Mondial Mondial X-Treme (Enduro/Super Moto/Moto cross) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yediğiniz içtiğiniz gezdiğiniz sizin olsun mondiciler :)

anlatın bakam hele. kaç yapıyo sizin makinalar, akarı kokarı var mı :queen:

asfaltta, çamırda çaylakta neyim nası ?

@mt abimiz inceleme şeysi yapacaktı - yazacaktı

mehmetcim çok güzel olmuşlar ama demek istedğimi anlamamşsın ilk çalışmandaki yazılar grafikler sabit kalıcak yerleri arkaya koyduğun resmi öne kasklı resmide arkaya koyacaktın :D yani bu sefer resimler doğru yazılar yanlış olmuş bunlarda bombada ilkinin grafik çalışması tam bomba :) polatta motor üstünde bir kaç resim çektirsin de çizik kestane diye birtane de ona yapalım :)

yediğiniz içtiğiniz gezdiğiniz sizin olsun mondiciler :)
anlatın bakam hele. kaç yapıyo sizin makinalar, akarı kokarı var mı :queen:
asfaltta, çamırda çaylakta neyim nası ?
@mt abimiz inceleme şeysi yapacaktı - yazacaktı

1000km görüşlerimi yapacamda göstegeyi değiştirdim sıfır gelince tekrar 1000km olsun diye beklyiom :p :mrgreen:
şaka bir yana zaman olmadı bugün atarım birşeyler

Guzel calışma olmuş Ellerinize saglık.

Eyvallah , isteyen MAX kullanıcısı foto paylaşsın ilk paylaşana bi kıyak yapacam :cat:

mehmetcim çok güzel olmuşlar ama demek istedğimi anlamamşsın ilk çalışmandaki yazılar grafikler sabit kalıcak yerleri arkaya koyduğun resmi öne kasklı resmide arkaya koyacaktın :D yani bu sefer resimler doğru yazılar yanlış olmuş bunlarda bombada ilkinin grafik çalışması tam bomba :) polatta motor üstünde bir kaç resim çektirsin de çizik kestane diye birtane de ona yapalım :)

Mehmet!!! tunç bu sefer cidden haketti bu tasarımları abi hakkaten tek seferde okuduğumu anladım bu yazdıklarından :queen: :mrgreen:

@tunç anladım usta , bugün yapıp atarım bakalım, ilk yazdığını anlayamamışım pardon :p

Mehmet Penye basım işi ile mi uğraşıyorsun acaba ?
Sanatsal çalışman hoşuma gitti. :cat:

Mehmet Penye basım işi ile mi uğraşıyorsun acaba ?
Sanatsal çalışman hoşuma gitti. :cat:

tolga ben kısaca kendimi tanıtayım
Muğlada çalışıyorum ve yaşıyorum görevim infaz koruma memuruyum.
Aslen Denizliliyim, Eski mesleğim Bilgisayarcılık olduğu için bilgisayardan iyi anlarım, ayrıca Karakalem resim yapar, motosiklet kullanıcısıyım, Eski (enjeksiyonsuz) oto tamirinden, Elektronik eşya tamirinden , enjeksiyonsuz motosiklet tamirinden anlarım ama usta değilim elimizden geliyor işte kısaca böyle birde fotoğraf çekmeyi severim

Mehmet bende kendimi tanıtma gereği duydum.
Adapazarında yaşıyorum. Özel güvenlik Görevlisi Birim Amiriyim.
Aslen Amasyalıyım, Eskiden yazılım ve korsan DVD işindeydim o yüzden bende iyi anlarım, Motosiklet kullanıcısıyım. Zıpkınla Serbest dalışı severim. 1 Yıldız Tüplü dalıcıyım.
Doğa yürüyüşlerini, Olta balıkçılığını severim. Amatör Fitness ile ilgileniyorum. Elektronik ürünleri yapmayı değil almayı çok severim. Çokda güzel bızıklayıp bozarım. Fotoğraf çekmeyi bende severim. Şimdi sen bu penye işini yapıyor musun :queen: Resimleri yayınlıyorsun ya o yüzden sordum. işin ticari kısmı sende mevcut mudur ? Tasarımlar hoşuma gitti o yüzden soruyorum.
ilgileniyorsan bana bi tane beleş yapta gönder diyecektim :p

@tolga yok tolga tişört tasarımını yapıyorum basımı filan yok, sadece tasarım Photoshop bilgim iyi olduğu için , bu tarz işlerden anlıyorum fikir vermesi açısından yapıyorum, istersen bastırırız

Bi ara gurubumuz için yaptırmayı planladık. Reflektörlü logo olacaktı. İstanbuldan birini bulduk. adamı ara ara helak olduk. Grupta bu işten soğudu. tekrar bi danışmak lazım.
Bu tasarımlar gerçeğe dönüşürse çok güzel olur bence. benim hoşuma gitti. Güzel duruyorlar. :thumleft:

shirtblank2_copy_by_mehmetmumtaz-d5dn1d3.jpg

shirtblank2_copy_2_by_mehmetmumtaz-d5dn1sn.jpg

bumudur işte budur 1 cisi güzel işte :) belki bugün marmarise geçicem muğladan geçersem haberleşelim

Mehmet Ve tolga. Gerek meslek gerekse hobi olarak ortak yonunuz fazlaymış. Kısmet olursa ikinizlede tanışmak isterdim...

@mehmet Sen gösterge olarak ne aldın. Ben de buaralar sipariş etmeyi düşünüyorum. Değiştircem bende.

Bir de tunç'un baskıları çok güzel. Harbi adama özel tasarım yapmışsın. Bence bizim için de genel bir tasarım yapsan? Yani üzerinde bizim motorun resimleri olacak aynı şekilde(sadece tunç'u çıkar resimlerden, yeter :cherry: ). Tsörtün Önü arkası için 2 tasarım yapsan yeter. Yazı olarak da uygun bir yere senin çalışmalardaki "X-treme Power!" güzel gider bence. Şahsen ben bastırımp giyelim derim. Çok da ciddiyim bu konuda. Hatta yapabilirsen 4 tasarım yap, 2 çeşit tşörtümüz olsun... Ne diyon ???

Mehmet Ve tolga. Gerek meslek gerekse hobi olarak ortak yonunuz fazlaymış. Kısmet olursa ikinizlede tanışmak isterdim...
İnşallah bizlerde çok isteriz , Cenk ile tanışmak nasip oldu, sizlerde de nasip olsun

@mehmet Sen gösterge olarak ne aldın. Ben de buaralar sipariş etmeyi düşünüyorum. Değiştircem bende.
Bir de tunç'un baskıları çok güzel. Harbi adama özel tasarım yapmışsın. Bence bizim için de genel bir tasarım yapsan? Yani üzerinde bizim motorun resimleri olacak aynı şekilde(sadece tunç'u çıkar resimlerden, yeter :cherry: ). Tsörtün Önü arkası için 2 tasarım yapsan yeter. Yazı olarak da uygun bir yere senin çalışmalardaki "X-treme Power!" güzel gider bence. Şahsen ben bastırımp giyelim derim. Çok da ciddiyim bu konuda. Hatta yapabilirsen 4 tasarım yap, 2 çeşit tşörtümüz olsun... Ne diyon ???

Gösterge değişimini seneye bıraktım ben hatta diğer modifikasyonlarıda ,
tişört çalışmasında sadece motor sırıtır üzerine sürücü şart , bir güzel poz düşünüyorum korumalı ona göre bi dizayn yaparım , Xtreme POWER banada güzel geldi , tasarım işini çoğaltırım ben renklide düşünebiliriz , bunu bastırabileecğimiz firmalar var onuda araştırırız HALLEDERİZ :mrgreen:

benim aklıma çok şey geliyor da hem çekim yapılmamız lazım mehmet bende seni arayıp duruyorum ama telefonun düşmüyor marmarise geçemiyorum ama istersen milasta buluşalım diyecektim onun içinde geç oldu ama hafta sonu ben işten çıktıktan sonra milasta bulşalım biraz görütü alırız uykuvadisine gider bir şeyler içeriz birazda online olarak karşı tarafı çatlatırız :)

benim aklıma çok şey geliyor da hem çekim yapılmamız lazım mehmet bende seni arayıp duruyorum ama telefonun düşmüyor marmarise geçemiyorum ama istersen milasta buluşalım diyecektim onun içinde geç oldu ama hafta sonu ben işten çıktıktan sonra milasta bulşalım biraz görütü alırız uykuvadisine gider bir şeyler içeriz birazda online olarak karşı tarafı çatlatırız :)

Haftasonu ben yatağandayım festivalde gelirsen görüşürüz, istediğin görüntü olsun makine hazır. birde millet mondi görür :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar