- Konu Yazar
merhaba arkadaslar öncelıkle motorum mondıal mct 250 tel jantları degıstırmek ıstıyorum pıyasada olan celık jantlar sıfır uyumlu var ancak ben onun yerıne kanuni tiger dekı gıbı ön çift disk sistemı yapmak ıstıyorum saglam ikinci el dusunuyorum masa ve göbek degısınce oluyor ama ben o kadar ugrasmak yerıne hasarlı motorlardan hondanın polis motoru ve hyosung takı gıbı ön maşa ve jantı komple temın edıp fren sıstemı dahıl hasarlı motor bulup takmak ıstıyorum öncelıkle sorularımı sızınle paylasayım engın bılgı ve önerılenıze ıhtıyacım var :
1 . sızce ne gıbı sorunlarla karsılasabılırım ?
2 . uyum konusunda cıkabılecek sorunlar halledılırmı ?
3. Bursa da merkez ve yakınlarında bu iş yapabılecek uygun fıyatta bır motorcu varmı
3 ön jant ebatı degısecegı ıcın yolda sorun yasarmıyım genıslık çap vs ?
ögrencı oldugum ıcın fıyatın uygun yollu halletmeye calısacagım bukonuyla ılgılı onelerılerını tecrubelerını yazarsanız sevınırım şimdiden teşekkürler
1 . sızce ne gıbı sorunlarla karsılasabılırım ?
2 . uyum konusunda cıkabılecek sorunlar halledılırmı ?
3. Bursa da merkez ve yakınlarında bu iş yapabılecek uygun fıyatta bır motorcu varmı
3 ön jant ebatı degısecegı ıcın yolda sorun yasarmıyım genıslık çap vs ?
ögrencı oldugum ıcın fıyatın uygun yollu halletmeye calısacagım bukonuyla ılgılı onelerılerını tecrubelerını yazarsanız sevınırım şimdiden teşekkürler