dukaforce' Alıntı:
chooper meraklısı 2 arkadaşız... Motosikletin harman olduğu yerden olmamıza rağmen; henüz vitesli motosiklet kullanmadık. Başlangıç olarak, iki aydır hem ekonomik hem de içimize yattığını düşündüğümüz için Mondial 250 MCT'yi yoğunlaşmaktayıız...
Bugün artık niyeti bozup iki Mondial bayisini ziyarete gittik. İlk bayi sahibi mondial değil Yamaha ybr 125'i önerdi. Kuryelerin de onu kullandığını ve hem başlagıç olarak iyi hem de kolay elden çıkarılabileceğini söyledi. İlginçtir Mondial'in 1 yıllık ömrü olup elden çıkarmanın zor olduğunu söyledi.
Kafamız karıştı; fakat yılmayıp 2. bir mondial bayisine gittik. 1. bayinin bayiliğinin elinden alındığını öğrendik. Bu bayi ise 250'lik motorun başlangıç olarak önerildiğini söyledi. Bu olayı burda artık kapatalım dedik ve evimize geldik. E henüz kapatmadık tabi, bir sizlere danışalım dedik. Takip ettiğimiz forma üye de olup böyle sıkıcı ve uzun bir entry girdik
Sevgili dukaforce,
Bu konu çok konuşuldu hep aynı şeyler söylendi ama tekrarlamaktan kaçınmıycam.Piyasa Çin malı dolu dolmayada devam ediyor.Bu sebeple dikkat etmen gereken hususlar,
1.İthalatçı firma ve gücü.
2.Servis ağı ve yedek parça bulunabilirliği.
3.Beklentilerin karşılanması (bindiğin motordan)
Ben 250 mct kullanan biri olarak bu maddelerin tamamında problem olmadığına inanıyorum.
Bende senin gibi cruıser seven biriyim.Tabi bide işin maddi yanı var bi Harley bi yamaha isterim tabi ama ayağımı yorganıma göre uzattım 2.990 YTL ye cruısere biniyorum.
Problem çıkmıyomu çıkıyo tabi bunlarda belli başlı problemler.(Topıcı okuduysan görmüşsündür.)Ama bunlar ben en iyisiyim diyen her markada olabilecek şeyler.
Seçim senin dostum ben 250 mct yi öneriyorum.:cat: