Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Zor değil ama insan alışınca bunlara pek gerek de duymuyor eğer üstüne düşüp yapayım derseniz yardımcı oluruz. janti123 kardeşim o ses öyle bujiden gelmez marş rolesi yada burçlardan ötebilir birisi marşa basarken marş motoruna kulak ver bakalım duyacak mısın_?
.

Abim baktım şimdi mars rolesinden gelmiyor açıkçası hiç bir fikrim yok bujileri degistirsem mi diyorum ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

Boş vitesi takmayı düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------

Buda benim mct üzerine T gidon veya yüksek gidon takmayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir ?http://i.hizliresim.com/q264z5.jpg

Kardeş maşallah nazar değmesin allah kazasiz belasiz sürüş nasip etsin mcten çok güzel :)

O sisleri ve farlari nerden temin ettin valla çok beğendim yardimci olursan sevinirim :)

Son düzenleme:
2013%2F11%2Fphoto16.jpg

Bu motordaki gibi amortisörlerin üzerindeki körük gibi şeylerin mct ye uygun olanını nerden bulabilirim

Sa. Arkadaşlar kusura bakmayin uzun zamandır yazamiyorum. Ne var ne yok buralarda havalar soguyor sorunlar baslar. Kayseri de olan varsa gönüllü olarak pazar gunlerimi ayirabilirim. Beycivan abi ayrıca saygilar selamlar.

Herkese slm dostlar.malum iş guc derken 1 yili daha geride biraktik herkese kazasiz surusler

Arkdaşlar merhabalar bende bir mct kullanıcısıyım aranıza yeni katıldım Eskişehirden ismim Cihan herkese selamlar;
Nacizane mct hakkındaki izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle burada bilgi ve tecrübe olarak benden çok bilgili abilerim var onların affına sığınarak yazıyorum. yaklaşık 1.5 yıldır mct kullanıcısıyım ve elimden gediğince motoruma bakmaya ve en ufak sıkıntısını gidermeye gayret gösteriyorum. şunu söyleyeyim ki bu forumu takip eden birisiyim daha önce defalarca yazılmış ama ben tekrar da fayda gördüm bu motorlar bakımını yaptığınızda ve onu üzmeden bir racing motoru muamelesi yaparak agresif kullanmadınızda gerçek manada sizi üzmeyen motorlar. ve motorumla 2.000 km'nin üzerin de uzun yol yapma şansım oldu ve bu yolların arasında rampası bol ve virajlı yollar da vardı şunu söylemeliyim ki bir kere dahi olsun beni ne üzdü nede tık diyerek yolda bıraktı olay motorun dilinden anlamak inanın motor size sesi ile durumu hakkında bilgi veriyor. Diyor; zorlama beni bu raddeden sonra sana sıkıntı verebilirim yada yoruldum bi mola verelim işin özü siz onu üzmezseniz inanın o da sizi üzmüyor motorum 23,000 km de ve yağ değişimi, buji bakımı, zincir yağlama, debriyaj teli kontrolü dışında ne motoru ne de yürüyeni sorun açmadı ama başta da yazdığım gibi onu dinleyeerek üzmeyerek deyim yerinde ise üzerine titreyerek ve kendimden hariç de kimseye sürdürmeyerek... kullandım. Bu kadar anlattım bir kaçta fotorafını koymak istiyotum buyrunuz. Sizlerden de fikir almak isterim motorum hakkında normale göre biraz yüksek ve vites ve fren pedalı uzatıldı ve ekzoz modifiyesi yapıldı birde ön tarafa iki adet kanuni seyhan sis farı ilave edildi bu ilave aydınlatmaya çok etki etti eski yazılarda şikayet edinilen bir konu idi bu aydınlatma far konusu buna çözüm sağladı
NPb14M.jpg
eyYDbQkHj
p7PXZ4Muj

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
tekirdağdan bir mct 250 kullanıcısı daha oldu :)
ilk motorum, umarım becerebilirim de kendimi öldürmem
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

Motorunuzla kazasiz belasiz surusler diler forumdaki tum emekci arkadaslarima selamlarimi iletirim

Bugün eski resimlere baktımda mct bambaşka bir motor yaaa. Bi siperlik-bi gidon püskülü hadi en fazla sis farıda olsun. Tabikide renk kırmızı. ahhhh ahh. Ben yine kırmızı bi mct alacam sanırım. :joker::joker::joker:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------

N5ZoRg.jpg
[/url][/IMG]
aozAb2.jpg
[/url][/IMG]
Yvg97k.jpg
[/url][/IMG]
8lYr71.jpg
[/url][/IMG]
Dl7A03.jpg
[/url][/IMG]

arkadaşlar herkeze iyi akşamlar uzum zamandır uğrayamıyorum yeni vaktim oldu hareketlenmiş buraları mutlu oldum :)
merhaba arkadaşlar
tekirdağdan bir mct 250 kullanıcısı daha oldu :)
ilk motorum, umarım becerebilirim de kendimi öldürmem
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

hocam bende silivridei ikamet ediyorum eğer yolun düşerse beklerim motorumuda tekirdağdan almıştım :)

Motorunuzla kazasiz belasiz surusler diler forumdaki tum emekci arkadaslarima selamlarimi iletirim

selamlar abim hoşgeldin :)

herkese selamlar. mct 250 alarak aranıza katıldım. lakin yan çanta üzeri sinyalleri hiçbir yerde bulamıyorum. mondiyalp da var ama son kullanıcı olduğum için bana satmıyorlar. bulunduğum yerde bayisi yok. nerden bulabilirim yardımcı olabilecek kimse var mı?

Motosikleti
Henüz yok.
herkese selamlar. mct 250 alarak aranıza katıldım. lakin yan çanta üzeri sinyalleri hiçbir yerde bulamıyorum. mondiyalp da var ama son kullanıcı olduğum için bana satmıyorlar. bulunduğum yerde bayisi yok. nerden bulabilirim yardımcı olabilecek kimse var mı?

bu siteden iletişim kurarak sipariş verebilirsiniz. olup olmadiği hakkında bilgi alınız.
http://www.kalyoncumotor.com/mondial-mct-250-yedek-parca/mct-250-canta-sinyali
http://www.kalyoncumotor.com/mondial-mct-250-yedek-parca/mct-250-sol-canta-sinyali

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar