teşekkürler hocamOlur. Ben arkadaşla bir konuşayım sizinle dm üzerinden iletişim sağlarım.
teşekkürler hocamOlur. Ben arkadaşla bir konuşayım sizinle dm üzerinden iletişim sağlarım.

hocam bu kadar mont nasıl getirmiş arkadaş buraya almanyadan? çok sık mı gidip geliyordu arkadaşUnutmamışken şöyle odanın ve ürünlerin bir kaç resmini atayımda almak isteyen veya düşünen varsa nasıl ürünlerle karşılaşacağı hakkında bir fikri olsun.
Not: Üzerinde etiketi olan ürünler hiç giyilmemiş sıfır faturalı ürünler. Etiketi olmayanlar bir iki kere az giyilmiş ikinci el ürünler zaten deforme ürün satmıyor.
Şu da dolap linki: https://link.dolap.com/ds2wqf
![]()
Anne Babası Almanya'da yaşıyor zaten Almanyada'da bu tarz ikinci el ve sıfır motosiklet ekipmanlari satan mağazaları vardı abisi ile birlikte işletiyorlardı o uniyi burada okuyup bitirip burada tek yaşamaya karar verdikten sonra burayada mağaza açmaya karar verdi fakat hala dükkan bakıyor kafasına göre bir yer bulamadığı icin su anlik evden satış yapıyor bu şekilde beykoz da oturuyoruz Kavacık çevresinden bakıyor dükkan orası daha işlek bir yer olduğu için ama bulamadi dediğim gibi. Ekipmanlari da şu şekilde getiriyor; aylık olarak almayadan buraya iş için sürekli akrabalari gelip gidiyor onlar üzerinden getiriyor. Detaylari çok vermek istemiyorum kendisine sorarsanız o size söyler.hocam bu kadar mont nasıl getirmiş arkadaş buraya almanyadan? çok sık mı gidip geliyordu arkadaş
Arkideşine selam söyle. Bana bir takım XXL beden mont, pantolon ayarlamazsa inkiliz asıllı milli kelimiz Mr.Memet Lightning'e ihbar edicem.