mondial kullanıcılarına duyrulur

merhaba arkadaşlar
mondial motor kullanan varsa motorları hakkında ne diyebilir mennum mu değil mi.:silent:motor sağlam mı.masraf yaptırdı mı.:silent:arızalrı nelerdir.genel olarak ne söylenebilinir.yanlız arkadaşlar herkes kendi motoru olduğundan + özelliklerini yazarak övmesin.:pbütün + ve- özelliklerini yazarsa iyi olur.siz mondial tavsiye eder misiniz.

ben bu soruyu mondialler çin malı sağlam değildir.kalitesizdir.vs.vs. işte hep bunlarla karşılaşıyoruz.sizde bilirisiniz.bende bu soruları bunun için soruyorum.siz bu söylenenlere ve benim sorularıma ne dersiniz.mondial almayı düşünüyorum çünkü fiyatları en uygun olan motorlardan olduğu için.

herkese çok teşekkürler.saygılarımla:wiinkk::wiinkk:

arkadaşlar lütfen bildiklerinizi yazın.tecrübeli arkadaşlar ve kullanan ve kullanıcılarına sesleniyorum...

arkadaşlar ben mondial 100 cup modellerinden birini almayı düşünüyorum.verdiğim paraya değer mi bu motorlar.(3-5 sene kullanılır mı.ben temiz kullanırım)

yada arkadaşlar bu modellerle aynı fiyatta tavsiye edebileceğiniz 100 cup türü 0 km.aynı özelliklerde kaliteli bir motor var mı bildiğiniz

Son düzenleme:
Cuplarda çok sorun yok eğer düzgün çok sıkıştırmadan kullanırsan 3-5 sene gider eğer ben tepe tepe kullanırım dersen ilk hafta gider:)

151 rs var bende.Kazadan önce hiç bir sorunum yoktu.halada yokda yani sadece kaportanın bazı yerleri zamanla atıyo vidalardan? önemli bişey değil tabi ama önemli bi sorunda yaşamadım.bence güzel.:mrgreen:

bence mondial 100 ukh alma qit bisan lifan al.

ama secim snn. mondial alacaksanda ne diyeyim ki.
ben mondi kullanıoyurm. 3 ay oldu alalı; grank değişimi yaptım.(Kitledi)
ama tamamen benim kullanımımla ilgili.sen moıdifiye felan yapacaksan o kadar dayanmaz ama normal sekilde kullanırsan gayet güzel motor, ben aldım 3 ayda grank kitlettim, adamın biri 2005 ten beri kullanıyor daha hiç bi şey yok.ama o normal sürüyor, ben qibi acaba bu rampa aşşa kaç yapar, burdan oraya kaç basar, 2. viteste en fazla kaç yapar diye denemeler yapmıyor.

yani uzun lafın kısası eğer düzgün kullanırsan ve bakımlarınıda yaparsan kullanırsın kardesim...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
eğerki çinli alıcaksan (marka önemli değil) cup al en sağlamı odur

çin alacaksan bence cup alma ben düşünüorum balk sitede araştır aynı paraya
125 uag daha güçlü debriyajlı 5 vitesli yakıtıda az ve plastik parçası olmadığından bence daha iyi uzun yolda yaparsın ..konuştum adam lar 10000 fln yapmış daha bi sorun çıakrmadı dio ee adam gibide kulalnırsan bir iki pas yapar en fazla başka bi cacık olmaz. bence onu iyi düşün git hem cup a bin hem uagye bin kendin gör en sağlam çinliler

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/34546-mondial-125uag.html

bende 125 zn var ve cokta memnunum suan 4200 kmde ve daha bi sorun cıkarmadı frenleri dısında sanırım frenler cabuk yıpranıyor bi arkadsımda da zn var ve ondada aynı sorun var.cok fazla motor tecrübem olmasada bence japonlarla kıyaslanamaz ama genede gayet iyi.

bence mondial 100 ukh alma qit bisan lifan al.

ama secim snn. mondial alacaksanda ne diyeyim ki.
ben mondi kullanıoyurm. 3 ay oldu alalı; grank değişimi yaptım.(Kitledi)
ama tamamen benim kullanımımla ilgili.sen moıdifiye felan yapacaksan o kadar dayanmaz ama normal sekilde kullanırsan gayet güzel motor, ben aldım 3 ayda grank kitlettim, adamın biri 2005 ten beri kullanıyor daha hiç bi şey yok.ama o normal sürüyor, ben qibi acaba bu rampa aşşa kaç yapar, burdan oraya kaç basar, 2. viteste en fazla kaç yapar diye denemeler yapmıyor.

yani uzun lafın kısası eğer düzgün kullanırsan ve bakımlarınıda yaparsan kullanırsın kardesim...

işaretli yer tamamı ile senin hatan ali bunu mondiale yükleme . sen 100 cc motorla o kadar bas tabi kitler ve en önemli taraf motoru yağsız bırakırsan tabiki kitler . ben burda essege bıner gıbı bınenlerı goruyorum hiçbir şey olmuyor

işaretli yer tamamı ile senin hatan ali bunu mondiale yükleme . sen 100 cc motorla o kadar bas tabi kitler ve en önemli taraf motoru yağsız bırakırsan tabiki kitler . ben burda essege bıner gıbı bınenlerı goruyorum hiçbir şey olmuyor

bak bende kişisel fikrim olan öneride diyorum ki, eğer normal bi sekilde binersen çok güzel motor ama cok zorlamaya gelmiyorlar, mesela sen chopper kullanıyosun galiba resimde öle, onunla gezmek için ideal ,rahat. Bnm motorda şehiriçi kısa mesafe kabul ediyorum ama maddi olarak gücüm buna yetiyor, bende onu amacına uygun kullanmıyorum, o yüzden böyle oluyor. Kimse bana rampa aşşa 125 gösterirmi diye zorlamadı, yada rampa aşşağı egzoz otomatik patlasın diye 3'ten 2 çek. Bu ve bunun gibi hareketler yaptım, sonucunda grang deistirdim , akıllandım mı HAYIR. Çatlayıncaya kadar bineceğim, eğer youtube e giriyorsan sana bi video izleteceğim o zmn bana hak vereceksin, .

umarım derdimi tam olarak anlatmışımdır.

ben zaten temiz kullanırım fazla zorlamam.bana göre bir motor 100 cuplar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
150zc scooter var bende memnunum yürüdüğü sürece şekli çok hoşuma gidiyo ama tabiki bir japon bir italyan gibi bi motor değil bütçen müsaitse japon al ama değilse bir çinli olarak en güzel marka mondial hem servis ağı hem yedek parçası bol o bakımdan. . .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biraz daha para biriktir 2. el bi İNNOVA al derim....

saygılar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar