Mesaja resim koymayı bilmiyorum ama bi deneyim.chooper777' Alıntı:Çok merak ettim. Mesajına resmini koyarsan sevinirim.
merhaba ben arka dişliyi iki ay kadar önce değiştirdim çok memnunum vibrasyon yok denilecek kadar azaldı son sürati dişliyi taktıktan sonra denemedim ama şuan çeyrek gazla tek kişi bindiğimde çok rahat 90-100km hıza ulaşıyorum yakıt tüketimimde otomatik olarak düşüyor 10ytl benzinle şehir içi rahat 100km yapıyorum üstelik iki kişi binmeme rağmen.Herkeze tavsiye ediyorum,pişman olmazsınızwarlock' Alıntı:Merhaba. Bende MCT 250 kullanıcısıyım ve ilk piyasaya çıktığı zaman almıştım ve forumu daha yeni farkettim arkadailar. benim motorum 22,000 KM de ve Servis sorunlarına rağmen tıkır tıkır gitmekte. Daha debriyaj teli bile değiştirmedim.
Benim sualim Bu MCT250 lere hala arka dişli üretilmedimi olacak. Biliyorsunuz ki bu makinanın sorunu Egzostlar açıkken en fazla 135 KM yi son devirde görebilmesi. Ön dişli için büyütme olayı imkansız zaten ama arka dişlide 1-2 diş eksiltme ile son sürat için değil daha düşük devir ile 90-100 km gitmek için arka dişli küçülten varmı aramızda.
Özgür1980' Alıntı:merhaba ben arka dişliyi iki ay kadar önce değiştirdim çok memnunum vibrasyon yok denilecek kadar azaldı son sürati dişliyi taktıktan sonra denemedim ama şuan çeyrek gazla tek kişi bindiğimde çok rahat 90-100km hıza ulaşıyorum yakıt tüketimimde otomatik olarak düşüyor 10ytl benzinle şehir içi rahat 100km yapıyorum üstelik iki kişi binmeme rağmen.Herkeze tavsiye ediyorum,pişman olmazsınız


Sertac_cagdas' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Ben de 11 aydır 250 MCT kullanıyorum ve şu an 7.500 KM’deyim. Motorum 1 kez km saati değişti (aldığımda bozuktu) kışın da doğru düzgün çalıştırmayınca bujiler nemlenerek bozuldu başka sorunu yok maşallah…Geçen gün motorumun çantasının kapağı kırıldı.:mrgreen: (içine motor montunuzu sıkıştırarak koymayın kapak kırılıyor: :silent: ) Ben de çantaları söktüm. Bu hali çok hoşuma gitti ve gören herkes hayran kalıyor. İşte fotoları bakalım beğenecek misiniz?


Eyvallah dostum sağol.k@os' Alıntı:çok güzel olmuş, sisy bar demirini nerden buldun hocam ?