ben bu sene masraf yapmıyacam, ama komple sticker çalışması yapacam bir tek
evet yağ sızdırma benimkindede var hemde 450 km de su devirdaimin altında damla şeklinde oluşuyor daha nereden sızdırdığını tam olarak anlayamadım servis detarcanlı su ile bir yıkayalım tekrar bakalım dedi
İndiksiyon bobini ve alt koruma vidasını kontrol etmeyi unuttum. Ancak yağ ekleme yerinde bir yağ söz konusu değil bende. Gerçi servis oranın yağ eklmem yeri olmadığını iddia etti, yağ ölçüm yerinden dolduruyorlar... Bir de o gösterdiğin hortuma baktım. Yağ tahliyesinden başka bişey olamaz herhalde. Karbüratör manifolduna da bakmayı unuttum bak...
Bugece yolda giderken arka frene bastım sokağa dönmek için. Hooop, peg boşa basıyor, fren yok.Durdum baktım. Peg ile fren hidroliğine baskı yapan metal çubuğu bağlayan somun çıkmış. Böyle ucu ucuna dikey çubuğun ağzında kalmış. Ve oradaki kire toza karşı koruyucu körük görevi gören lastik kısım ufacık bir güç ile bu parçaları tutmayı başarmış. Yola çıkmadan önce fren basamağının yerini değiştirmiştim, vidayı sıkmayı unutmuşum
Ne büyük bir şanstır ki parçaları düşürmeden topladım hemen
2 3 hafta sonra ilk yağmurlardan sonra bekle bodrum arazileri ben geliyorum![]()
:queen:
Lan ne adamsın ya, insan sökmeden önce bir bakar
O beyin dediğin alet akü ile akünün önünde duran bir demire oturacak şekilde yapılmış. Yani beyinin üzerindeki metal parça aküye ve öndeki demir(yada plastikti) kısma oturuyor. Yanlız akü tarafındaki kısmı, aküyü tutan lastikleri altından geçir.
O hava filtresini de nasıl söktüysen helal olsun. Ben baya uğraştım, neredeyse çıktı çıkacaktı ama bitürlü tam sökemedim. Zorlamadan geri taktıydım.
İlk resimdeki hortum içinde endişelenme. Bende ilk zamanlarda araştırmışyım baya, sonra ne olduğunu bulmuştum sanırım. Şimdi unuttum ama ucunun açık olması normal
Buarada size bir soru; bizim lastiklerde tarih yazıyor mu? ben didik didik baktım ama göremedim. herhangi 4 haneli bir rakam da göremedim. Çok basamaklı bazı rakamlar var ama üretim tarihini çağrıştıracak şeyler değil... Bulduğunu iddia eden resimini çekip koyar, karışmam![]()