Mondial Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba öncelikle motorunuz hayırlı olsun, güle güle binin. Allah kaza bela vermesin.

Çantaya gelince, face'te yusuf tırıs diye biri var konyada. trstopcase olarak face'te aratın. Sanırım 3'lü aliminyum çanta seti, istediğiniz hacimde yapıyor, 1500 tl civarında. Hatta bildiğim kadarıyla RX3'lere de yaptı çanta daha önce. Resimleri de olacak face'te.

Bir bakın derim. Selamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

Bu da resmi:

Arkadaşlar hayırlı forumlar. Sol ön amortisör keçesi sorunu yaşıyorum ve Mondial'de keçe yok. Daha önce bir kez söktüm yayını daralttım ve tekrar taktığımda keçenin kauçuk özelliğini yitirdiğini gördüm ancak keçenin ölçülerini almak aklıma gelmedi. Şimdi ise amortisör pistonunu dıştan kumpasla ölçtüğümde 37.7mm çıktı. Muhtemelen 37x50 ölçüsündeki keçe uyacak. Ancak daha kötü bir sorun var ki sol amortisör pistonu langır-lungur oynuyor ve keçeyi de patlatmış durumda. İnşallah içeride bir şeyler dağılmamıştır yoksa bunun altından kalkabileceğimi sanmıyorum. Üst kapağı iç pistona bağlayan milin konta somunları gevşedi diye tahmin ediyorum ki inşallah da öyledir.

Ayrıca göstergeden artık illallah ettiren zırıltı da cabası. Devir göstergesinin sayıların olduğu siyah plastiğin kenarlarının yapışkanı kurtulmuştu 2 kere yapıştırdım ancak içten de yapıştırmak gerekiyor ki içte de yapıştırabilecek bir yer yok. Motorun titreşimiyle zarul zurul dinleye dinleye gidiyoruz bakalım.

Sevgili resources yeni evonu senelerce ağız tadıyla sürmeni temenni ediyoruz. Hayırlı olsun. Orijinal çanta fiyatları Kalyoncu'da ve Uma'da sanıyorum
tanesi 450 lira civarı. Çanta demirlerinin fiyatlarını bilmiyorum . Ancak o demirler evo dışında başka bir motora biraz zor yarar. Ama kazalı bir evoya da ilaç gibi gelir. Senin zaten kendi çantan varmış . Yaradan hayırlı müşteri versin. Selamlarımızla.

Evo ile olan 14 aylık birlikteliğimizi dün sonlandırdım. Giderken ki o egsoz tınısı hala kulağımda...

Evo ile olan 14 aylık birlikteliğimizi dün sonlandırdım. Giderken ki o egsoz tınısı hala kulağımda...

Hayırlı uğurlu olsun abicim. Alan kişinin de Allah kazasız belasız sürmesini nasip etsin. Çok daha iyilerine sahip olursun inşallah abicim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------

Bursalı Ali abinin Evo ile İstanbuldan Bursaya yolculuğunda feribotta çektiği resimleri şöyle şuraya bırakayım :))

Sağolasın Kazım. Bu motor sayesinde yeni güzel arkadaşlıklar kurdum. Tabi ilk başta Ali Abi ile.
Japona döneceğim tekrar ve mümkünse en az çift silindir istiyorum.

Çınar yeni alacağın demir atınla sana en güzel yolculuklar. Bizde arkadaşlık pazara kadar değil mezara
kadar . Dostluğumuz her zaman baki. Selamlarla.

Denedigim onca motordan sonra motosiklet olarak paraniz hangisine yetiyorsa bir bmw almanizi oneriyorum

1150 gs bakabilirsiniz para azsa

Hic korkmayin

Zaten motorcular 4 e ayrilir derler

1- ducaticiler (racingciler)
2- harleyciler (chopper sevdasi, uzun sac, deri mont vs)
3- bmwciler ( endurocular yani biz)
4- digerleri

Bir abimin 2006 gs adv si var bakalim rx3 un yanina cekebilirim anlasirsak

Rx3 kisa mesafe olursa adv de uzun yol icin olur

Ha bmwden korkanlara tek onerecegim motor da varadero dur

Aman nc ye bulasmayin motordan soguttu beni

Nooldu, sat(a)mamışsın sen motoru, gördüm haftasonu :)
Her şeyini tamir ettin, kullan demiştim ben sana. :D

10 vereyim diyen var 11 vereyim diyen var. Listelerden baktım Ankaradaki en ucuz fiyatı yazmışım 12,500 lira. Dedim öyle olmaz böyle olur 13,500 yaptım fiyatı. Zerre sıkıntısı yok. Alan olursa satarım, olmazsa binerim. :)

resources 42 sanıyorum Bektan yapmıştı. Galiba şuan yine üzerinde 42 takılı. Ben net 120 kilo olduğum için birde her zaman aşırı yükle kullandığımdan
torkdan yana kaybım olmasın diye dişli değişikliğine sıcak bakmadım. Seninde kilon 100 ün üzerindeyse hiç düşünme. Hele hele 40 ve 38 dişle bu motor yerinden bile kımıldamaz. Bu cuma temenyeri parkına kaçta geleceksiniz? Selamlarla.

Ali abi selam
Ben 80 kg ve artcim yok
40 zorlamaz bence o kadar ben deneyecegim

Ramazan dolayisyla cogu kisi cikmiyor
Bir grup mavikosede caya iniyor. Bir grup ise mudanya cafede mola salih abiye gidip okey oynuyor. Ben ramazandan beri cikmadim daha.
Bu cuma bulusma olursa sana haber veirim.

Arkadaşlar hayırlı forumlar. Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi ön amortisör keçesi ölçüleri 37x50. Keçe lazım olursa burada dursun. :)

Resources Bektan'a whatsap dan sordum 42 dişliyi mi kullanıyorsun diye. Evet abi 42 yi kullanıyorum diye cevapladı. Ve ekledi; çok yakın zamanda 42 den
40 dişliye geçeceğim dedi . İstersen bekle Bektan 40 dişliyi taksın . Zaten biraz kullandıktan sonra bizlerle sonucu paylaşır.

Resources , şimdi aklıma geleni söyliyeyim. Bu tip dişli değişikliğini rodajı tamamladıktan sonra yapmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Konunun uzmanı olan arkadaşların da düşüncelerini merak ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar