öncelikle BBRR teşekkürler ilgin için :rendeer: choppersile sana da helal olsun diretip açtırdın başlığı:cat:
ben 1300 km.yaptım.15 gün önce şarköy-bursa arası 320 km. yol yaptım.havaların kötülüğünden ötürü geri getiremedim otobüsle döndüm ama 10 gün sonra falan gidip getiricem.şarköyden çıkarken 40 ytl'lik benzin aldım.zaten aşağı-yukarı da doldu depo.bursaya gittim bi 30-40 km. de orada gezdim.bitmek üzereyken bir daha benzin aldım.yani 40 ytl'lik benzinle 350-360 km yol yaptım.giderken biga'da serviste zinciri yağlatmaktan ve gelibolu-lapseki arası feribottan başka mola vermedim toplam 4 buçuk-5 saat sürdü abartısız.yolda tık demedi.bursada egsozu açtırdım.ses güzel ama garanti dışı kaldı egsoz

ale: yandaki orjinal çantaları söküp,deri düşünüyorum.bir de engine-gard.sinyalleri stop boyasıyla boyıycam,paslanan vidaları yenileriyle değiştiricem,sisi bar'ı biraz yükseltmeyi düşünüyorum.masraf var yani:salut:
jant akordlarına gelince;siteye üye bir arkadaşın mondiali arayıp,mehmet bey'le arka akordların sağlıksız olduğunu konuştuğunu, akordların yolda kırılıp kendine zarar gelebilmesi halinde ciddi tazminat davası açacağını söylemiş ve akordlarını kalınlarıyla değiştirmişlerdi.aynı şeyi ben de arayıp söyledim ve eskilerini söktükten sonra yenilerini gönderebileceklerini söylediler.ben de üşengeçliğimden bir şey yapmadım.ööle duruyo ama komple sıktırdım ve kırılma falan yaşamadım.
vibrasyon,yolda yok gibi birşey(en azından eski motorum gn 250 den az.çift silindirli olduğu için).ama geciktirmeden hava ayarlarına bir baktırın.ayarsızsa sarsıntılı çalışabilir.
benden bu kadar.görüşmek üzere....