moralim çok bozuk

Eğer basamakları çıkaramıyorsan Ben tahta koyup apartmana çıkarıyorum.5 basamaklı merdivenden çıkarıyorum düşün.Motor 130kg ilerden hız alıp apartmana sokuyorum.Motor çalışmadan yalnız :) Tam olarak bir fotografı falan olsa belki daha kolay yardımcı olabiliriz. :cat:Motor için yer işi herzaman sıkıntılı.Umarım bir yolunu bulursun.Bu nedenden dolayı motoru bile değiştiremiyorum :pr:

dışarda bişi olmaz bende yeni aldığımda bi yerlere sokuşturuyodum sonra kilitlerini takıp dışarı bırakmaya başladım sen iyisimi bir branda al birde alarmlı dsik kilidi al bağla kalsın dışarda ben apartman yoneticsi olsam almam motoru içeri valla bana kızcaksınız ama motorlu araç ne işi var apartmanda dimi ?

szr

100 KH ı nerde muhafaza ediyorsunuz ; Activa ya gelirsek ilk başlarda insan çok sakınıyor ama sonra zamanla alışıyorsun, şu aşamada otopark , daha sonra arkadaşların dediği gibi alarm ve kaliteli kilitlerle olayı çözersin...

apartman girişinin fotoğrafını eklersen daha iyi fikirler oluşabilir..
bir de isteğim olcak forumdakilerden
"arkadaşlar yardımmm" başlığı altında bi forum açtım istediğim cevabı alamadım bi türlü kimse yorum yapmıyo
bi el atsanız yorumlarınızı duysam
linkler açılmıyo diye mesaj atılmış bana yeniden ekledim açılmıyosa bildirin lütfen

100 KH ı nerde muhafaza ediyorsunuz ; Activa ya gelirsek ilk başlarda insan çok sakınıyor ama sonra zamanla alışıyorsun, şu aşamada otopark , daha sonra arkadaşların dediği gibi alarm ve kaliteli kilitlerle olayı çözersin...

100 kh dükkanda duruyo onu kim çalsın ki

Son düzenleme:

szr

Ya otoparka koyacaksın , ya kaliteli kilit alıp önce Allah a sonra kilidine emanet edeceksin ya da 100kh ı satıp veya dükkanında yer varsa dükkanına koyacaksın , başka alternatif varsa buyur ; apartmanı hiç katmadım çünkü yazdıklarını göre o iş zor görünüyor...

Kardeşim hayırLı oLsun motosikLetin.
ßir basamak oLmaz ama 2-3 basamak ön tekerLeği çıkart o şekiLde sehpaya aL.

img0838cx4.jpg

img0839gh3.jpg

ekliyorum resimleri

şu an ayakta değil duvara dayanıyo. ayrıca bu hale tek başıma getiremedim yardım aldım her akşam bu imkansız görünüyor

Son düzenleme:
bence çözümü merdivende arama eğer apartman seninse zaten sorun yok hemen dışarı bi yere (PVC den bi kulube yaptır yaptırnalar oldugunu duymuşstum) at içine vur kapsınıda kilidi kurtul bu dertten tabi evin önü ne kadar müsait bilmiyırum

motorda cayır cayır yanıyo valla
kardeş hayırlı olsunn..
valla bu motor elinin altındayken nasıl moralin bozuk olur senin:silent:
ben yine şu rampa mevzuuna getircem lafı
arka tekerin altına bi tahta parçası koyabilirsin ilk basamak yüksekliğinde
küçük bi tahta parçası işini görür kapıya da engel olmaz
ayrıca motoru düz zeminde bırakmış olcaksın askıda kalma durumu ortadan kalkcak

Abi motosikletin hayırlı olsun.Rengi de çok güzel.Sakın apartmana sokup çıkarırken çizdirme abi çünkü motor çok güzel içim gitti, maşallah.:)
Şimdi abi bir ara ben de motoru apartmana alıyodum.Merdivenlerden içeriye almak için iki adet tekerleğin üzerinden geçeceği genişlikte ve merdivenlerin uzunluğunda iki tahta temin ettim.Yalnız tahta merdivenin başından başına değil de iki parça hakinde olacak.O iki parçayı da birbirine kapı menteşesiyle monte ettim.Katlanabilir olduğu için daha az yer kaplamış oldu.
İşin kıssası motoru merdivenlerden apartmana çıkarmak için bir çözüm getirir diyerek düşündüm.
Saygılar:bounce:

Hergece bu şekilde bırakmak istiyorsan önce motoru orta ayağına al çaprazlama şekilde sonra kaydırarak ön lastiği atarsın merdivenin üzerine :)
Ama yok ben daha yukarı çıkarıcam diyorsan uzunca bir tahta bul çalıştır motoru yavaş yavaş tırmansın merdivenleri :)
Ben daha önce kömürlüğe indirip çıkartıyordum tahta ile vede merdivenin ortasında dinlenmeye yer vardı düşün artık :p
Kolay pes etme abi yaparsın sen bu işi :p

marangozdan rampa olacak sekilde basamaklara uygun tahta kestir, motor calisirken ayakların yere yetiyorsa minik gazlamalar esliginde ayaklarınla destekleyerek rampa ile cik...

öle büyük bişeyde değilmiş ama. yer dar. ben bi çözüm yolu göremiyorum resme bakarak.

Takacak baska problemmi yok yaw motoru almısın getirmisin kapıya kadar.
Ben bahçeye 180kilo er6 yi sokuyosam sende activyayı sokarsım istedigin her yere.

İlk aldigim gun karşıdaki inşaattan koca bi kalas aldim onu koyuyorum rampa gibi geciriyorum ustunden hiç bi sorun olmuyo. Gerci olmuyo dedim ama 1 keresinde kalas kırılmıstı o gun sorun olmustu biraz =)

Bi koşede 180kg er6 diger kosede 83 kilo er6 sahibi =) =) =)

neyse bu tarz bisi yaptirabilirsin...

Hocam öncelikle hayırlı olsun.

Civardaki otoparkı olan bir apartman yöneticisi ile görüşmeyi dene. Belki anlayışla karşılar.
Tabi ücret de teklif etmeyi unutma. Bu devirde herşey para ile dönüyor.:)

Arkadaşlar birde bu alet sadece direksiyon sola dönük iken kilitleniyor. resimdeki gibi sağa dönükken kilitlenmiyor.

gerçekten öylemi ben mi beceremedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar