zinciri o ring zincir ile değiştirdim
75 ytl vibrasyon azaldı çakır çukur ses kalmadı iyi bi iş yaptım vallaaa
sağol Özer
kışın arkadaki otopark gibi yere ağaç altına bırakmayı düşünüyorum
bunun için o halat kilit çokk işe yarayacak gibi
yazın da tam evin karşısındaki elektrik direğine bağlarım artıkk
şimdi gelelim yapacaklarıma
hemen bir koruma demiri taktıracağım = Ok
sis far takacağım, bayi ilk başta masraf yapma, farları güçlendir yeter dedi
kornayı değiştireceğim = Kornası çok güçlü ! değiştirme-Far yeterli ama sis farları yakışır.debriyaj teli değiştirmeme gerek var mı bilmiyorum ama yedekleyeceğim = Ok
bir de bulabilirsem reflektörlü bant ile motorun arkasına birkaç yapıştırma yapacağım, belki kötü görünecek ama geçende az kalsın bir motorcu eziyordumm= dikkatli olmak lazım! Allah korusun.
86.sayfadayım
oku oku bitiremedimm= daha okuyacak mutlaka çook satır vardır ve olacak.bursaya gelirseniz beklerim arkadaşlar = nasip,kısmet olursa memnun olurum tabi.İnşallah, Seninde birgün İzmir'e yolun düşer ve tanışırız.[/COLOR]burada cumalıkızığa kahvaltıya falan geliyorlar motorcular
daha bir sürü yere gidiyorlar
şöyle bi tecrübe edimmm kocael istanbul balıkesir ayvalık gezicem kısmetsee
Allah kaza ve acı gün göstermesin inşallah.
1
sağol özer
bir süredir şehir dışındaydım
giremedim nete
kısmetse bu pazar direksiyon sınavım varr))
selam millet nasılsınız.
macit ile ilgili yeni birşey öğrendim. belki bileniniz vardır; motor yan ayakta iken gazı sonuna kadar açmaya çalıştığınızda biryerden sonra devir yükselmiyor. ama yan ayağı kapatıp bastığınızda deli gibi kükrüyor. biz bunu arıza sanıp motorda ne varsa baştan ayağa elden geçirdik. sübap ayarı karbüratör temizliği falan filanr: cahillik kötü bişey.
bunun dışında arkaya bu ss motorlara takılan küçük sinyallerden taktım eskilerine oranla daha iyi görünüyorlar.dolayısıyla yatağımın altında duran üstten kapaklı plastik çantaları takabilirim diye düşündüm. taktım yarın gibi deri kaplatmayı düşünüyorum kısmetse. tüm bu işlemler için fotoğraf çektim ama koymicam siteye çünkü yorum yapan yok. mat siyah benzin deposuna hiç kimseden yorum gelmedi.
kızgınım size.
sağlıcakla.
1. mondialin sitesindeki fiyatları hiç bir servis dikkate almıyor en az iki kat fiyat çekiyor. arayıp mondiale fiyatların güncel olup olmadığını sordum güncel olduğunu ama servislerin kargo ücreti ekleyebileceğini söyledi. doğrudan kendi adıma sipariş vermek istediğimde bayi üzerinden çıkmaları gerektiğini söyledi. vesselam mondialin sitesindeki fiyatlar tabanankarada debriyaj teli üzerinden yaptığım araştırmalarda en ucuzun odabaşı olduğuna karar verdim(10ytl)(diğerleri 15-20ytl ve hatta üzerine internet sitesinin güncel olmadığına dair nasihat)
2. didim'de polis motoru olarak kullanılan bir mct250 gördüm dayanamadım genç polis arkadaşlara sorun çırarıp çıkarmadığını sordum. sorunlar:
akord teli kırılması 7-8 defa
zincir kırılması 1 defa
elektrik aksamda arıza 1 dafa
debriyaj teli koparma 1 dafa
sonuçta 8.000 km.de ve eşek gibi kullanılan devamlı 2 kişi binilen bir çinli için gayet başarılı geldi, kendi mucit'ime güvenim arttı.
3. ankaralılara uyanış çağrısına yanıt veremiyorum üzgünüm işlerim yoğun ama yakında yozgatlıları uyandırabilirim.
4. benim de 2000 bakımım geldi de geçiyor, ben odabaşı'ya götürcem ama kimseye tavsiye etmiyorum bir önceki sayfada etlikten bir servis tavsiye almıştı.
5. 11ykr/km yakıt için normal mi? bir de bu borudaki benzin neden kurur da 1 hafta yatan motor akü bitirene kadar çalışmaz, illa ki vurdurulmak ister? ayrıca benzin kapağı titremesine çözüm getirilebilindi mi?
teşekkür ve saygılar
ozan bu pazarmı ? eminmisin sınav ? ablamnda sınava gircek sınavddan çıksın tatile gidecez de![]()
bir ekşın videom var işini görür mü?şaka bir yaa dikkat edin tatilimde 7000 tane ayrı maganda ve tehlikeyle karşılaştım tedbiri elden bırakmayın bu arada 7100 km oldum 10000 hedefime az kaldı. artık bu topice girip çıkmak tat vermemeye başladı ekşın mekşın yokmu yaw sizde?
sağlıcakla.
tek tekerini izlemiştim ekşından kastım gezi buluşmaydı ona bakarsa ben de botlarımı yere sürtüp kıvılcım çıkartıyorum ama çeken olmadı beni henüz![]()