Mont Tavsiyesi

Merhabalar, fuar zamanı ekipmanlarda indirim oluyor diyorlar. 3 Mevsim mont ihtiyacım var, bu konuda önerisi olan var mı?

Özellikle marka olarak hangisi tercih edilebilir? Çok ürün var, dainese, alpinestars, revit vb.

Amacım olması gereken güvenlik standartında, uzun ömürlü olacak en ucuz ürünü alabilmek.

Motosikleti
sattık :(
Hocam merhaba, bütçeniz nedir ona göre öneride bulunmak daha kolay olur.

Çok net bir bütçe belirlemedim ama 15bin 18bin civarına kadar çıkarım max diye tahmin ediyorum.

Bu arada motorum RE Himalayan.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Fuar zamanı fuarda o kalabalıkta harala gürelede ekipman denemek, üzerime tam oldu mu diye anlayabilmek zor. Fuar zamanı ya da fuarın hemen ertesi Hasanpaşa'daki dükkanları gezip rahat rahat alışveriş yapmak daha mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Kendi kullandığım montum Rebelhorn Hiker IV'yi tavsiye edebilirim mevsimlik olarak. AA güvenlik seviyesi. Daha önce Astars Drystar serilerinden bir mont kullanmıştım ama Rebelhorn daha hoşuma gitti kalite olarak. Fiyatı sizin aralığına uygun.

Biraz daha paraya kıyarım derseniz yine aynı Rebelhorn Cubby 5 önerebilirim, 4 mevsim kullanıma zorlanır.

Motosikleti
Hocam tur montu tadına bakıyorsanız (gönderdiğiniz acerbis gibi) ben andes v3 kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır, tek sıkıntısı beyaz renkli olanı aldım yağmurda çamurda kullanınca leke yapıyor. Siyah olanı motomaxta mevcut bakabilirsiniz.

Acerbis iyi bir marka fakat enduromarket iyi bir mağaza değil şahsi deneyimim bu yönde oldu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

Bu model hoşuma gitti. Acerbis nasıldır genel olarak?
bende bunun yazlık olanı var gayet işimi görüyor kalitesinden de memnunum hatta her aksesuarımı acerbis almaya başladım

Bugün Hasanpaşaya gidip mağazaları gezip yukarıdaki modelleri ve daha fazlasını denedim. Biraz yoğundu dükkanlar, motomaxtaki satış personelinden özellikle hiç memnun kalmadım ama. Pek bilgi ve yardım alamadım orada. İşlevsellik, fiyat ve taksit sayısı başlıklarında ağır bastığı için Acerbis X-Rover aldım. Umarım memenun kalırım. Öneriler için teşekkür ederim herkese.

Motosikleti
Bugün Hasanpaşaya gidip mağazaları gezip yukarıdaki modelleri ve daha fazlasını denedim. Biraz yoğundu dükkanlar, motomaxtaki satış personelinden özellikle hiç memnun kalmadım ama. Pek bilgi ve yardım alamadım orada. İşlevsellik, fiyat ve taksit sayısı başlıklarında ağır bastığı için Acerbis X-Rover aldım. Umarım memenun kalırım. Öneriler için teşekkür ederim herkese.
İyi günlerde kullanın hocam

Motosikleti
ne yaşadınız? aynı vartaya düşmeyelim
Eldiven siparişi vermiştim onlinedan 1 hafta geçti ses seda yok. Neden kargoya verilmedi diye telefon açtım, bakalım dediler. 3 gün geçti yine aradım geri dönüş yapmadınız diye bakalım dediler, iki gün sonra yine aradım stoğumuzda kalmamış o yüzden gönderemiyoruz özür dileriz dediler. Aynı hafta yolum düştü tek leatt marka eldiven satan yer orası olduğu için bir bakayım dedim sipariş ettiğim ve bana gelmeyen eldiven duruyordu. Eldiven belki yeni gelmiştir stoklarına ama paramızla rezil olmanın bir manası yok, bir daha alışveriş yapmam buradan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar