thered' Alıntı:motorumu alalı yaklaşık 1 sene oluyor. 1500 km civarına geldim sanırım. daha önce ilk aldığımda yine buraya görüşlerimi yazmıştım. 1 yılın sonunda malesef daha çok memnuniyetsizlerim var, şöyle ki:
- 2 ay kadar önce durduk yere debriyaj telim koptu ve yolda kaldım. motoru kaldıramadım yolda bırakmak zorunda kaldım.
- debriyaj telini yaptırdıktan 1-2 hafta sonra şanzıman gitti. 1. vitese geçmiyordu. boşa çok zor geçip ondan sonra direkt 2ye atıyordu. arada giderken kendi kendine vites küçültüyordu ve bazen de vites ayağı kilitleniyor ve hiç oynamıyordu.
motorum 2 haftadır serviste halen bir parça için bekliyor bu hafta çıkacağı söyleniyor bakalım.
henüz 1500 km yapmış bir motorda böyle ciddi iki sorun çıkması pek hoş değil. Allahtan garantisi var ama garanti bitince napıcaz bilmiyorum![]()
ilginç ne çok sorun yaşamışsın, şanzımanda ne gibi bi problem yaşadın ? Birde debriyaj teli gibi sorunlar sanırım sadece eski versiyonlarda var (yanlış da biliyor olabilirim).. Evet arkadaşlar cant telleri garantiden değişmiyormuş (yani daha kalın olması istenirse), fabrikayı aradım..