Mondial - Hayabusa

abicim yok devenin nalı berbat olmuş oney öyle ya hiçbişeye benzememiş :pr::farao:

henüz bitmiş değil sadece kaba taslak yapım aşamasında şuan daha çooooook şeyleri eksik tabi ki çalışmalar devam ediyor :)

bi kere kötü olmasını sağlayan en baş etken
küçük lastikleri olan bir scooter bunun üstündeki oturuş pozisyonu race gibi yapılmaya çalışılmış ve sanırım oturuş şeklide ona benzetilmiş direksiyondanda anladığım ama eksik bir nokta var bu motor ve bu oturuş şekli bu dengesiz olan motoru daha bi dengesiz hale getirmiş kısaca bence...

3 kuruşluk motorla değilde para harcayıp düzgün bi motorla oynayın bence 2 3 gün sonra dökülecek bir şey yapmaya değmez

bence güzel olmamış ama emeğe saygımızdan dolayı kazasız belasız kullanın:)

helel olsun emek var saygı duyuyorum emeğe karşı ben ce harika bir çalışima olmuş ellerinize sağlık özel olmuş işte tam custom derler ya ondan olmuş
benzeri yok

diğer arkadaşlarla polemiğe girmiyorum motor benim değil sadece göstermek için koydum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel motor süper hemen racing i satıp alıyorum :) takas edermi acaba :)

Allah akıl fikir versin.Emeğe saygı diyesim var ama insanlar boş şeylere vakit harcayınca diyemiyorum.Kötü az ve iyi kalır...

eskiden 93 model samaraya full body kit yaptırma mantıksızlığında olmuş biri olarak bu tür girişimleri saygıyla karşılıyorum :)

arkadasım bunlar ne bole sacmalamıslar rezıl olmus işcılı cok kotu uscılık guzel olsa belık ıyı bısey cıkardı ben yapsam o grenajı daha ıyı olurdu emın olun çok kotu çokkk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar