlar haber bile vermezler. Burda görmesem haberim olmayacak. Birde internet subesini en fazla kullanan müşterisi olacağız... Neyse ben bunun hesabını yarış günü standlarında sorarım. Madem orada da bizi süprizler bekliyormuş.. görelim bakalım kim kime süpriz yapıyor.

Motosikleti
Honda Forza
arkadaşlar ben gittim ve patladım sadece biletix gişesi vardı ve içerdeki garanti noktasına gitmek istediğimde de almadılar içeri antremanlar başladığı için falan kös kös döndüm o yolu çektiğimle kaldım sağlık olsun ne yapalım.

Biletler Tribün girişinde soruluyordu. Tribünlere kadar giriş serbest. Bir gariplik var bu işte.

Bana sadece "cep numaranızı ve email adresinizi kaydettik, size ikisine de bol bol reklam gönderecegiz." dedi
ve "kampanyamız sona ermiştir" dedi.

Ok, birinci lafı ben uydurdum ama ikisi de doğru aslında :p

sliverdiver

tio un icin tesekkürler, Gold tribunlerinde bi cola ismarlarım sana.

kara borsa var beyler varmı ıstıyen :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar