garanti.com un bedava gold bilet kampanyası geçekten bedavaydı
merak ettım tum bas vuranlar aldımı bılet?yoksa kapıdan donen oldumu?
ben öğlen 12 civarı ist parktaydım,VİP girişindeki garanti bank yetkilisi arkadaştan biletimi aldım,benim adımı ararken tüm sayfaları görme şansım oldu,acı ama gerçek şu ki en fazla 30 kişi gelmiş biletini almıştı,yetkili arkadaş tribün girişin de size süprizlerimiz de var dedi,ben de bi uğradım,:rendeer: çok güzel-kapaklı bi termos ve araba için de koku hediye ettiler,yanlarındaki kolilerin de hemen hemen hepsi doluydu,form dolduranlar nie gelmes anlamak güç.:silent: daha sonra gold tribüne girdim yarı yarıya boştu,tüm yarışları 125-250-800 çok yakından seyredebilme şansım oldu,göremediğimiz virajlarıda büyük ekran tv den izledik
ayrıca yanımdaki ispanyol turistler lede tanıştık ben üşüyen bayana montumu verdim,kocasıda bana kocaman çukulata hediye etti,
harika bir yarışı bedava izledim :queen: rüyamda görsem inanmazdım:queen:
buradan garanti.com a teşekkür ederim,seneye de inşallah böyle bi fırsatımız olur:cat:
moto gp yarışlarını bize gold tribünden izleme imkanı veren tüm garanti.com ailesine tskler,ayrıca o kadar karmaşa için de yardımcı olan görevli bayan bay ark larada tskler,bileti veren vip girişindeki ark ın resmini çekmeyi unuttuğum için özür